Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de oyleydim ama şimdi yavaş yavaş geçmeye başladı. Biraz depresyon hali var o da sürekli mide bulantisindan olsa gerek. Sakin olmaya çalışın. Komik şeyler izleyin. Stresli ortamlardan kişilerden uzaklasin kafanıza fazla bisey takmayın. Şuan hiçbişey bebeginizden önemli değil.Kızlar her şeye aşırı sinirleniyorum ağlama krizlerine giriyorum bebeğime bir şey olacak diye veya bu sinir krizleri karakterini etkileyecek diye o kadar korkuyorum ki. Böyle olup doğan veya su an hamile olup böyle olan var mi![]()
Ben de oyleydim ama şimdi yavaş yavaş geçmeye başladı. Biraz depresyon hali var o da sürekli mide bulantisindan olsa gerek. Sakin olmaya çalışın. Komik şeyler izleyin. Stresli ortamlardan kişilerden uzaklasin kafanıza fazla bisey takmayın. Şuan hiçbişey bebeginizden önemli değil.
Ben ben ben![]()
Karakteri etkiliyor diyorlar ne kadar dogruluk payi var tartisilirBenim kadar mı acaba. Yaa çok korkuyorum bebegime bir şey olacak veya karakterini etkileyecek diye![]()
Karakteri etkiliyor diyorlar ne kadar dogruluk payi var tartisilir
Hadi yaa![]()
Morelini bozmak gibi olmasin bende hamileyken oyleydim ve suan cocugum cok asabi 3 aylik ama emerkene elleriyle yüzünü cok bastiriyo ayaklarını birbirine baya bir surtuyoKızlar her şeye aşırı sinirleniyorum ağlama krizlerine giriyorum bebeğime bir şey olacak diye veya bu sinir krizleri karakterini etkileyecek diye o kadar korkuyorum ki. Böyle olup doğan veya su an hamile olup böyle olan var mi![]()
Morelini bozmak gibi olmasin bende hamileyken oyleydim ve suan cocugum cok asabi 3 aylik ama emerkene elleriyle yüzünü cok bastiriyo ayaklarını birbirine baya bir surtuyo
kızlar d vitaminine baktırdınız mı. 40 tan aşagı olmasın. o degresif tavırlar sergiletiyor .
Yok yok hic birsey icin gec sayimazGerçekten mii bundan sonra daha sakin olmaya çalışayım 3ayligim gec kalmamisimdie insallah![]()
Ben de telefonda bi oyuna dadandım kazanamayinca cok sinirleniyorum bagimliik yapti hergun sinirleniyorum sıkıntı basıyo
Hormonlardan kaynaklaniyor hamileliğini ne kadar stressiz sakin geçirirsen bebeğin doğduğunda sessiz gece uykusu güzel olur etrafımda çok gördüm stresli geçirip çocuklara da stresli oluyor Allah kolaylık versin hepimize rahat hamilelik geçirelim inşallah![]()