- 1 Aralık 2018
- 64
- 17
- 88
- Konu Sahibi duruhayat336
-
elimden olmadan yapıyorum bilincim kapanıyormuş gibi o anda ne yaptığımın pek farkında olmuyorum.Bence evet alman lazim.. sinir normal ana bi yere kadar. Herseyi dagitmak filan abarti.
baş edemediğim doğru teşekkür ederimbaş edemediğin duygular ve durumlar karşısında verilen aşırı tepkidir
kontrölünü kaybetmedir
bana kalırsa
olumsuz durumlar karşısında kendini kontrol edebilmelisin
buda yardım almanı gerektirir
Bu sinirin sebeplerini araştırın her şey de psikoloğa gitmeden önce iyi bir dahiliye uzmanına gidin.Bütün organlarinizla ilgili hormonlarla ilgili tahlilleri yapsınlar. Bağırsaklarda ,troidlerde bile bir sıkıntı varsa bu sinirlere de yansıyor.en ufak şeye sinirleniyorum alınıyorum.En önemlisi sinir krizi geçiyorum bağırıyorum bişeyleri yıkıp döküyorum elim ayağım titriyor o anda ne yaptığımı bilmiyorum kendime bile zarar verecek oluyorum sonra bayılacakmış gibi oluyorum kendimi salıyorum bütünüyle.ve bu aralar bu çok sık başıma gelmeye başladı.Bunun nedeni nedir sizce ?hiçbir şeye tahamülüm de yok.Ayrıca artık ne bir kitap okuyabiliyorum ne başka birşey hiçbirşeye odaklanamıyorum.Bir psikolojik destek almam gerekiyor mu sizce ?
olabilir ihtimali var aslnda bi ara gittiğim psikologta özellikle birtane hormon vardı onun testini yaptır demişti ama o aralar musait değildim yaptıramadım adıda aklıma gelmiyor dediği hormonunDemir eksikliğinize ve tiroid hormonlarınıza baktırın mutlaka eksiklik vardır.
çok şey belki bir birikmişlik var üzerimde burda anlatabileceğim şeyler değil.Ama şu aralar hep evdeyim dışarı çıkamıyorum bir sınava hazırlanıyorum onunda etkisi olabilir diye düşünüyorumne yaşadın?
ben denedim bir hap kullandm ama bıraktm açıkcası herşeyi boşvermişlik hissi veriyordu sakin ve güleç bi insana dönüşmüştüm ama bi ilaca bağlı olmak istemediğimden bırakmıştım.teşekkür ederim tavsiyelerinizi dinleyeceğim ama ben doktora ne diyeceğim bu tetkikler için ?Bu sinirin sebeplerini araştırın her şey de psikoloğa gitmeden önce iyi bir dahiliye uzmanına gidin.Bütün organlarinizla ilgili hormonlarla ilgili tahlilleri yapsınlar. Bağırsaklarda ,troidlerde bile bir sıkıntı varsa bu sinirlere de yansıyor.
Benim bagirsaklarinmda ülser vardı o dönem hem her şeye sinir oluyordum hem kalbim çok hızlı çarpıyordu. .Tedavi oldum
Şimdi o günlerime çok şaşırıyorum. Herhalde bu durumu fark etmeyip tedavi olmasaydım bende bir yatistiriciyla kendimi avutacaktım.
Troidlere öncelikle detaylı bakılsın sadece tsh a bakıp bir şey yok diyorlar.Haşimato var mı yok mu ona bakabilirler tsh dışında başka değerlere bakıyorlar. Sekerinize, kolesterol değerleriize baktırın. .Sonra idrar ve kaka testine baktirin gizli kan veya iltihap var mı diye bakıyorlar, böbrek üstü bezlerine, tüm hormonlarınıza baktirin.ben denedim bir hap kullandm ama bıraktm açıkcası herşeyi boşvermişlik hissi veriyordu sakin ve güleç bi insana dönüşmüştüm ama bi ilaca bağlı olmak istemediğimden bırakmıştım.teşekkür ederim tavsiyelerinizi dinleyeceğim ama ben doktora ne diyeceğim bu tetkikler için ?
çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz :)Troidlere öncelikle detaylı bakılsın sadece tsh a bakıp bir şey yok diyorlar.Haşimato var mı yok mu ona bakabilirler tsh dışında başka değerlere bakıyorlar. Sekerinize, kolesterol değerleriize baktırın. .Sonra idrar ve kaka testine baktirin gizli kan veya iltihap var mı diye bakıyorlar, böbrek üstü bezlerine, tüm hormonlarınıza baktirin.
Bunlar için çok sinirliyim o yüzden geldim demeyin yoksa sizi psikoloğa yönlendirirler. .
Kendimi halsiz bitkin hissediyorum diyebilirsiniz, saçlarım çok dökülüyor diyebilirsiniz.ve bu testlerin hepsini talep edebilirsiniz. .İyi bir doktorsa sizi kademe kademe takip edecektir.
İyi bir üniversite hastanesinde iyi bir iç hastalıkları uzmanı bulun..
evet onunla alakası olabilir bakalım doktora gideceğim artk :) sinir krizinden sonra pamuk gibi oluyorum bende bir iyi yanı o sanrm :)ben 32 yıllık yasamımda bır kere boyle cok buyuk sinirlendım elımın altında bardak surahı vardı vurdum kırdım baya bagırdım elim ayagım tıtredı bagırırken sesım tıtredı baya sinirlendım
ondan sonra bı rahatladım bır pamuk gıbı oldum anlatamam bırdaha asla oyle sınırlenmedımama olayın haftasında doktora gıtmıstım ıc hastalıklarına tahlıllerde vıtamınlerım d degerım yerlerde troit sıkıntısı ve ınsulın dırencı cıkmıstı ılac kullanmıstım onla alakalı olabılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?