Sinir oldum

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.427
43.922
798
Biri aracılğıyla homeoffice bir iş buldum. işin patronuna yazdım kendisi 1gün sonra bna dönüş yapıp iletişime geçeceğim kişiyi söyledi bende o kişiye mesaj attım whatsapp üzerinden zaten net üzerinden iletişim kuracaktık. kendisini birde sosyal medyadan ekledm ama hemen hemen 6 saat önce mesajımı görmesine rağmen dönüş yapmadı sosyal medyaya girmesine rağmen(oyun oynanmış) isteği kabul etmedi. ya insan en azından şuan müsat değilim sabahvesen yarın yda şu gün şu saatte seninle iletişime geçeceğim demez mi ? bu kadar mı zor? ben burada bir hevesle bekliyorum ne olacağını. en sonunda bende patrona yazdım böyle böyle dönüş yapılmadı diye. bir dönüş olmazsa tekrar yazmalı mıyım sizce? yada aracı olan kişiyle mi konuşsam tekrar. çnkü aracı olan kişiye olumlu konuşulmuş. hatta şu şu şeyleri yapacak şu yetkileri vereceğim kendisine demiş patron olan kişi.

iş "sosyal medya üzerinden iletişimde olunması gereken bir iş"

Son düzenleme:
Bu nasil bir is. Su aralar popüler olan makale yazarligi degildir umarim.

Bence aracı olacak kişiye mesaj atmak yerine telefon açın. Eğer telefon ile de ulaşamazsanız patron olan kişiyle tekrar iletişim kurun telefon yoluyla. Böylece işin uzamasının sizden kaynaklı olmadığını anlasınlar. Siz arada kalıp kötü olmayın.

Bu nasil bir is. Su aralar popüler olan makale yazarligi degildir umarim.

yok değil başka bir iş bu.

Bence aracı olacak kişiye mesaj atmak yerine telefon açın. Eğer telefon ile de ulaşamazsanız patron olan kişiyle tekrar iletişim kurun telefon yoluyla. Böylece işin uzamasının sizden kaynaklı olmadığını anlasınlar. Siz arada kalıp kötü olmayın.

olmazsa yarın tekrar yazacağım kıza. sbahtan evde olmayacağım bakalım dönene kadar yazmazsa eğer ben yazacağım dönüş yapmanızı bekliyordum diye. patrona da yazacağım bu saat oldu dönüş yapılmadı bana diye.

Hadi iş için mail filan yazdın
Ama sosyal medyadan eklemek neden ? Bi de kabul etmedi diye bozuluyorsun
Dönüş yapmamasına bozulman normal ama beni niye eklemedi demen anlamsız
Nasip bu işler.

Hadi iş için mail filan yazdın
Ama sosyal medyadan eklemek neden ? Bi de kabul etmedi diye bozuluyorsun
Dönüş yapmamasına bozulman normal ama beni niye eklemedi demen anlamsız
Nasip bu işler.

Whatsapptan yazmak ve facebooktan eklemek bir iş ilişkisi için çok resmiyetsiz değil mi?
Önce mail falan atsaydınız keşke.

işin cinsini burdan yazamıyorum kimliğim deşifre olmasın diye ama zaten sosyal medya üzerinden iletişim kuruluyor kişilerle. resmiyetle alakası yok ben patronla konuştum zaten o kişinin numarasını vs. verdi. whatsapdan yazma amacım da müsaitse eğer arayacaktım konuşmak için dönüş yapmadığı için aramadım.

Katılıyorum. Mail yoluyla irtibat kurmalıydınız. Sosyal medya eklemesi yazdığınızda adam sizi başka türlü anladı zannettim en başta.
hanımefendi zaten adam sosyal medyada aktif olan biri beni yönlendirdiği bayan da öyle. ve maillik aşırı resmi bir iş değil

burdan iş hakkında detay vermek istemiyorum.
Detay sormadım zaten
Ama mail atmak için çok çok resmi bi durum olmasına gerek yok bence
Hani şu numaranı versene canım ya da soyadını söylesene canımcıları sevmem, ondan mail tercih ederim ben

Detay sormadım zaten
Ama mail atmak için çok çok resmi bi durum olmasına gerek yok bence
Hani şu numaranı versene canım ya da soyadını söylesene canımcıları sevmem, ondan mail tercih ederim ben
özelden yazdım mail gerekmeyen br durum oldğnu anlarsınız mail adresini vermedi zaten patron olan kişi

Bu tür bir olayı ben de danışmanla yaşıyorum. Adamın anı anına uymuyor. Altı üstü bir imza ama keyfini bekliyoruz. Hay senin aldığın paraya emi diyorum

Back
X