İlişkiniz için çok üzüldüm,4 ayda böyle oldum 4 sene olsa kafayı yerdim sanıyorum.
Şimdi ilk tartışma değil,öncesinde de gitti,ben trip attım sen her gittiğinde böyle tripleşecez dedim ve kızdım ona,beni aradı cümleler aynen şöyle "bitanem seni çok seviyorum,çok farklıyız biliyorum ama aşkımız bu farkı aşacak eminim,söz veriyorum daha dikkatli davranacağım,daha fazla düşünme" dedi bende tamam dedim eski halime döndüm,soğumadım tiksinmedim:)) şimdi birden bu tepkiyle karşılaşınca ben şok ben iptal durumu oldu,hayırdır yani dedim.
Yani tüm gün hala aramadı,çok çabaladım hallederiz dedim,dönüş yok.
Sevgi bitse bile adabıyla biter,bu şekilde bitmez bana söyler bende tamam derim tekrarlanmaz derim,derim yani çok üzüldüm çünkü.
Tüm gün yazmadı aramadı,sormadı.
Deli gibi yazmak istiyorum,neyse düşünsün diye yazmıyorum,dün çok sıkıştırdığımı kafasının karışıklığından başka birşey bilmediğini söyledi.
Hafta sonu yazmayacağım,hafta başında 3 gün yeterince kafa karışıklığının çözümü için güzel bir süreydi diyeceğim,ipler kopacak.
Gerçekten yerinizde olmayı istemezdim,4 sene dile kolay allah yardımcınız olsun çünkü ben şu an mide rahatsızlığı kusmaktan yerlerde sürünüyorum gözlerim şişti ağlamaktan,inşallah güzel çözüme kavuşturursunuz