sinir oluyorum ya

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
benm sorunum eşimin ailesi.ben evleneli 2 seneyi geçti,eşimin ailesi çok sorumsuz bir aile.benm eltim var ve eşimin ailesi aman o yanlış anlamasın aman kızmasın diye hep ona göre ayarlıyorlar herşeyi.benm eşimle ne zaman zor günümüz olsa eşimin ailesi kenara çekiliyor sonra iş yatışınca aramaya başlıyorlar bende bunu hazmedemiyorumm.mesela eşimle taşındık ev değiştirdik benm kendi annem geldi yardıma annesi babası ne maddi ne manevi yardım etti ramadılar bile.ama şimdi herşey yatıştı arıyorlar ya benm annem geldi hep enayimi benm annem ya ben artık çok sinir oluyorum bu bir değil iki değil kaçıncı...kayınpederim evlenirken kirayı veririm söz verdi sözünü tutmadıben çalışmıyorum şu an eşim çalışıyor biraz zorluk oluyor tabi yardım etmiyor.ama eşimin kardeşi ikidebir işten çıkıyor birde çocuğu var onlara evinde bakıyor çocuklarına bakıyor ben bunu hazmedemiyorum.çocuğunu evlendirirken karşı aileye göre hareket ediceksin mecbur bu böyledir ama bınlar eltim yanlış anlamasın diye hep onlara göre.kayınvalidemin hep eşimin kardeşi ağzında işte şöyle zor durumda böyle zor durumda bizi soran yok..eltimin ailesi hiç birşeye karışmamış düğünde herşeyini eşimin babaı yapmış ben evlenirken benm herşeyime ailem karıştı hep ortak oldu tabii benm düğünümde farklı oldu eşyalarda eltim kıskandı ama eşimin ailesi kabul etmiyor ben kıskanıyomuşum.daha naltsam neler neler var ben normalde hep saygısızlık olmasın diye uzatmadım ama inanın artık sinirlerim bozuluyor Allahtan eşim ailesi gibi değil hep benm arkamda bana destek veriyor inanın eşim evlendiğinde ne kıyaftei vardı doğru dürüst ne beresi atkısı hiç hiçç.ben hep yapmaya çalışıyorum birşey öğretmemişler bu kadar sorumsuz.bir işte laf sokmaları yok pek karışamalartı yokta sabrediyorum ama Allahtan annem yanımda önmeli olnda bu zaten benm eltim hep kayınvalidemle anne kız gibiler ama ben annemleyim eşimde bana destek veriyor ama atrık inanın nasıl davranıcağımı bilemedim görüşmek istemiyorum belli bir süre gitmicem banada gelmesinler diye eşim söylicek sizce olur mu uygun mu??

iyide böyle söyleyerek onları daha fazla uzaklaştırmış olursunuz belki sizin aileniz nasıl olsa sizi sahipleniyo diye böyle davranıyorlar yani yükü sizin aileniz sırtlamış gibi olmuş buda işlerine gelmiş

İnsanlara zorla kendini sevdirmeye kalkma
hatta bunu dert bile etmeyin kayınvaliden
eltini sevsin,ana-kız olsunlar falan bırak
kim kime yakınsa öyle olsun...

Onlar seni umursamaz davranıyorsa
senin neden umurunda oluyorlar?
eşin böyle bişey söylemesin bence
sen mesafeni koy gerisi gelir...

canım işte hep böyle olur. sen düzgün oldukça karşı taraf inadına farklı davranır. senin eşin işten çıkıp .ıkıp dursaydı, onların evinde kalmak zorunda olmak sana koyardı, onlara el açmak onların ekmeğini yemek..ama eltin ve kocası kişilik açısından biraz değişik oldukları ve bunu rahatlıkla kaldırabildikleri için desteği onlar görüyor..

bence canını hiç sıkma. ama kişiliğinden ödün de verme. yani anlamadığım eşin neye dayanarak gelmeyin bize dicek. ? sebep olarak ne gösterceksiniz?

tepkin biraz ağır canım yaaa
madem sana karışmıyorlar laf sokmuyorlar gerisini boşver
eltine yakın sana soğuk olsunlar niye dert ediyorsun ki:6:
onlarla az görüş sıkı fıkı olmana gerek yok ama evime gelmeyin demek bana anlamsız geldi:26:
daha soğukkanlı olmanı tavsiye ederim:97:

bence canını hiç sıkma. ama kişiliğinden ödün de verme. yani anlamadığım eşin neye dayanarak gelmeyin bize dicek. ? sebep olarak ne gösterceksiniz?

eşim benm sinirlerim bozuluyor diye söylicek çünkü ne gitmek nede evime gelmelerini istiyorum.artık elim ayağım titriyor.ya benm annem enayi mi ki zor günümüzde annem yanımda olsun sonra herşey yatışınca güllük gülüstanlık olalım ne güzel ya.saygızılık yapmadım hiç ama bu kadar sorumsuzluk beni yıpratıyor inann tlfnla beni aramaları bile artık rahatsız ediyor bir değil iki değil.o zaman benm annem niye eşime kendi çocuğu gibi davranıyor neden ayırmıyor çünkü el çabuk kırılır ama onlar bunu düşünmüyor bu kadar değil yani..

bu eltin niye böyle değerliki bu kadar..ne yapıyorda böle değerli olmuş ...bugün hep bu tarz konular okudum diğer elti el üstünde tutuluyor falan....neden hepsi aynı kefeye konsa nolurki

Kaynana uzak dursa kabahat, yakın dursa kabahat :) herkesin arayıpta bulamadığı bir şey işte ne güzel bir şeyine karışmıyo daha ne istiyosun bak keyfine kendi yağınızla kavrulup gidin..

bence hiç bir tepki vermeyin.
onlar yokmuş gibi davranın. birşey olduğunda da biz annemle öyle karar verdik yapıcaz falan deyip es geçin.
onlara muhtaç olmadığını karışmamalarından çook memnun olduğunu belirt. eşin öyle derse emin ol çekemiyor ondan oğlana da laf söylettiriyo falan deyip canını sıkarlar. bırak bildikleri gibi yapsınlar.
arada bir görüş görüşüncede annem eşim ben şunu yaptık böyle yaptık deyip anlat. onlar çatlasın. takma kafana hem de hiiiç takmaa...

annen yanında eşinde destekmiş..gerisini boşver canım..bu durum pek değişeceğe benzemiyor..aynı tas aynı hamam devam eder..çok fazla bulaşmazsın sende..bırak birlikte napıyorlarsa yapsınlar..adaletsizlik ederek hak yemiş olurlar oda onların sorunu olsun..

valla arkadaşlar bir değil iki değil evlendiğimden beri böyle yani işin işine ailemde girince hazmedemiyorum elimde olan birşey değil.eşimde soğuk inan benm annemlere daha meraklı ama annem kendi annesi gibi her konuda yardım ediyor eşime ama annesi öylee dinliyor.benim eltimi taktığım bile yok ama aile yani bana hangi yüzle gelicek ki ya hangi babab anne çocuğu ben zor durumdayım taşınıcaz yardım eder misin deyince kayıtsız kalır.ya hiç aramadılar nasıl akıllarına gelmez naptılar nettiler diye yaa.1 ay geçmiş arıyor arama beni sinir oluyorum eşim sadece anne babab diye gidiyor günah diye ama bana baskı yapmıyor haklısın diyor.ya niye hep böyle olur ben kendi kızı gibi oldukça bana el gibi dvaranan onlar benm kötü günümde olmayan kişileri ben iyi günümde evimde napiyim ki..

benm sorunum eşimin ailesi.ben evleneli 2 seneyi geçti,eşimin ailesi çok sorumsuz bir aile.benm eltim var ve eşimin ailesi aman o yanlış anlamasın aman kızmasın diye hep ona göre ayarlıyorlar herşeyi.benm eşimle ne zaman zor günümüz olsa eşimin ailesi kenara çekiliyor sonra iş yatışınca aramaya başlıyorlar bende bunu hazmedemiyorumm.mesela eşimle taşındık ev değiştirdik benm kendi annem geldi yardıma annesi babası ne maddi ne manevi yardım etti ramadılar bile.ama şimdi herşey yatıştı arıyorlar ya benm annem geldi hep enayimi benm annem ya ben artık çok sinir oluyorum bu bir değil iki değil kaçıncı...kayınpederim evlenirken kirayı veririm söz verdi sözünü tutmadıben çalışmıyorum şu an eşim çalışıyor biraz zorluk oluyor tabi yardım etmiyor.ama eşimin kardeşi ikidebir işten çıkıyor birde çocuğu var onlara evinde bakıyor çocuklarına bakıyor ben bunu hazmedemiyorum.çocuğunu evlendirirken karşı aileye göre hareket ediceksin mecbur bu böyledir ama bınlar eltim yanlış anlamasın diye hep onlara göre.kayınvalidemin hep eşimin kardeşi ağzında işte şöyle zor durumda böyle zor durumda bizi soran yok..eltimin ailesi hiç birşeye karışmamış düğünde herşeyini eşimin babaı yapmış ben evlenirken benm herşeyime ailem karıştı hep ortak oldu tabii benm düğünümde farklı oldu eşyalarda eltim kıskandı ama eşimin ailesi kabul etmiyor ben kıskanıyomuşum.daha naltsam neler neler var ben normalde hep saygısızlık olmasın diye uzatmadım ama inanın artık sinirlerim bozuluyor Allahtan eşim ailesi gibi değil hep benm arkamda bana destek veriyor inanın eşim evlendiğinde ne kıyaftei vardı doğru dürüst ne beresi atkısı hiç hiçç.ben hep yapmaya çalışıyorum birşey öğretmemişler bu kadar sorumsuz.bir işte laf sokmaları yok pek karışamalartı yokta sabrediyorum ama Allahtan annem yanımda önmeli olnda bu zaten benm eltim hep kayınvalidemle anne kız gibiler ama ben annemleyim eşimde bana destek veriyor ama atrık inanın nasıl davranıcağımı bilemedim görüşmek istemiyorum belli bir süre gitmicem banada gelmesinler diye eşim söylicek sizce olur mu uygun mu??

sinir olmakta haklısın valla.
kötü olucam desen hakkın var....

Back
X