• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir oldum !

Konu sahibinin mesaji asagida.

ben ne yapsam su kiza msj mi atsam dedi.tabi ben sustum.sonucta ayni ortamda calisicaz sen ve yusuf gibi dusun dedi hepten cildirdim ! Yani suan sen evlisin farkinda misin ? Kiz sana nasil bakacak nereden bilebilirim ? Calismaortaminda hicbir kiza bir sey deidm mi ama sonucta tanimadigim birine ben msj atsamnasil hissedersin dedim.erkek birisi yok mu listede dedim herkes kapatmis sorusturma yuzunden diyor.

Iste altta yatan tam da dedigim his.
Kiz normal biriyse insan gibi konusur bilgilendirir degilse de basar kocasi engeli. Gereksiz afra tafralar.
:KK70:
ama taze evlilier
ayrıca kız 'sapık herif,yeni evli ama bana mesaj atacak kadar adi'diye düşünebilir demek bile istemiş olabilir :KK70:
ama aşkolsun,kocişkolarımız çok masuuummmm,hep o zilliler ayartıyor onlarıaa :KK53:

Tanımadığı kadına seninle yatalım mı diye soracak değil soruşturma sürecin tamamlandı mı başladın mı işe ne yaptın diye soracak
Abartmak ne kelime

:KK70:
ama taze evlilier
ayrıca kız 'sapık herif,yeni evli ama bana mesaj atacak kadar adi'diye düşünebilir demek bile istemiş olabilir :KK70:
ama aşkolsun,kocişkolarımız çok masuuummmm,hep o zilliler ayartıyor onlarıaa :KK53:
Ben tamamen Turk kadini pimpirikligi diye dusundum malum gundem #kocamadokunma olunca etkisinde kalmis olabilirim :D

Ben tamamen Turk kadini pimpirikligi diye dusundum malum gundem #kocamadokunma olunca etkisinde kalmis olabilirim :KK70:
kocalarımıza dokunmasınlar evet
32 yaşımda buldum onu ben :KK53:
ya bu her türlü çirkin bir konu ama neyse,
yani istemeyen yapmıyordur,da isteyen çoğunlukta olunca,öööf öf,
iki ucu çoklu denklem

Yalnız o değilde adam öyle bi msj atsa, kadın gelip öfff bana asılıyor heralde kızlar napiyimm? diye konu açar. Çok üzücü ya böyle acayip kıskançlıklar, herkes bana asılıyooo diyenler.. milletcek kafalar çiçek gibi valla

ben de martta bi kuruma atandim' o surecte insan o kadar stresli oluyo ki kazandigini bildigim bi insanla telefondan konusmaya baslamistik, su anda da is arkadasiyiz. Ben de evliyim ama ne bileyim cok abartmissiniz.

Fazla mi kiskanclik gosterdim.ama sonucta hic tanimadigi bir kadin.msj atmak bana dogru gelmiyo
Sık Boğaz etme kocan senle tartışadabilirdi sana sormadan yazadabilirdi. Hata olduğunu anlamış sonuçta. Böyle durumda nasıl tepki vereceğini anlamış en azından.

Ay daral geldi şu kocalardan kıskanç kadınlardan ya .

Benim islemlerimim resmilesmesi tam 1 yil aldi. Bu surecte tonlarca insanla konustum cildirdim. Onemli olan esinizin uslubu. Adam ne yapsin yaa. Nasil bir streste allah bilir.
Birsey yapmak isteyen ister kasiyerle yapar ister sekreterle ister muhendisle ister komsuyla.

Cumartesi dugunumuz var.esim bir devlet kurumunun mulakatini bekliyo aylar oldu ses yok.9 kisi alacaklar.sorusturma sureci uzadi gecen konusuyorduk bir kiz var.herkes sosyal medyasini kapatmis o kizi alirlarsa ben de hic sorun olmamasi lazimdi dedi (kiz muhalif icerikli paylasimlarda bulunuyormus). Hı dedim gectim.oyle ya herkes bakar calisma arkadaslarina.

Bu aksam konuyorduk iyice telaseye kapildi carsamba ozel sektordeki isinden ayriliyor ya ben ne yapsam su kiza msj mi atsam dedi.tabi ben sustum.sonucta ayni ortamda calisicaz sen ve yusuf gibi dusun dedi hepten cildirdim ! Yani suan sen evlisin farkinda misin ? Kiz sana nasil bakacak nereden bilebilirim ? Calisma ortaminda hicbir kiza bir sey deidm mi ama sonucta tanimadigim birine ben msj atsam nasil hissedersin dedim.erkek birisi yok mu listede dedim herkes kapatmis sorusturma yuzunden diyor.cok haklisin ozur dilerim aticam demedim zaten sordum.sacmaliyorum falan dedi.bir sey yapacagindan degil ama neden dusunemez bir insan.yaticam diyerek kapadim telefonu.abarttim mi ?
Ne var ki bunda:KK57:
Adam da korkudan geri adim atmis:KK57:
Onemli bir konuda iletisimde bulunacagi tek kisi bir kadin kaldigi icin mi suclu esiniz ki bu bir hata bile olmazdi iletisime gecseydi.
Ama tepkiniz abartili olunca adamcagiz da kendinden utanmis yanlis yapiyorum heralde deyip geri adim atmis korkudan.

Ben de kıskanç sanırdım kendimi :D evet çok abartmışsın, çok kıskansan da böyle ufak şeylerde belli edip kaldırma burnunu

Yalnız ben kadını takdir ettim. Neysem oyum diyor..yanlış mı anladım..öylesinden zarar gelmez. Aferin kadına...diğer erkeklerin hepsi korkudan mı hesabını kapatmış?

Fazla mi kiskanclik gosterdim.ama sonucta hic tanimadigi bir kadin.msj atmak bana dogru gelmiyo

örneğin bir ürünün bozuldu çağrı merkezini arıyorsun yardım için. karşına çıkan danışman erkek. sana bir işini görmek için hiç tanımadığın biriyle konuşmak nasıl yanlış gelmiyorsa eşin de aynı amaçla bu görüşmeyi yapmak istemiş. kıskançlıktan ziyade seninki biraz medeniyetsizlik olmuş bence..

Hic tanimadigim bir cok kadina da erkege de mesaj atmisligim var. Burdan da oluyor, bambaska yerlerden de...

Iyi aksamlar
Rahatsiz ettiysem pesinen ozur dilerim. Bla bla bla...
Tesekkurler

Bu sekilde yaziyorum, hic bir problem yasamadim. Esim de bilir hic tepki gostermez. Sosyal medyanin amaci iletisim saglamaktir. Faydalanmakta bir beis gormuyorum.

Esim tepki gosterirse de kendi medeniyetsizligi olarak algilar hic ustunde durmam. Hatasini anlar gelir telafi eder.

Bence durum cok normal. Siz dugun telasindan fazla gerginsiniz.

ne kıymetli kocalarınız var. kız da bekliyodu elin evli adamı bana mesaj atsa da peşine düşsem diye.

Allah aşkına eşlerinize kapılacak insan gözüyle bakmayı bırakın yaa olduu yani evlendi etrafında dişi sinek bile olmasın tüm çalışma arkadaşları erkek olsun selam bile vermesin mazallah aklına girerler madem güvenmiyorsunuz evlenmeyin. Adam sadece işle ilgili birşey soracak yanii flört etmeyecek.

Back
X