- 29 Aralık 2016
- 530
- 733
- 103
- Konu Sahibi Night Night
Herkese merhaba. Hepimizin de bildiği üzere sömestr tatili yaklaşıyor. Biz öğretmenler de öğrenciler kadar mutluyuz elbet. 1 yaşında bebeğim var okuldu evdi yemekti bebekti temizlikti takdir edersiniz epey bir yorucu oluyor . Çalışan anneler özellikle anlar beni. Gelelim esas meseleye . Eşimin memleketi bizim yaşadığımız yere 2 saat uzaklıkta ve eşim cuma okul kapanıyor cumartesi gidelim diyor direkt. Cuma döneriz diyor. Hey Allahım burdan gitti mi bir hafta. Kalan diğer hafta da kesin eltim gelecek 2 çocuğuyla bizde kalacak. Çünkü kaç defadır söylüyor gelcem diye. Laf arasında dinleneceğim ben demiş olmama rağmen üstelik. Eşime kendimi bir türlü anlatamıyorken ben ne ara dinleneceğim. Kendime ait özel bir alan istiyorum ya çok mu ? Pazarlık yapmak zorunda kaldım ve gerildim. Istemiyorjm ya oraya gitsem bile çok vakit geçirmek istemiyorum. Herkes horoz gibi erkenden kalkıyor benle bebeğim 10a kadar uyuyoruz mesela. Sürekli çay içiyorlar artık çaydanlığa hortum bağlayıp ağızlarına takasım geliyor. Bulaşık desen bitmiyor. Yatsan uzansan göze batıyorsun. Böyle işte