benm sorunum eşimin ailesi.ben evleneli 2 seneyi geçti,eşimin ailesi çok sorumsuz bir aile.benm eltim var ve eşimin ailesi aman o yanlış anlamasın aman kızmasın diye hep ona göre ayarlıyorlar herşeyi.benm eşimle ne zaman zor günümüz olsa eşimin ailesi kenara çekiliyor sonra iş yatışınca aramaya başlıyorlar bende bunu hazmedemiyorumm.mesela eşimle taşındık ev değiştirdik benm kendi annem geldi yardıma annesi babası ne maddi ne manevi yardım etti ramadılar bile.ama şimdi herşey yatıştı arıyorlar ya benm annem geldi hep enayimi benm annem ya ben artık çok sinir oluyorum bu bir değil iki değil kaçıncı...kayınpederim evlenirken kirayı veririm söz verdi sözünü tutmadıben çalışmıyorum şu an eşim çalışıyor biraz zorluk oluyor tabi yardım etmiyor.ama eşimin kardeşi ikidebir işten çıkıyor birde çocuğu var onlara evinde bakıyor çocuklarına bakıyor ben bunu hazmedemiyorum.çocuğunu evlendirirken karşı aileye göre hareket ediceksin mecbur bu böyledir ama bınlar eltim yanlış anlamasın diye hep onlara göre.kayınvalidemin hep eşimin kardeşi ağzında işte şöyle zor durumda böyle zor durumda bizi soran yok..eltimin ailesi hiç birşeye karışmamış düğünde herşeyini eşimin babaı yapmış ben evlenirken benm herşeyime ailem karıştı hep ortak oldu tabii benm düğünümde farklı oldu eşyalarda eltim kıskandı ama eşimin ailesi kabul etmiyor ben kıskanıyomuşum.daha naltsam neler neler var ben normalde hep saygısızlık olmasın diye uzatmadım ama inanın artık sinirlerim bozuluyor Allahtan eşim ailesi gibi değil hep benm arkamda bana destek veriyor inanın eşim evlendiğinde ne kıyaftei vardı doğru dürüst ne beresi atkısı hiç hiçç.ben hep yapmaya çalışıyorum birşey öğretmemişler bu kadar sorumsuz.bir işte laf sokmaları yok pek karışamalartı yokta sabrediyorum ama Allahtan annem yanımda önmeli olnda bu zaten benm eltim hep kayınvalidemle anne kız gibiler ama ben annemleyim eşimde bana destek veriyor ama atrık inanın nasıl davranıcağımı bilemedim görüşmek istemiyorum belli bir süre gitmicem banada gelmesinler diye eşim söylicek sizce olur mu uygun mu??