• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir Krizine Girdim Boguluyorum

Yengecburcu95

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
240
148
103
Arkadaslar gercekten cok kotuyum elim ayagim titriyorrrrr kayinvalidemin evinde ne Zaman kalsak esime birseyler oluyor bi artisleniyor havalaniyor, dun gece geldik buraya geceden basladi abuk subuk hareketlerine sabahta hareketler yapti. Uyandigimda kalkmis annesiyle akrabalarini cekistiriyor gonderdikleri davetiyeye soytarilik reklamcilik diyorlar, bende dedim ne kadar guzel davetiye neden boyle konusuyorsunuz, kalkti telefonumu elimden aldi, koltuga yumruk atti bende cantami elime aldim cikarken evin anahtarini bile elimden aldi, bende ciktim 2 dakika sonra simirlendim dondum sarj aletimi telefonumu unutmusum almaya geldim verin gidicem dedim. Kayinvalidem kapiyi kitledi suan cikamiyorum sinir krizi geciyorum. Kadin bana defol git dedi evden cikarken ama yediremedim kendime bana babam bile oyle davranmadi telefonu elimden alip koltuga yumruk atti. Okadar kotuyumki icerdeki odada agliyorum dis kapi kitli. Kocamda kayinvalidemde dir dir dir konusuyorlar. Daha dogrusu kayinvalidem susmuyor, ve ben onu duydukca sakinlesemiyorum, dahada cok sinirlwniyor simirimden agliyorum

Dedikodu yapıyorlardı ve sen uyardığın için mi oldu bunlar özetle.

Valla tam anlamadım kusura bakma :S

Evet aynen bundan oldu. Milletin hakkinda konusmayin dedikodu yapmayinn bayram gunu dedim resmen bir sinirle elimden telefon alirken elimi sıktı sonra koltuga yumruk atti bende sinirlwndim cantami aldim coktim kayinvalidemde arkadan defol git dedi bende telefonmu almaya dondum eve aldilar beni kapi kitli cokamiyorum. Ciksamda nereye gidcem param yok

Evet aynen bundan oldu. Milletin hakkinda konusmayin dedikodu yapmayinn bayram gunu dedim resmen bir sinirle elimden telefon alirken elimi sıktı sonra koltuga yumruk atti bende sinirlwndim cantami aldim coktim kayinvalidemde arkadan defol git dedi bende telefonmu almaya dondum eve aldilar beni kapi kitli cokamiyorum. Ciksamda nereye gidcem param yok

:KK57::KK57: Şoktayım..
Böyle bir sebeple mi oldu tüm bunlar?

Eşinin tepkisi yumruk atmak sadece öyle mi?
Anasının yanında efelik taslıyor.
Kafa göz yaracaksın:63:

Hey yarabbim su kv ye, ese bak ya. Kv ortaligi sakinlestirecegine yangina körükle gitmiş resmen, iyice soğudum ben bu kvlerden.

Bence sen bir sakinles, sakın kendine bir sey yapma, bırak intiharı sinir krizine girmeye değmez şunlar için.

Eşinle de hiç konuşma bazen en iyi tepki tepkisizliktir.su kv nin yaninda kavga falan etme bence sen esinle kavga ederken eğlenecek muhtemelen. Evinize gidince kozlarinizi paylasir, o defol git diyen kv bozuntusuyla da bir daha gorusmezsin.
Esin de yola gelmiyorsa kendine yazik etme hiç çocuk yokken.

Back
X