- 18 Kasım 2014
- 69
- 18
- 35
slm kızlar hemen konuya giriyorum benmi çok dert ediyorum yoksa dert deilmi bilemedim benim yaza nişanım var kısmetse dün biraz konuştuk sonrası için işte neler bekliyorsun falan diye ben de ortak bir yaşam tabiki dedim yani herşeyi birlikte yapmak falan o da sen ev arkadaşı istiyorsun ben normal evlilik dedi normal evlilik dediği ikimizde çalışıyoruz kamu personeliyiz birlikte işe gidip gelicez şimdi onun beklediği akşam gelince direk tv karşısına geçsin yemeği önüne gelsin sonra çayı kahvesi yapılsın dedim sen hiç yardımcı olmicanmı yok diyo ben yapamam (kendisi de yalnız yaşıyor ) temizlikte yardımcı ol diyorum yok diyo beni hiç öyle düşünmemiştim hiç temizlik yapabileceğimi düşünmemiştim yapmam diyor bende hepsini sen yap demiyorum zaten sen süpür ben sileyim falan diyorum çok bişe beklemiyorum ama kesin olarak böyle diyor yani hiç bir şeyde yardımcı olmayacakmış ev içinde buna normal evlilik diyor şimdi yapim deyip seni kandirim mi diyo öyle kocayı bulamazmışım zaten dedim ben dayanamam o kadar şeye bi yerde patlarım olmaz o zaman bu iş dedim sen öyle diyorsan bişe demiyorum diyo beni korkutuyorsun diyorum sen beni korkutuyorsun dio allahım deli olcam şimdi böyle yapıyo sonra ben bittim sizlerin eşleri böyle mi yoksa benim beklentim fazlamı çalışan kk üyeleri çok şeymi bekliyorum bide hiç beni bi yerlere davet etmez hep ben istersek bi yerlere gideriz ben istemezsem hiç gitmeyiz evde otururuz ilgisini hiç hissedemiyorum ilgimi kaybediyorum sanki annemler de yaza nişanlancaz die beklio ama bunaldım sanki biraz şimdi hiç bişe yokmuş gibi konuşuyo benle ne kadar sinir olduğumu bildiği halde hiç sallamıo beni sanki siz olsanız napardınız