Sinir olmamak elde degil

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
30
Sabah sabah yine sinirliyim evet bu aksam tatile gidiyorum sorun su bi arkadasim var ve ne zaman evime gelse esyalarimdan alip goturuyo uyardim bikac kez ama yine geliyo anlamiyo sali gunu bana yazdi musaitsen sana gelicem diye bende lutfen esyalarimida getir tatile gidicem resmen butun gomleklerimi almissin giyicek biseyim kalmadi dedim tamam yorgun olmazsam gelicem dedi haber bekliyorum kesin dedim saat 4 oldu 5 oldu 9- 10 derken gelmiyosun heralde yazdim gelemiyorum dedi o zaman en gec persembe sabahi getir esyalarimi valiz hazirliyorum dedim iki gundur ses seda yoktu bu gun yazdim nerdesin ne zaman geliyosun diye aaa unutmusum ben onu yazdi cok sinirliyim gercekten bisey alicagi zaman hemen damliyo saat gecmiyo aradan ama getir diyince hanfendi gelmekten vazgeciyo bana bi akil verin simdi bu sinirle agzima geleni sayicam yoksa

Sabah sabah yine sinirliyim evet bu aksam tatile gidiyorum sorun su bi arkadasim var ve ne zaman evime gelse esyalarimdan alip goturuyo uyardim bikac kez ama yine geliyo anlamiyo sali gunu bana yazdi musaitsen sana gelicem diye bende lutfen esyalarimida getir tatile gidicem resmen butun gomleklerimi almissin giyicek biseyim kalmadi dedim tamam yorgun olmazsam gelicem dedi haber bekliyorum kesin dedim saat 4 oldu 5 oldu 9- 10 derken gelmiyosun heralde yazdim gelemiyorum dedi o zaman en gec persembe sabahi getir esyalarimi valiz hazirliyorum dedim iki gundur ses seda yoktu bu gun yazdim nerdesin ne zaman geliyosun diye aaa unutmusum ben onu yazdi cok sinirliyim gercekten bisey alicagi zaman hemen damliyo saat gecmiyo aradan ama getir diyince hanfendi gelmekten vazgeciyo bana bi akil verin simdi bu sinirle agzima geleni sayicam yoksa

Evine uğrayın ve size ait ne kadar eşyanız onda kaldı ise getirmesini isteyin. Sonrasında da arkadaşlığınızı kesin.

Üniversite de yurtta kaldim o kadar kiyafet isteyen vs oldu ama acik ve net bir sekilde asla kiyafetlerimi paylasmadigimi soyledim. Dolayisiyla hic de sorun yasamadim. Kiyafet paylasiyorsaniz bunuda goze alacaksiniz

Nasıl bir arkadaşık bu izinsiz dolaptan eşya alacak kadar?
Siz de onun eşylarını kullanıyor musunuz?

Hiç hoşlanmadığım durumlardan biri ,kardeşlerimle bile kıyafet değişikliği yapmazdık. Hoşlanmam asla.

Arkadaşın pişkinliğe vurmuş git evine al.... Aman ne kıymetli eşyaların varmış lafına da hazırlıklı ol.
Malum zeytinyağı olmak bunu gerektirir.

Kiyafetlerimi baskasiyla paylasmak mi aslaaa!! Neden izin veriyorsunuz almasina? Belliki yine kiyafet almak icin size ugrayacakmis siz oncekileri isteyince vazgecmis hasbamm... Birakmayin pesini israrla isteyin kiyafetlerinizi anlasin artik sizi kullanamayacagini

Yasi kac bu yuzsuz arkdasin be.
O kizin varya....
Canina okurum canina.

kendin almaya git
birdaha da evine davet etme
,gelme tekliflerini de reddet
kimsenin asalak a ihtiyacı yok
:KK66:

Nasıl bir arkadaşık bu izinsiz dolaptan eşya alacak kadar?
Siz de onun eşylarını kullanıyor musunuz?

Hiç hoşlanmadığım durumlardan biri ,kardeşlerimle bile kıyafet değişikliği yapmazdık. Hoşlanmam asla.

Arkadaşın pişkinliğe vurmuş git evine al.... Aman ne kıymetli eşyaların varmış lafına da hazırlıklı ol.
Malum zeytinyağı olmak bunu gerektirir.
Asla baskasindan esya isteyemem ben giymemde yani durumum var Allah a sukur gider alir giyerim baskasininkini giyicegime yada hic giymem

dolabınızı boşaltana kadar keşke aklınıza gelseydi getir demek.
siz gidip almadan gelmez o eşyalar bana görede..

Kiyafetlerimi baskasiyla paylasmak mi aslaaa!! Neden izin veriyorsunuz almasina? Belliki yine kiyafet almak icin size ugrayacakmis siz oncekileri isteyince vazgecmis hasbamm... Birakmayin pesini israrla isteyin kiyafetlerinizi anlasin artik sizi kullanamayacagini
Sorunda orda zaten habersiz aliyo bi bakiyorum dolabima yok sonra gordumki fotograf atmis kayboldu sandim meger sendeymis neden bana haber vermiyosun diyorum aaa unutuyorum hep diyo nasil bi yuzsuzluk bu ya

Evinide bilmiyorumki bi kac kere evine biraktim arabayla hep biraz geride inicem isim var diyo
Belli ki evinden de utanıyor.
Gece kondu tarzı bir yerde mi yaşıyor ki.?

Sen onların üstüne bir bardak su iç.
Daha da görüşme arkadaşınla.
Bu bildiğin hırsızlık. habersiz eşya almak.

Belli ki evinden de utanıyor.
Gece kondu tarzı bir yerde mi yaşıyor ki.?

Sen onların üstüne bir bardak su iç.
Daha da görüşme arkadaşınla.
Bu bildiğin hırsızlık. habersiz eşya almak.
Isterse gece konduda otursun insan evinden utanirmi ya ne kadar sacma eger oyle yapiyosa

bende birisi benim cantalarimi almak isteyince uyuz oluyorm, cildiriyorum :KK43:
benim cantalarim kiymetli, kiyafet degil, atip yikayamiyorsun da. kimisi var, cantanin icine herseyi sokusturur,
ben silmeden kendi cuzdanimi bile koymam.
birisi canta isteyince ne diyecegimi sasiriyorum.
istemesin arkadas, cantalarimi istemeyin :KK43:(

ödünç almak değil ki bu,basbaya çantaya atıp götürmek..unutmak değil ki,insan çaktırmadan çantaya attığı kıyafeti nasıl unutur?bir de size geldi diyelim,odanıza gidiyor,dolanızı açıyor siz olmadan ve alıp götürüyor<* nasıl oluyor aklım ermedi?

X