Sinir oldum sinir :(

Humeyra000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
242
222
103
31
Merhabalar öncelikle. Salı günü gelinlik provam vardı düğünüme 2 hafta kadar kaldı. İstanbulda bi modaevinden gelinlik beğendik o gün nişanlımda çok beğenmişti. Bikaç sıkıntılı yerleri vardı ama kadın onları halledebileceğimizi söyledi ve bizde tamam demiştik. Salı günü gittikki gelinlik rezalet. Kolları olmamış etek güpürü yanlış dikilmiş içinde kendimi iğrenç hissettim ve o gelinlikten de soğudum resmen. Kapora verdik kadın geri vermez asla. O gelinliğede dikme sökme işlemi yaptığı içinde onu tamir edip bana satmaya çalışacak illaki ama başka bi model bakmak istiyorum. 2 gün sonra gidicem ne yapmış bakıcam. Siz olsanız ne yapardınız sizce kendi elinde olan başka bi modelle değişim yapar mı

İçine sinmeyen bir gelinliği giymek zorunda değilsin. Sözlerinde durup işlerini güzel yapsalardı. Eğer elinde olan bir gelinlik ile değişim yapıp da sen üzerinde beğenirsen sorun yok ama kendini bu gelinliği almakta zorunlu hissetme sakın. Kapora yanarsa yansın. İlerde sürekli keşke demektense maddi kaybın olsun düğününde moralin yerinde olsun.

Benzer bir olay başıma geldi. Evlenmeme çok az bir zaman kala ozel dikim yaptirdigim gelinliği bir başkasına kiralanmaya çalışmıştı.
Adamın burnundan getirdim. Çizgimin dışına çıktım sizi rezil ederim sosyal medyada vs dedim. Kaporami aldım. Gittim mis gibi hazır gelinlik aldım.

Kaç kere gelinlik giyeriz bilmiyorum ama ilk ve son olması umuduyla hayal kuruyoruz .. kimsenin en özel gününü mahvetmesine izin verme ..kaporayi alamıyorsan başka bir yerden beğendiğin bir gelinlik al lutfen ..

Merhabalar öncelikle. Salı günü gelinlik provam vardı düğünüme 2 hafta kadar kaldı. İstanbulda bi modaevinden gelinlik beğendik o gün nişanlımda çok beğenmişti. Bikaç sıkıntılı yerleri vardı ama kadın onları halledebileceğimizi söyledi ve bizde tamam demiştik. Salı günü gittikki gelinlik rezalet. Kolları olmamış etek güpürü yanlış dikilmiş içinde kendimi iğrenç hissettim ve o gelinlikten de soğudum resmen. Kapora verdik kadın geri vermez asla. O gelinliğede dikme sökme işlemi yaptığı içinde onu tamir edip bana satmaya çalışacak illaki ama başka bi model bakmak istiyorum. 2 gün sonra gidicem ne yapmış bakıcam. Siz olsanız ne yapardınız sizce kendi elinde olan başka bi modelle değişim yapar mı

Bende bazı sebeplerden ötürü içime sinmeyen bir gelinlik giydim ve suan o kadar pişmanım ki. İçine sinmiyorsa kesinlikle giyme yanan kapora olsun boşver. Baska bir gelinlikçiye bak hala vaktin var. Hayatında sadece 1 kere giyeceksin. İlerde düğün fotolarına bakıp üzülme benim gibi :(

Gerekirse kaporanız kalsın ama siz içinize sinen gelinliği giyin.. Dikim işi sıkıntılı olabiliyor. Çok güzel hazır dikilmiş gelinlikler var, en azından gözünüzün gördüğüne para vermiş olursunuz

Çok teşekkürler hepinize. Bende giymeyi düşünmüyorum asla. İnşallah güzellikle ikna olurlar yoksa bende çizgimin dışına çıkabilirim

Arkadaşlar bu fatihte şebnem Sönmez diye bir dolandırıcı var Lanet olsun ona verdiğim para haram olsun LÜTFEN Bu şebnem denilen şahısa ve annesine hayallerinizi kaptırmayın ❗️bildiğiniz dolandırıcılar fabrikasyon sistemiyle çalışıyorlar hayallerimi yıktılar ❗️prova dedikleri şeye üfleye püfleye gelerek sanki lütufta bulunmuş gibi davranıp psikolojik olarak sizi yıpratıyorlar sonucunda size bir çöp verilip dünyanın parasını alıyorlar. Örneğin dantelleri üst üste koyup gelinliğin iğrenç görünmesi mi dersiniz etek uçlarına saçma sapan ekli köklü başka danteller mi koymalarını dersiniz gelinliği düğün öncesi fotoğraf çekiminde bir saat giydim ve söküldü ya anlatamam size neler çektiğimi gelinliği düzelttirmek için bir o kadar daha para verdim duvak yerine bulaşık süngeri bile yapmayacağınız bir bez parçası veriyor elinize bir de arkanızdan küfür ederek sizi gönderiyor NE OLUR BU GÜZEL GÜNÜNÜZÜ REZİL ETMEYİN ❗️zaten her gittiğimde bir gelinle kavga ediyorlardı burdan anlamalıydım ama basiretim bağlandı ben yandım siz yanmayın isterseniz elimde fotoğrafları var kanıtlayabilirim

Beğenmediğin bir şeyi asla giyme gerekirse kaporan yansın. Düğün günü gelinliğimi giydiğimde kolları ve yakası olmamıştı, üç saat kala komple yaka ve kolları söküp yeniden diktiler, idare eder bir hal aldı ama resimlere baktıkça sinir oluyorum . Başka bir yer için zamanım kalmamıştı gelinlik denince kan beynime sıçrıyor

Arkadaşlar bu fatihte şebnem Sönmez diye bir dolandırıcı var Lanet olsun ona verdiğim para haram olsun LÜTFEN Bu şebnem denilen şahısa ve annesine hayallerinizi kaptırmayın ❗️bildiğiniz dolandırıcılar fabrikasyon sistemiyle çalışıyorlar hayallerimi yıktılar ❗️prova dedikleri şeye üfleye püfleye gelerek sanki lütufta bulunmuş gibi davranıp psikolojik olarak sizi yıpratıyorlar sonucunda size bir çöp verilip dünyanın parasını alıyorlar. Örneğin dantelleri üst üste koyup gelinliğin iğrenç görünmesi mi dersiniz etek uçlarına saçma sapan ekli köklü başka danteller mi koymalarını dersiniz gelinliği düğün öncesi fotoğraf çekiminde bir saat giydim ve söküldü ya anlatamam size neler çektiğimi gelinliği düzelttirmek için bir o kadar daha para verdim duvak yerine bulaşık süngeri bile yapmayacağınız bir bez parçası veriyor elinize bir de arkanızdan küfür ederek sizi gönderiyor NE OLUR BU GÜZEL GÜNÜNÜZÜ REZİL ETMEYİN ❗️zaten her gittiğimde bir gelinle kavga ediyorlardı burdan anlamalıydım ama basiretim bağlandı ben yandım siz yanmayın isterseniz elimde fotoğrafları var kanıtlayabilirim

Back
X