- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Tüketici haklarına şikayet etseniz? Dava açacağınızı yazsanız onlara?..
Hönkaklıma i..a geldi doğrumu
Anladım kimseye güvenilmiyorI........m :)
Anladım kimseye güvenilmiyor
İnstagram sayfalarına hiç güvenemiyorum. Hele az yorum varsa. Yüksek takipçi, az beğeni-az yorum genelde sahte takipçilerle oluyor. Umarım alırsınız paranızı?
Ne kadara almıştınız sorması ayıp :)
Kargoya ödeme yaptığınızı Buda dekontu dediğinizde ne diyor üzerinde ödeme şartı mı var diyor yoksa sizden tekrar ödeyin verelim mi diyor, kargo ne yapsın bildiğin satıcı karşı ödemeli yollamış onlarda vermez tabi...Kargo hic gelmese acimayacagim belki ama kargom gelipte alamadigim icin asiri sinirlendim. Yani elimde dekont var isim var ama bisey yapamiyorum saka gibi gercekten. Birde sorun şu ki hic gelmese baska yerden siparis veririm parayi onlara haram ederim konu kapanir. Ama gelmis bugune kadar oyalamislar. Ve esime sevgililer gunu hediyemdi o benim. Simdi 2 gun kalmis nerden siparis vereyim beni inanilmaz madur ettiler ve elimden hicbirsey gelmiyor.
Kargoya ödeme yaptığınızı Buda dekontu dediğinizde ne diyor üzerinde ödeme şartı mı var diyor yoksa sizden tekrar ödeyin verelim mi diyor, kargo ne yapsın bildiğin satıcı karşı ödemeli yollamış onlarda vermez tabi...
Demekki sahte hesaplardanmıs
Anladım resmen dolandırıcılık, belkide kargoya o ürünü bile koymadılar...Dekontu gosterdigimde uzerinde odeme sarti bulundugunu soyluyor.. sayfayla iletisime gecip kaldirtin verelim diyor. Ama gunlerdir cvp bile verme tenezulunde bulunmadiklarindan bir turlu o odeme sarti kalkmiyor.
Çok olmaz olur mu hiç. Boşverilecek bir meblağ değil. Sinir oluyorum böyle insanlara.100 tl cok bir rakam degil. Ama içime oturdu cunku son paramla aldim onu ve onu alabilmek icin bikac gun hicbirsey yapmadim. Fedakarlik ettim. O yuzden cok icime oturdu zaten..
Anladım resmen dolandırıcılık, belkide kargoya o ürünü bile koymadılar...
Çok olmaz olur mu hiç. Boşverilecek bir meblağ değil. Sinir oluyorum böyle insanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?