Merhaba kızlar su an acayip sinirliyim. Sebebi de insanların değişik bakışları. Bir ay önce okula ders çalışmaya gittim kütüphaneye iki kizin onunden geçtim bisey deyip güldüler. Sinir oldum ama ayakkabim ses çıkarıyordu belki ona takilmislardir diye çok üstünde durmadim. Dun yolda yürürken bi kafede oturan iki kız arkalarını dönüp bana bakarak fisildastilar. Ona da uyuz oldum. Kiskanmislardir demeyin çünkü kiskanilacak kadar güzel değilim kesinlikle. Az önce de yurtta yemek yerken embesil tiplinin teki bana bakıp birşeyler söyledi ben görünce hemen kafasını çevirdi diğer yanindaki iki kızı goz ucuyla izledim bana bakıp konuştular. Sonunda güldüler. Çok güzel sayilmam ama çirkin kısa ya da şişman da değilim. Yurtta yalniz takilirim hep arkadaş edinmemeye özen gösterdim odamda kafa dinlemek için. Neden sizce bu kızlar boyle salaklik yapıyor. Bi daha söylüyorum kiskanilacak bi güzelliğim yok. Ama dalga geçilecek bi cirkinligim de yok isteyene foto da yollayabilirim acaba çok tipsizim de benim mi haberim yok. Neyse görüş bildirirseniz sevinirim hepinize tesekkurler