- 29 Ağustos 2015
- 240
- 148
- 103
- Konu Sahibi Yengecburcu95
Arkadaslar gercekten cok kotuyum elim ayagim titriyorrrrr kayinvalidemin evinde ne Zaman kalsak esime birseyler oluyor bi artisleniyor havalaniyor, dun gece geldik buraya geceden basladi abuk subuk hareketlerine sabahta hareketler yapti. Uyandigimda kalkmis annesiyle akrabalarini cekistiriyor gonderdikleri davetiyeye soytarilik reklamcilik diyorlar, bende dedim ne kadar guzel davetiye neden boyle konusuyorsunuz, kalkti telefonumu elimden aldi, koltuga yumruk atti bende cantami elime aldim cikarken evin anahtarini bile elimden aldi, bende ciktim 2 dakika sonra simirlendim dondum sarj aletimi telefonumu unutmusum almaya geldim verin gidicem dedim. Kayinvalidem kapiyi kitledi suan cikamiyorum sinir krizi geciyorum. Kadin bana defol git dedi evden cikarken ama yediremedim kendime bana babam bile oyle davranmadi telefonu elimden alip koltuga yumruk atti. Okadar kotuyumki icerdeki odada agliyorum dis kapi kitli. Kocamda kayinvalidemde dir dir dir konusuyorlar. Daha dogrusu kayinvalidem susmuyor, ve ben onu duydukca sakinlesemiyorum, dahada cok sinirlwniyor simirimden agliyorum