- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
- Konu Sahibi witch hunt
merhaba kızlar ,yıllardır aradığım parfümü bulamıyorum,o kadar para döküyorum ama istediğim etkiyi vermiyorrr Dün gittim Kenzo L eau par aldım ..İlk sıktığımda evet harika ama bir saat dolandım geldim koku yok E ben ona 230 lira para vermişim sinirden çat diye atıp kırıcam şimdi Sonra hypnotic poison falan kullandım tamam kışın iyi ama yazın bayıyo ..
Kendi kokumla daireler oluşturup ,arkamdan da sövdüremeyeceğim
Beyaz tenliyim ,ve vanilya kokusu seviyorum ..Şekerli den de bööööö oluyorum ..Ya ben ne kullanıcam neeeee
Escada desire tiramusu kokuyomuş ee ben zaten 44 beden hükümet gibi dolaşıyorum ortada koca bir tiramusu gibi gezemem Ya yardımcı olun nooollur diyin ki bir sıkıyorum vallaha akşama kadar üstümde ..Deyinki yess bende beyaz tenliyim ahanda sana parfüm adı ama bişi diyin
Öptüm sizi bye
Kendi kokumla daireler oluşturup ,arkamdan da sövdüremeyeceğim
Beyaz tenliyim ,ve vanilya kokusu seviyorum ..Şekerli den de bööööö oluyorum ..Ya ben ne kullanıcam neeeee
Escada desire tiramusu kokuyomuş ee ben zaten 44 beden hükümet gibi dolaşıyorum ortada koca bir tiramusu gibi gezemem Ya yardımcı olun nooollur diyin ki bir sıkıyorum vallaha akşama kadar üstümde ..Deyinki yess bende beyaz tenliyim ahanda sana parfüm adı ama bişi diyin
Öptüm sizi bye