Sinir oldum.

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Arkadaşımla konuşuyordum, istediğim okulu söyledim, 50K ile alıyor umarım gelir yaa falan dedim. Zaten sınava az kaldı sinir stres olmuş durumdayım durmadan puan hesaplıyorum, benim yaşımdakiler bu yıl mezun oluyor ben daha yeni girme derdindeyim...
Çüşş 50K mı unut sen o işi dedi.
Allah'ın salağı sen beni kendinle mi karıştırdın ? Hem puansız bölüme girdin, hem dünyanın parasını ödetiyorsun, hem çift dikiş gidiyorsun, ben gelip yüzüne vuruyor muyum bunları ?
Zaten sinir stres olmuşum, gelmişim seninle paylaşıyorum, verdiği tepkiye bakar mısınız.
Feci sinir oldum kızlar. Sessize aldım onu, yazsın dursun konuşmaya niyetim yok.
Zorla aranıyor böyleleri. Ne yapayım senin gibi puansız bi bölüm mü yazayım gerizekalılar gibi demek vardı da.. Neyse !
Çok sinirliyim şuan çok !

Arkadaşımla konuşuyordum, istediğim okulu söyledim, 50K ile alıyor umarım gelir yaa falan dedim. Zaten sınava az kaldı sinir stres olmuş durumdayım durmadan puan hesaplıyorum, benim yaşımdakiler bu yıl mezun oluyor ben daha yeni girme derdindeyim...
Çüşş 50K mı unut sen o işi dedi.
Allah'ın salağı sen beni kendinle mi karıştırdın ? Hem puansız bölüme girdin, hem dünyanın parasını ödetiyorsun, hem çift dikiş gidiyorsun, ben gelip yüzüne vuruyor muyum bunları ?
Zaten sinir stres olmuşum, gelmişim seninle paylaşıyorum, verdiği tepkiye bakar mısınız.
Feci sinir oldum kızlar. Sessize aldım onu, yazsın dursun konuşmaya niyetim yok.
Zorla aranıyor böyleleri. Ne yapayım senin gibi puansız bi bölüm mü yazayım gerizekalılar gibi demek vardı da.. Neyse !
Çok sinirliyim şuan çok !
50 K nedir canım anlamadım kusura bakma.

Arkadaşlığınızı gözden geçir
Ben herkesle yazışmam mesela, mutluyum
Çok uzun zamanlı arkadaşım ama son zamanlarda yıprandığımızı inkar edemem. Salaklık bendeki inceldiği yerden kopsun deyip bırakmadım bir kaç ay önce. Ama anladım bu saatten sonra eskisi gibi olamayız ne hali varsa görsün ya. İstemiyorum soğudum.

Başarı sıralamamın 50.000 olması gerekiyor.
Tm mi mf mi ? O kadar zor degilmis ki, senin zekanı kendi zekasıyla karıstırmıs belli ki
Bir daha bu konularda onunla konusma sen var gücünle calısmana bak
Benim de vardı öyle densiz arkadaslar, ben en iyi okulu kazanmısım hala kendi yazdıkları özel okulları överlerdi bana
Gülüp gec kafana takma, sınav arefesinde o kızla konusma hic.

Arkadasinin genel davranislari nasildir bilemeyiz ama surdaki cumleden sonra banada fazla sinirlenmissin gibi geldi

Tm mi mf mi ? O kadar zor degilmis ki, senin zekanı kendi zekasıyla karıstırmıs belli ki
Bir daha bu konularda onunla konusma sen var gücünle calısmana bak
Benim de vardı öyle densiz arkadaslar, ben en iyi okulu kazanmısım hala kendi yazdıkları özel okulları överlerdi bana
Gülüp gec kafana takma, sınav arefesinde o kızla konusma hic.
TM.
Aslında hata ettim biliyor musun, çalışamadım hiç. Çalışmadım daha doğrusu. Ama ygsyi zaten 2 deneme çözsem toparlarım. 70 neti rahat rahat yaparım diye düşünüyorum.
Lys matematik içinde eski dersane hocamla ayarlayabilirsem özel ders ayarlayıp 20 net yapacak kadar mat-2 ye ihtiyacım var.
Sözelleri zaten hallederim problem değil.
Sorun bunlar değil zaten çok hırslandım oturup güzel güzel çalışacağım her gün. Belki geç kaldım ama en azından ygs hallolmuş gibi bi şey ya.

Kız bi laf etti sen bi dünya laf söylemişsin..
Gerizeklı falan diyosun..Ne var yani cok yüksek geldi belki ona.Sende inş kazanırım ya belli olmaz desene.
Gerizekalı çünkü, gerizekalı olmasa lafını bilirde konuşur. Ya sesimi çıkarmadım ne mallıkları oldu okul konusunda ya sen nasıl bi salaksın demedim, onun ne hakkı var tam sınav öncesi böyle bi enerji vermesine ya !!!

TM.
Aslında hata ettim biliyor musun, çalışamadım hiç. Çalışmadım daha doğrusu. Ama ygsyi zaten 2 deneme çözsem toparlarım. 70 neti rahat rahat yaparım diye düşünüyorum.
Lys matematik içinde eski dersane hocamla ayarlayabilirsem özel ders ayarlayıp 20 net yapacak kadar mat-2 ye ihtiyacım var.
Sözelleri zaten hallederim problem değil.
Sorun bunlar değil zaten çok hırslandım oturup güzel güzel çalışacağım her gün. Belki geç kaldım ama en azından ygs hallolmuş gibi bi şey ya.
Ne olursa olsun dersten uzak kalma 2 saat de olsa her gün calıs ve tekrarlarını yap
Moralini bir sey bozmasına izin verme, umarım hedefine ulaşırsın canım.

Arkadasinin genel davranislari nasildir bilemeyiz ama surdaki cumleden sonra banada fazla sinirlenmissin gibi geldi
Benim arkadaşım tam bi gerizekalıymış ben iyice emin oldum artık. Beni yıllar yılı tanıyıp biliyor. Bana şu noktada o lafı ettiyse gerçek yüzünü çıkarmış demektir nokta

Back
X