• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir Noktasına geldim :S

yok ben kırıcı olmak adına deil soguk dawranmasına karsı ıhtımal uretıyorum ama zorla evlenmemiş pekı ben yanılmısım demekkı... oyleyse soyle bır yorum geıtreyım madem hamılesınızde kendınızı hırpalamayın oluruna bırakın zaten ustune gıttıkce biseyler ters teper...umarım hersey duzelır...

yok ben kırıcı olmak adına deil soguk dawranmasına karsı ıhtımal uretıyorum ama zorla evlenmemiş pekı ben yanılmısım demekkı... oyleyse soyle bır yorum geıtreyım madem hamılesınızde kendınızı hırpalamayın oluruna bırakın zaten ustune gıttıkce biseyler ters teper...umarım hersey duzelır...

tek umudum herşeyin düzelmesi :S yoksa benim hala umudum var diyemiyeceğim :S

Son düzenleme:
Evli olup da mutlu olan yok sanırım :( Sen herşeye rağmen kendini parçalarsın ilişkini düzene sokmak için, ama karşıdaki tam tamına bi odun olduğu için senin bu çabaların hiç bir işe yaramaz. Şuan iyidim ama forumda takılıp da şu konuları okumak daha gergin yaptı beni ya, oysa rahatlatır diye düşünmüştüm :D
Hepsinin götüne tekme !!

hmmm adınıza uzuldum yaaa gercekten ve gebesınız... umutsuzluga kapılmayın...konusmayı deneyın sakin sakin... bence anlayıslı olacaktır bı ınsan neden deişir ki bukadar belkı iş hayatında sıkıntıları vardır bi konusun derım...faydası olmazsada oyle kabul edın onu sureklı ılgı beklemeyın karsılık goremeyınce kendı canınızı sıkmaktan baska bı ıse yaramaz... bebekte var sonucta ...

Evli olup da mutlu olan yok sanırım :( Sen herşeye rağmen kendini parçalarsın ilişkini düzene sokmak için, ama karşıdaki tam tamına bi odun olduğu için senin bu çabaların hiç bir işe yaramaz. Şuan iyidim ama forumda takılıp da şu konuları okumak daha gergin yaptı beni ya, oysa rahatlatır diye düşünmüştüm :D
Hepsinin götüne tekme !!

:52:bu yoruma bayıldım...dogru gercekten .. insan ewlenmeye korkuyor ... gercı bekarlarda nıye bekarız dıye uzuluyor :53:
insanoğlu hiç bişekide halınden memnun deil...konu su aslında erkekler odun kadınlarda ilgi manyagıı...şımartıyoruz da sımartıyoruz we sonunda yorulan bız oluyoruz aslında ugrasmaya degmez zaten ugrastıkca gerı tepıyor...kacan kovalanır :34:

Bence yanlış düşünüyorsun evlenmek istemeseydi evlenmezdi..Kaldı ki çocuğu tek başına mı yaptın tabiki sorumluluğunu alacak yaparken düşünseydi... sen bunları düşünüp kendine sıkıntı etme, inan o bu kadar düşünmüyordur morali bozuktur sana yansıtıyordur mutsuzdur belkide işlerle alakalı sıkıntısı vardır sonuçta bebeğiniz olacak baba olmak konusunda da korkuları olabilir ilişkinizi hareketlendirmek için bişeyler düşünebilirsin ama etrafında pervane oluyorsan bu huyundan vazgeç bence birazda sen naza çek :) bu yüzden sana karşı ilgisiz davranıyor da olabilir

daha önce boşandığım eşimden hamile kaldım ve tekrar evlendik 16 gün önce tekrar resmi olarak evlendik.
ve cinsiyetini öğrendik erkek ama çok hatalar yapmışım zamanında hiç vakit ayırmamışım.
şimdi çok soğuk davranıyor bana sanki sırf bebeğim için tekrar beraber olduk.
herşeyi önceden paylaşırdık okadar yoğun tempoma rağmen şimdi çok uzak buz dolabı gibi napacağım bilmiyorum.
sanki istenmiyor gibi hissediyorum ki İstemiyor da napacam nasıl güvenini geri sağlıyacağım yardım edin çok kötü hissediyorum kendimi

Bebeği yapmak icin bi takım yakınlaşmalar ve sıcak davranışlar(?) gerekir; onlar olmadan cocuk nasıl oldu? O davranışlar var idiyse evlenince noldu? Demek ki evlenmekte gönlü yokmuş....

Hepsinin götüne tekme !!

Ben mutluyum. Mutluluğumun sebebi de esimin, sevgili olduğumuz donemde odun olmadıgını anlamam diyebilirim. Adam odunoldugu halde, bile bile bu yola girerseniz ve nasılsa evlenince değişir diye düşünüyorsanız iste o zaman istediğiniz kadar uğrasın sonsuza kadar mutsuz olursunuz. Evliliğe karamsar bakmayın. Doğru secimler yapın. Adam yanlışsa o yeşil ışığı (olumsuz davranislar) evlilik oncesi yakmistir zaten. Onu gozardi etmeyin.

Konu sahibi arkadasım, sen de zamana bırak. Daha yeni barıştınız sanırım birdenbire hersey ruya gibi olamaz. Zaman herseyin ilacı biliyorsun. Hatalarım oldu diyorsun. Hataların ne ise onları telafi etmeye çalış ve akısına bırak. Hamileliğin verdigi duygu durumu degisikligi de var sende. Ekstra alingansin su an. Pozitif ol esine karsı, sevecen davran, zaman icinde duzelecektir.

hamileliğin verdiği alınganlık olabilirmi seninki....
sonuçta adam yeniden evlenmiş seninle...
istemese evlenmezdi boşanmış bi kere yani....
baba olmak psikolojisi sardı belkide eşini...
belkide hazır değildir...
korkuyodur....
kolay değil dünyaya bi insan getirmek bunun sorumluluğunu almak...
dilerim en kısa zamanda düzelir..
mutluluklar..
bide yıpratma lütfen kendini bebeğinede zarar verme

akandeniz in yorumuna kesinlikle katılıyorum,ben de kısa süreli de olsa bi hamilelik geçirdim 3 ay karnımda yaşayabildi bebeğim sonrasında da onu kaybettim...ama o 3 ayda da psikolojik ve fizyolojik olarak insan çok ama çok değişiyor kahvaltı ederken aniden hiç bir sorun yokken hüngür şangır ağlamaya başlıyodum :) hissettiğiniz şeyler hormonlarınızın tavan yapmasından kaynaklanıyordur muhtemelen siz eşinizden ilginizi eksik etmeyin hatta biraz daha fazla çaba göstererek aradaki açığı kapatabilirsiniz,baba olacak onun için de kolay değil planlı programlı dünyaya gelen bi bebek değil sonuçta,adaptasyon sürecini böyle atlatıcak demekki ayrıca gebelik yüzünden de size yanaşmıyor olabilir bunun için milyon tane sebep sayabilirim size o yüzden kendinizi ve meleğinizi sıkıntıya sokmayın,en azından ona sahip çıkacak bir babası var...

hamileliğin verdiği alınganlık olabilirmi seninki....
sonuçta adam yeniden evlenmiş seninle...
istemese evlenmezdi boşanmış bi kere yani....
baba olmak psikolojisi sardı belkide eşini...
belkide hazır değildir...
korkuyodur....
kolay değil dünyaya bi insan getirmek bunun sorumluluğunu almak...
dilerim en kısa zamanda düzelir..
mutluluklar..
bide yıpratma lütfen kendini bebeğinede zarar verme

arkadaşa katılıyorum.

yorumların tümünü okumadım ama anladığım kadaryla bu bebek boşandıktan sonra oldu..ziraz 8 ay atrı kalmışsınız..İlk hatayı orda yapmışşsınız bence..hem boşanıyorsunuz hem sorumsuzca ilişkiye girip bebek sahibi oluyorsunuz..eşiniz bnce boşandığı için mutluydu ve evlilğe mecbur kaldığı için böyle davranıyor..

eşinle açık açık konuş sana karşı neden soğuk ve ilgisiz olduğunu sor.bu dönemde stresten uzak durmalısın eşinde bunu bilmeli seni üzmemeli:31:

alıngan davranıyorum ama bunu dışa yansıtmamaya çalışıyorum kafayı yemek üzereyim bugün normal de ofise gidip kontrol etmem lazımdı ona bile gitmedim canım hiçbirsey yapmak istemiyor öylece oturup etrafı süzüyorum :S bugün gelirse konuşacam :S ama ne diyeceğimi bile bilmiyorum

Back
X