• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir

Çocukluğun zor geçti tamam geçti gitti bitti şimdi de neden bu zamanlarını mahvediyorsun? 20 yıl sonra da ahh ahh şu hamilelik zamanlarımda çocukluğumu düşündüm durdum mahvettim kendimi diye düşüneceksin.
Geçmişi unut, kendi yaşattıklarını evladına mı yaşatmak istiyorsun? Çocukluğu zor geçen bir insan hayata sımsıkı tutunur, daha güçlü bir kadın olur. Çok güçlü bir anne olur, kimsenin onu yıldırmasına izin vermez ve böylece kendi çocukları da ezik olmaz, güçlü olur.
Yapmayın böyle. Siz hamilesiniz evladınızı taşıyorsunuz, sinirle yaşayacağınıza mutlu olmalısınız. Kimseyi takmayın hayat çok kısa, mutlu olun ve anın tadını çıkarın. Geçmişi unutun gitsin.

Ben de çocuklardan önce sizin gibi çok takardım ve çok da hassasım. Biraz da sessizdim aman onu kırmayayım, aman yanlış anlaşılmayayım şeklinde. Çocuktan sonra resmen içime yeni bir ruh girdi..

Hem çok güçlendim, hem haddini bilmesi gerekenlere üsluplu bir şekilde yerlerini çok güzel bildiriyorum hem de ve en güzeli inan ki kimin ne dediği umurumda değil..yani cevabımı verdikten sonra üzerinde asla düşünmüyorum eskisi gibi. herhalde güçten kaynaklanıyor bunlar..

Gebelik dönemi çok zor psikolojik olarak. Çok az kalmış ama .. Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin. Doğsun, şöyle 2-3 aylık olsun bakın Nasıl güçleneceksiniz..
Insallah dedigin gibi olur bende senin gibi guclenirim.

Back