Merhaba hanımlar. Artık işin içinden çıkamaz hale geldim fikirlerinize ihtiyacım var.Bir gün ya birine ya da kendime çok fena zarar vericem. Artık birileriyle kavga etmekten,herkesin ortasında küfürler edip kendimi rezil etmekten en sonunda da çöküp ağlamaktan bıktım. Hiçbir şeye,kimseye tahammülüm kalmamış.Resmen köyün delisi gibi oldum içimdeki bu sinir geçmiyo en ufak şeyde kafayı bozuyorum. Geceleri uyurken dişimi sıkmaktan dişimi kırdım.Neye sinirleniyosun bu kadar derseniz cevap herşey. Biriyle yemek yerken bile karşımdakinin ağzından gelen o kıtır kıtır sesler,çatalın sesleri,yan masadakilerin çay kaşığını sesli sesli karıştırması,tavla oynayanların taşı çat küt vurması.Sırf bu yüzden bugun kavga cıkardım yavas vurun şu taşı diye. Mantıksız,saçma biliyorum 10 dk sonra herşey normale dönüyo napıyorum ben diyorum ama o an içimde durdurumadağım bi ateş çıkıyo sanki vahşi bi hayvan göğüs kafesime yerleşmişte çıkmak için tırmalıyomus gibi...Psikoloğa falan gitmişliğimde var ama hiç bir sonuç alamadım. Kendimi namaza vermeye çalışıyorum ama devam ettiremiyorum onuda derslerdi,seminerlerdi,kurs ayarlamalarıydı falan filan derken sabahı kıldıysam öğlen gidiyo vs vs. Napcam ben nası geçicek bu huy sadece yalnızken huzurluyum ama hayat işte eninde sonunda yüz yüze bakıyoruz her türlü insanla. Bi akıl lütfen...