- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 133
- 39
- Konu Sahibi brunettella
Sonuc ne oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuc ne oldu?
Bir kahveni iceriz der gibi corbani icmeye gelmek istiyoruz tuhaf olmus. E corba icsinler madem sadece. Ne sacma insanlar var. Stres yapmayin. Dalga gecer gibi davranan onlar. Evde neyiniz varsa ikram edin yesinler.Diceksiniz ki cok abartiyorsun belki.
Gecen hafta kaynama dedim gelin haftaya bize iftara sali gunu. Tamam dediler.
Sali gunu oldu. Msj yaziyor eltin gelicek falan.
Tamam yarin gelin ozaman dedim bisuru hazirlik yaptim size dedim.
Ben hazirligi 1 hafta onceden yapmistim.
Dun de msj atio ki (carsamba) eltin gil yine gelicek.
Gelemicez dediler. Tamam dedim.
Bugunde msj atio bir corbanizi icmeye gelmek istiyoruz.
Tamamda onca yaptigim hazirligi yedik dun.
(Eltimgilde tasinma nedeni gidiyorlar oraya yemege)
Neyapim
Simdi ben bunlarla gicik oluyorum
Ya boşverin iftar nihayetinde.Kalbinizi karartmanın anlamı yok.Elt6in taşınmadan dolayı gidiyormuş.Onlar da yok gelmeyin biz şuraya gideceğiz diyemezlerdi veya diyememişler.Sizin de gönlünüz olsun diye davete bir çorba içmek diye icabet etmişler.Diceksiniz ki cok abartiyorsun belki.
Gecen hafta kaynama dedim gelin haftaya bize iftara sali gunu. Tamam dediler.
Sali gunu oldu. Msj yaziyor eltin gelicek falan.
Tamam yarin gelin ozaman dedim bisuru hazirlik yaptim size dedim.
Ben hazirligi 1 hafta onceden yapmistim.
Dun de msj atio ki (carsamba) eltin gil yine gelicek.
Gelemicez dediler. Tamam dedim.
Bugunde msj atio bir corbanizi icmeye gelmek istiyoruz.
Tamamda onca yaptigim hazirligi yedik dun.
(Eltimgilde tasinma nedeni gidiyorlar oraya yemege)
Neyapim
Simdi ben bunlarla gicik oluyorum
Aynen Madem Eltiniz tasiniyormuş nevar yani şu ramazan gününde sizde destek olsanız. En azından böyle davet gibi abartılı değilde kendinize yapar gibi ara ara çagirsaydiniz daha sevaba girerdiniz. Ve yaptığınız iyiliği eltinizde eşide asla unutmazdı.Eltinizi de çağırsaydınız anlamadım yani eltin gelecek dediyse bende onu da al gel derdim ne olacak ki. 1 haftadır ne hazırlığı yapıyordunuz anlamadım o kadar da çok şey hazırlamaya gerek yok gelicez dedilerse akşama kadar hazırlardınız onların da suçu yok eltiyi çağırmıyorsanız onu evde bırakamazlar ki taşınma işi olunca gidiyormuş