SİNİR KRİZLERİME DUR DIYEMİYORUM

Siyahhhkelebekkk

Deli kadınlar güzel sever .
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
160
228
18
30
Hayirli ramazanlar arkadaşlar artik birçok birikmişliği sırtımdan atmam lazım.Kim bilir belki biri yaramin merhemi olur.Ben 22 yaşinda ve 4 senelik evli biriyim 1 oğlum var esimle toplam 6 senelik bir mazimiz var.Severek konuşarak beğenerek evlendik peki şmdi neden bu haldeyiz.Birbirimize gram tahammülümüz kalmayan saygıyı zaten unuttuk küfürler hakaretler evlilik degilde sanki kahve arkadaşıyız.Karşılıklı sarfettigimiz acı sözler hakaretler artik sevgiyide bitirdi ama boşanmıyoruz teklif hep benden gidiyor boşanalim yiprandik haketmiyoruz bu savaş alanını.Gerçekten ayri bireyler halinde cevremizde harika insanlarken bir arada evde kedi kopekten farksızız.Eskiden alttan alirdik birimiz ama şimdi saygı sevgi ilgi ask cinsel birliktelik yani bi evlilik icin ne gerekse bitti ama resmiyette bitmiyor.Günde milyonkez kavga sebebi bulabiliyoruz birbirimizin ailelerine bike hakarete girdik evet kabul cocuktan sonra yıprandık surekli aglama krizinde olan bir oğlumuz var artık oda kalmadı.Oglum gayet kendi halinde sakin zararsiz uyumlu bir çocuk olmaya başladi kavgalarimiz yaninda olmuyor ama illaki onada yansıyor.Bardak kırmalar resimlerimizin yirtilmasi evin içine tükürülmesi yani artik biz 2 ruh hastasiyiz evin içinde düzelse 2 senedir boyle düzelirdi bence aşk olsada illaki bişeyler hallolurdu ne yapicaz artik birbirimizi boynuzlayarakmi ayrilcaz yani artik aramizda sifir ilişki kalmadi başka ne olabilirki ya o ya ben birinden sevgi umucaz bekliycez bu birbirimiz degilsek ne olacak kabul etmiyor iskence ediyor etmeyerek.Ben kendimden okadar eminimki başka bir erkek dahi olsa asla hayatimi mahvedemem aşkmiş sevgiymis masallardami güzel sadece sevdikte evlendik ne oldu herkesin dedigi gibi sen yaptin sen istedin ee ne yapayim en sonunda canima kiyicam artik krizlerim büyüdü kendime zarar vermelerim herkesin icinde aglama krizlerim panik ataklarim ne olcak yani sanirim herşey nefes almayi birakmamla son bulacak buysa eger gerçekten ben hazirim .

Böyle düşünme. Ayrılmak istemiyorsa belki seviyordur hala. Bilemedim ikinizde de varmış sorun. Düzeltmek için uğraşsanız. Ben çok üzülüyorum böyle severek evlenenlerin bu şekilde sona gelmesine. Düzeltmek istiyor mu Eşiniz, boşanmak istemediğine göre.

Sevgi ask belki bitmemistir sadece kavganin icinde bunu goremiyor olabirsiniz.

Dogru karari, dogru yolu ve dogru yöntemi bulamiyorsaniz evlilik terapistine gidin. Hic olmadi sadece kendiniz psikologa gidin. Asiri tepkilerinizi, tahammulsuzlugunuzu degistirirseniz belki karsinizdaki de degisebilir. Ama neticede ikinizinde caba gostermesi lazim. Ikinizin de sakinlesmesi lazim. Cok gencsiniz, yasitiz ve dertlerimiz suan o kadar farkli ki. Gercekten hayret ediyorum.

Hayat zaten yorucu maddi manevi ondan bekledigim şey bazen sadece kuru teşekkür ama değersiz hissediyorum kendimi bazen sevilmedigimi bazen kullanildigimi yani kendimi aslinda kadin gibide hssetmiyorum gorevleri olan yorgun bi savaşci gibiyim iyi bir anneyim inanin belkide onceligim oglum dogdugundan beri annelik oldugu için bilmiyorum bi fikre varmaya calişirken bile bi esimi bi kendimi sucluyorum onda bile kararli degilim gerçekten tedaviye ihtiyacim var sanirim

Erken evlilik yapıp da mutlu olan birisini göremiyorum bu forumda. Ben de mi erken evleniyorum acaba sorusunu düşündüm de ondan yazdım eleştirmek için değil yani. Sık sık karşılaşınca insan "yeterince tanıyor muyuz birbirimizi" derdine düşüyor. Tam bu noktada da sizden de bahsetmek gerek aslında acaba yeterince tanımadan mı geçti 6 seneniz? Birbirini boynuzlamak da ne demek, öyle şey mi olur evladınıza yazık. Belli ki huzurunuz kalmamış, böylece çocuğunuz da huzursuz bir ortamda büyüyecek ikinizin de o çocuğa bunu yapmaya hakkı yok. Oturup konuşun, evladınız için en doğrusu ne ise onu yapın.

bunun adi kiymet bilmemek oluyor yasla mi kisilikle mi tecrubeyle mi ilgili orasi tartisilir ama bir tur kisilik bozuklugu ve tedavisi oldugunu sanmiyorum

Bu kadar arabeske bağlamayın lütfen, nefes almam durunca bitecekse ben hazırım,kendime kıyacağım falan...
Öncelikle silkelenin ve kendinize gelin. Sizin her şeyden önce bir oğlunuz var. Onun için güçlü olmak zorundasınız.
Birbirinize karşı sevginiz bitmiş ve saygınız zaten kalmamış. Böyle bir evliliği ısrarla bitirmeme nedeninizi düşünün. Derinlerde eşinizi hala seviyor olduğunuzdan mı? Yoksa oğlunuza kıyamadığınızdan mı?
Eğer gerekçe ikincisi ise, bence onu evin içine tükürülen, karşılıklı küfürler edilen,bardaklar kırılan bir hayata mahkum ettiğiniz için boşanmalısınız. ( tabi evliliğiniz kurtarılamayacak bir noktada ise.)
Boşanmak istemiyorum diyorsanız da terapiste gidin. Sizi bu hale getiren sebepleri düşünün.
Ama lütfen o bebeği böyle huzursuz bir hayata mahkum etmeyin.

Sen bir eşten önce annesin lütfen önceliğini çocuğuna ve kendine ver herşey aşk demek değil bu dünya da tek tattigim aşk kızımın aşkıdır ki bende severek evlendim aşk evliliklerinde de aşk yerini sevgiye ve sonrasında saygıya bırakıyor lütfen saygıyı edebi elden bırakmayın kocanız ne halt ederse etsin siz ona uymayın

Ne olursa olsun çocuğun yanında bunu yapman ona en büyük kötülük...
Susacaksın...o çocuğun yanında susacaksın bu kadar basit!
Çocuk yokken (diğer odadan bahsetmiyorum )ne yaparsan yap...

Gece gece uzuldugum bi konu daha. Sakin ha kendine zarar verecek birsey yapma. Oglunu öksüz birakma canim. Bak o senin canin, sen olmadan hayatla nasil mucadele edecegini ogrenemez. Ozel olmayacaksa eger, neden kavga etmeye basladiniz? Yani nasil basladi? Bi erkek neden karisina hakaret eder ki.yada ediyorsa neden hala evli kalir. Sorulacak cok soru var.. Sen seviyo musun bu adami? Ve sakin sevgiyi disarda arama. Aldatma olayina sakin girme. Bence sizin evliliginde baska sorunlar var. Bize anlatamadigin yani.

Anladigim kadariyla esinle seninde dik kafaliligindan böyle oluyor, biriniz bir seyi elestirince digeride üstüne birsey demeden yapamiyor buda böyle devam edip duruyor aranizdaki sogukluk bitmiyor.
Eger esin ayrilmak istemiyorsa bir süre üstüne gitme alttan al tamam de gecistir belkide oda böyle anlar hatasini..
Sakin baskasinda aramayin mutlulugu nekadar saygi yitirilmisde olsa ailene ihanet etme.

Size tavsiyem aile terapistine gidin ve imanda varsa.. namaz ile destekleyin..zaten mübarek aydayiz..

çocuğunuz var ve bence ikinizde birbirinizi seviyorsunuz hala içinizde bir yerlerde..bunu ortaya çıkarmaya çalışın.

heyecan bitmiş olabilir onu uyandırmaya çalışın.
süslenin esiniz icin.sık giyinin makyajınızı yapın nasıl seviyorsa eşiniz. sonra hala yorum yapmıyor mu? gidin sarılın. bi şekilde oda kendini sizin kollarınıza bırakır.
Allah için yapın bunu o zaman yavaş yavaş düzelir.cunku evlilikte cinsellik çok önemli. ve eşlerin birbirine değer vermesi...

bunları bence en kısa zamanda yapın..
ve en kısa zamanda da bir randevu

Oncelikle herkese çok teşekkür ederim bizim kavgalarımızın cogu şöyle başlıyor sen üstüne düseni yaptinmiki sen ne yapiyosunki sen yapmadin ben yaptim benim suçum yok sen suçlusun en başta bunlarken şimdi daha ağırlarını söylüyoruz bebegimizin zor zamanlarinda ikimizde cok fedakarlik yaptik gerek cinsel hayat gerek sosyal hayat.Buda zamanla heycanimizi bitirdi birbirimizi arkadaş givlbi gördük şmdide herşey düzeldi oğlum açisindan biz eskiye donemiyoruz inanin sevgili ve nişanlilik donemlerimizde ikimizde civil civil insanlardik.Ama şimdi sanirim bizim hayat enerjimiz bitti birbirimizi unuttuk aslında kavga nedenlerimiz cok basit şeyler bunu niye buraya koydun gibi mesela.Sanki birbirimize kufür etmis gibi dahada alevleniyo sonucu aglayan ben kendini sıkmaktan damarları çıkan o . Bize sanki bi sihirli deynek dokunsa herşey eskiye dönecek gibi inanin aldatma yok sorumsuzluk yok efendi bir insan esim ben ise herşeye uyum sağlayan biriyim iyi bir anneyim son kavgalarimiz oglum Annanesindeyken oldu asla sesimiz yüksek duymadi ama illa yansıyor suratim asık mutsuzum .Birbirimizi yabancı düsman gibi birakmayi biraktigimiz an hersey düzelecek gibi

yaşın çok küçükken evlenmişsin yaşıtlarının ünv.ye başladığı sırada sen gelin olmuşsun hayatta omuzlarına çok çok ağır bir yük almışsın. o istemiyorsa ayrılmayı konuşmayı çözüm bulmayı dene o halde

size su kadarını diyeyim bu cok yıpratıcı bir durum sizide eşinizede yıpratır fazlasıyla
bakın bende sizin gibi cokkk tartısmalar yasadım eşimle cokkkkk
eşm kendine hakim olabilen küfür asla etmeyen beni kırıcı tek laf bile en sinirli anında demedi düşündüm de bir an
ama ben agzıma küfür tarzı degilde sorumsuzsun psifsin gibi konuya baglı herseyi bagrarak söyleyen terör estiren biriydim halada öyleym degişen bişey yok
ama bizimki maddi sıkıntılar problemlerden dolayı oldu eşimn hataları yüzünden oda bunu bildigi için tabii
hatasını benim tüm kaprislerimi cekti hep ben kızdım tartıstm ama hak etti cogu seyi
ama iyiyken cok iyiyiz o enerjimz sevgimz var biliyorm bende cokkkk ama cokk fedakarım oda cok sabırlı derken gidiyor böyle
sana söyleyecegm suki inan parada önemli evlilikte maddi sıkıntınz yoksa
birlikte aktiviteler yapyın ailecek tatile gidin pikniklere gidin eve gelin birbrinize yemek yapın cinselik yoluna girer mutlu oldukca.eger maddi sıkıntım kalmasın hiçbir problemimiz kalmayacak ama tam cözemedik
bu yüzden ben bırakmıyorm oda aynı .
bu sıkıntılar olmasın allaha sükür sıkıntımz kalmayacak.yani
sizinde temelde yatan sebep vardır gözünün üstünde kasın var diye olmaz bu tartısmalar sürekli iyi düşün tart canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…