Sinir oldum:(

ya gezdıgını nerden bılıyosunuz kı ben orayı anlıyamadımda..
belkı gercekdende yukleyememsıdır..
bı kontur davası ayrılmama seebı olmasın ya..

bir_bulut_olsam bence 1 aylık birisi için böyle yapma. Böyle yapınca karşı taraf bunaldım boğuldum demeye başlayabilir. Sürekli gönül almaktanda sıkılıp ara istiyorum ben felan dedirttirsin. 1 ayın ne arasıymış deme ,karşındaki bir erkek sonuçta..

canım bi erkek 3 saat kontör yükletebilmek için bekliycek sen buna karşılık atar yapınca da gayet sakin cevap vercek mümkün olan bişey değil bu tatlım

Valla ben sevgilinize hak verdim. Bu kadar sert olmayın her zaman. Yani zor kadın olmak da bi yere kadar ;)

çok çocukça buldum bu davranışını...

bu kadar basit şeyleri nasıl dert ediyorsunuz anlamıyorum valla.

Ya bazen erkeklere hak vermeden edemiyorum...
Gerçekten yani...
Çocuk daha ne yapsın ?
Hemen laf sokma hemen bağrınma bilmem ne...
Daha ne yapsın ? haber veriyor söylüyor yüklenmediğini ...
Keskin sirke küpüne zarar verir...
Erkekler bize inanmadığı zaman nasıl kızıyorsak onlarda bize kızıyor empati biraz.

katılıyorum...

haklısınız kızlar davranısım cocuksu olabilir ama böyle davranmamın sebebi var.bana acıkca arkadaslarımla gezecegim dese ne diyecegimki.ama bekle deyip saatlerce kontörü bahane etmesine kızdım.biz telefonla konusurken arkadan arkadası hadiii cabuk ol diye bagırdı.bende kontörü bahane edip arkadaslarıyla dısarda oldugunu ve en önemlisi bana yalan söyledigini düsündüm:kızgın:

1 ayda ne bu kıskançlıklar anlamadım ?
Sizi kandırıp dolaştığını düşünyorsanız bu adama güvenmiyorsunuz demektir
Güvenmediğiniz biriyle neden ilişki içersindesiniz..
Niçin hemen yalan söylediğini düşündünüz ki,verdiğin cevap çok çocuksu
Biraz daha olgun olun derim yoksa siz kaybedersiniz,erkeklerin üstüne bu kadar düşmeye gelmez..

1 ayda ne bu kıskançlıklar anlamadım ?
Sizi kandırıp dolaştığını düşünyorsanız bu adama güvenmiyorsunuz demektir
Güvenmediğiniz biriyle neden ilişki içersindesiniz..
Niçin hemen yalan söylediğini düşündünüz ki,verdiğin cevap çok çocuksu
Biraz daha olgun olun derim yoksa siz kaybedersiniz,erkeklerin üstüne bu kadar düşmeye gelmez..

evet konuyu gercekten anlamamışsınız ve anlamadığınız konu hakkında sert yorum yapmışsınız.kıskançlığı nereden cıkardınız!ben kıskançlık krizine girip böyle davranmış değilim..konu sadece bana gerçeği söyleyip söylemediğidi.bana gerceği söyledikten sonra arkadaslarıyla gezmesine kızacak kadar akılsız degilim..umarım simdi anladınız..

valla bir bulut olsam'cım genelde konularda seni görürüm, fikirlerimiz de yakındır.
ancak bu ne yavv?
bu adamın kanatları falan var, melek herhalde.
böyle bi tribin arkasından bile senle konuşmuş:)
yapma canım bence yıpratma hiç ilişkini.
çok sert bi tepki vermişsin. gereksiz yere.
arkadaşlarıyla geziyosa bile emin olup ver bu tepkiyi.
ikinizi de yıpratırsın bu fevri çıkışlarınla.

evet konuyu gercekten anlamamışsınız ve anlamadığınız konu hakkında sert yorum yapmışsınız.kıskançlığı nereden cıkardınız!ben kıskançlık krizine girip böyle davranmış değilim..konu sadece bana gerçeği söyleyip söylemediğidi.bana gerceği söyledikten sonra arkadaslarıyla gezmesine kızacak kadar akılsız degilim..umarım simdi anladınız..

Ben gayet iyi anlayarak yaptım zaten yorumumu,keşke sizde kıskançlık kelimesinden bu denli alınmayıp ne demek istediğimi anlasaydınız..
Arkadaşıyla gezdiğine dair bir kanıtınız var mı,sizin ki sadece bir varsayım ve bunun üzerinden sevgilinize fırça atmak..
Adam kontor yüklemek için bekliyorum diyor,daha ne yapsın ?
Akıl sahibi olmakla kıskançlığın hiçbir alakası yoktur ayrıca..
Benim sevgilim ona ayıracağım vakti,sırf kontör yükleme imkanım olmadığı için astığımı düşünüyorsa benim gözümde kıskançtır,ilişkimize karşı güvensizdir..Bu benim fikrim.

Son düzenleme:
valla bir bulut olsam'cım genelde konularda seni görürüm, fikirlerimiz de yakındır.
ancak bu ne yavv?
bu adamın kanatları falan var, melek herhalde.
böyle bi tribin arkasından bile senle konuşmuş:)
yapma canım bence yıpratma hiç ilişkini.
çok sert bi tepki vermişsin. gereksiz yere.
arkadaşlarıyla geziyosa bile emin olup ver bu tepkiyi.
ikinizi de yıpratırsın bu fevri çıkışlarınla.

tsk ederim canım yorumun için.haklısın..gercekten davranısım cok abartılı ve gereksizdi.simdi olsa öyle bi tepki vermem.neden öyle yaptım bilmiyorum.bugun bana "senden gelen herseye razıyım yeterki beni sensiz bırakma istedigin eziyeti cektir" dedi.öyle utandımki.o bana bunu diyor bense anlamsız trip yapıyorumakannehir

Back
X