Sinir oldum :/

Soraya_Baxtiyari

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
45
119
8
32
Merhaba.
Ben uzun zamandir bu siteyi, özellikle "bir derdim var" bölümünü bir üyeligim olmadigi halde takip ediyorum. Zeki ve akli basinda yorumlar yapan bircok kadin oldugu icin hemen bir hesap acip size durumumu anlatmak istedim. Bu bir dert degil tabii ki ama su son 2 gündür kafami biraz kurcaliyor dogrusu.

Evet ablalarim kardeslerim.. :)
6 aydir bir is yerinde calisiyorum.
Gecen carsamba günü herzamanki gibi saat 16:00 da is yerinden ciktim, otobüs bekliyorum. Calistigim isyerinin dibinde baska bir fabrika daha var erkeklerin calistigi. Neyse ben otobüsü bekliyorum, yanimda da is arkadasim var sohbet ediyoruz. Birden karsi kaldirimda (o fabrikanin önünde) mavi tulumuyla bir genc adam gördüm, bana bakiyordu sürekli. Birkac kez göz göze geldik otobüsüm gelene kadar. Benim de tabii kalbim uzun zamandir bos, kendi kendime "yakisikliymis ya" dedim. :) Sonra otobüsüm geldi bindim eve gittim. Bu kadar..

Cuma günü is yerinden erken cikiyoruz.
Ben yine otobüs duragina dogru gidiyorum, kaldirim kenarinda beyaz bir minibüs var, o fabrikanin kendi minibüsü belli ki. Hic icine bakmadim dümdüz karsiya otobüs duragina gidiyorum. Arkamdan iki samimi oldugum is arkadasim (kadin ikiside) bagiriyor, (Soraya karsiya bak!!) bir baktim ki iki erkek arabanin icinde, birtanesi bana el salliyor. Esmer ve mavi tulumlu. Tam emin olmamakla birlikte o carsamba günü gördügüm cocuk oldugunu düsünüyorum. Ben baktim, fazla yüzünü secemedim, sürekli bakiyor ve eliyle telefon isareti yapiyor. Ayyy sinir oldum yeminle! Kafami cevirdim bir daha bakmadim. Biz otobüse binip gittikten sonra da, is arkadasim biskiletle geldiginden bizden bi iki dk. gec gitmis, kizin arkasindan kornaya basip "sizinle mi o kiz kim o kiz" tarzinda birseyler bagirmislar. Arkadasim birsey dememis gitmis.
Biliyorum uzun oldu. Kusura bakmayin.
Ama sizce de cocukca ve sacma bir hareket degil mi? Sanki ben o öyle el hareketi yapti diye gidip numarami verecegim ona, hazirolda bekliyorum sanki. :/
Tam emin degilim, carsamba günü gördügüm cocuk mu bilmiyorum ama büyük ihtimalle o. Her ne kadar o gün onu begenmis de olsam ; bu hareketi cok ucuzdu.

Bu sekilde tanisip mutlu olan var mi acaba? :/

Çok çocukça bir hareket gerçekten hiç tanımadığım iletişimin olmayan Bi erkeği beğensem bile bu hareketinden ben soğurdum demek ki her beğendiği kıza böyle yapabilir

Tanımadığınız bir insana fazla anlam yüklemiş, beklentiye girmişsin.

O da sizin yüklediğiniz anlama zıt hareketlerde bulunmuş.

Yani demem o ki boşverin, madem bu tarz şeyler sizin tarzınız değil.

Iyyyy cok itici bir hareket. Ozguveni yok demekki uzakten el etmek ne yaa. Ergenler bile boyle davrammiyor.

Tanımadığınız bir insana fazla anlam yüklemiş, beklentiye girmişsin.

O da sizin yüklediğiniz anlama zıt hareketlerde bulunmuş.

Yani demem o ki boşverin, madem bu tarz şeyler sizin tarzınız değil.

Aslinda öyle anlam yüklemisligimde yoktu..
Sadece görüntü olarak kendisini begenmistim o gün, o da begenmis olmali ama evet bu tür davranislar hic ama hic tarzim degil.

Ucuz ve basit tavırlar... Cıxx yakıştıramadım. Boşver gitsin. Ne o öyle iki bakan kıza el sallayıp işaret etmeler. İnsanda azcık ağırlık olur.

Yok canım olmaz bu iş. Çok itici bir hareket. Kızlara sorması değil korna çalıp telefon işaret etmesi berbat

Çok basit bir tavır. Liseye ilk başladığım seneleri hatırlattı, hani lise sonu bile kurtarmaz...

Aman ne kötü şey etmiş demiyorum ama "mutlu olmak" için doğru kişi olabileceğini düşünmüyorum. Çok iyi bir insan bile olsa şuan için ciddiyetsiz, takılmalık bir sevgili olmaktan öteye gitmez.

Bu aralarda otobüslerde minibüslerde gördüklerine aşık olma moda oldu galiba hehe :D adamın hareketleri hoşuma gitmedi adam akıllı gelirdi yanına minibüsten el sallamak telefon işaret etmek hoş olmamış ergenler gibi bulaşma derim hiiççç...

Back
X