Sinir krizi ile geçen hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi su00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Kızlar her şeye aşırı sinirleniyorum ağlama krizlerine giriyorum bebeğime bir şey olacak diye veya bu sinir krizleri karakterini etkileyecek diye o kadar korkuyorum ki. Böyle olup doğan veya su an hamile olup böyle olan var mi

Ben de oyleydim ama şimdi yavaş yavaş geçmeye başladı. Biraz depresyon hali var o da sürekli mide bulantisindan olsa gerek. Sakin olmaya çalışın. Komik şeyler izleyin. Stresli ortamlardan kişilerden uzaklasin kafanıza fazla bisey takmayın. Şuan hiçbişey bebeginizden önemli değil.

Öyle de zaten durup dururken sacma bir şeye sinirleniyorum kii biri bir şey dedi diye degil. Öyle böyle sinir krizi değil aşırı agliyorum sonra da vicdan azabı çekiyorum

Morelini bozmak gibi olmasin bende hamileyken oyleydim ve suan cocugum cok asabi 3 aylik ama emerkene elleriyle yüzünü cok bastiriyo ayaklarını birbirine baya bir surtuyo

kızlar d vitaminine baktırdınız mı. 40 tan aşagı olmasın. o degresif tavırlar sergiletiyor .

Morelini bozmak gibi olmasin bende hamileyken oyleydim ve suan cocugum cok asabi 3 aylik ama emerkene elleriyle yüzünü cok bastiriyo ayaklarını birbirine baya bir surtuyo

Gerçekten mii bundan sonra daha sakin olmaya çalışayım 3ayligim gec kalmamisimdie insallah

Ben de telefonda bi oyuna dadandım kazanamayinca cok sinirleniyorum bagimliik yapti hergun sinirleniyorum sıkıntı basıyo

Hormonlardan kaynaklaniyor hamileliğini ne kadar stressiz sakin geçirirsen bebeğin doğduğunda sessiz gece uykusu güzel olur etrafımda çok gördüm stresli geçirip çocuklara da stresli oluyor Allah kolaylık versin hepimize rahat hamilelik geçirelim inşallah

Amin canim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…