- Konu Sahibi hifa_selim
Aramızdaki fark bu işte; ben eğer "herkes" yerine "herkez" yazıldıysa "bebeğim" yerine "bebeyim" yazıldığında uyarırım, dikkat ederim. "de" bağlacı ayrı yazılmadıysa önemsemem :S Ama bi köşede durup, takip etmem nerede hata yapıldığına :S Denk geldiyse bakarım.
Neyse, konu dışı meseaj yazmayalım, bir derdiniz, kuyruk acınız varsa buyrun özelden yazın.
Bu arada eğer birilerine birşeyler öğretebilmişsem ne mutlu bana, bundan gocunmam aksine hoşuma gider :)
Sayin Elmeyra; sizinle benim farkimda sudurki, ben mahalle agiziyla " kuyruk acin var" tarzi konusmam..Bana yapilan uyarilari, ne olursa olsun, eger dogru ise ya cevap vermem yada tsk eder gecerim..Ayrica bir kösede beklemem, sadece kisilerin davranislarini iyi algilarim...Rastladigim zamanda dile getiririm..Ayrica sizin yaptiginiz gibi psikiyatrist kelimesini okumasinida yazmasinida bilmeyen bircok kisi var...Bende onu düzelttim..Ayrica gönüllü TDK liga siz soyunduysaniz baskalarininda sizi uyarmasina hazir olun...
Bu son mesajimdi, mahalle kavgasi tarzi konusmak, köpürmek, agzindan salyalar cikararak tartismak bana göre degil, hicbir zamanda olmadi..