- Konu Sahibi gunduzgece123
-
Aslinda beni cok iyi anlamissiniz suan hastanedeyim nts girdom bu sinir sitres yuzunden galiba kasilmalarim fazla icimde asamadigim cok sey var ama cogu kendimle ilgili cocuklugumla ilgili. Cocuklugum zor gecti benim.Ben de çabuk sinirlenip her şeyi kafama takarım ama bebek doğduğunda bu bebekte huzursuzluk yapıyormuş,ağlıyormuş falan diyorlar bebeğinizi düşünün ama galiba sizin içinizde aşamadığınız şeyler var o yüzden birikmiş siniriniz.
Yani bu durumda size de yazık bebeğinize de psikolojik destek almanız gerek o zaman mutlaka ki ilerde de sizin çocuğunuz sizin şimdiki durumunuza gelmesin.Aslinda beni cok iyi anlamissiniz suan hastanedeyim nts girdom bu sinir sitres yuzunden galiba kasilmalarim fazla icimde asamadigim cok sey var ama cogu kendimle ilgili cocuklugumla ilgili. Cocuklugum zor gecti benim.
Haklisin en cok niye kiziyorum biliyosun beni bu duruma getirenlere babaanneme babamin diger akrabalarina ama anneme babama asla kizgin degilim. Onlarin gunahi yok babam ona kizgin olmadigi halde pisman zaten anlatacak cok sey aslinda burasi olmasa ne yaparim bilmiyorum.Yani bu durumda size de yazık bebeğinize de psikolojik destek almanız gerek o zaman mutlaka ki ilerde de sizin çocuğunuz sizin şimdiki durumunuza gelmesin.
Oyle huyum yoktur olsa bence bu kadar sitres olmam. Kalp kirmayi bek sevmem bucak kemige dayanmadikca yapmam. Daha cok iceme atarim.Ucan bocege sinirlenir duruma gelmelerde ve karsindaki guzel bir sey soylediginde lafi agzina sokup ortami germelere giden sinirlerde hipno terapide alabilirsiniz
Yuzlesmem lazimda nasil bilmiyorumNeye kızdıysan onunla yüzleş. İçine atarak dahada üzülürsün. Hamilelik sürecini iyi atlatmaya çalış. İnsanları takma. Bebeğin hayrlı olsun bu arada
Canım hayat kısa biraz düz mantık olmaya çalış. Hergünün kıymetini bil. Bak hamilesin sana minik yol arkadasın gelıyor ne kadar şanslısın ... Bundan sonra bebegının gelecegi için uğraş. Sen zorluk çekmiş olabılırsın hepımızin basına gelıyor inan önemli olan artık bızim cocuklarımıza odaklanmamız. Onlar için savasmalıyız hayatlaYuzlesmem lazimda nasil bilmiyorum
Ne olduğunu bilmiyorum önceki sayfalarda da yazdın mı görmedim ama geçmiş geçmişte kaldı diyorlar da kalmıyor değil mi maalesef ? İnşallah bu durumu atlatırsın bebeğinle yeni bir sayfa açarsın.Haklisin en cok niye kiziyorum biliyosun beni bu duruma getirenlere babaanneme babamin diger akrabalarina ama anneme babama asla kizgin degilim. Onlarin gunahi yok babam ona kizgin olmadigi halde pisman zaten anlatacak cok sey aslinda burasi olmasa ne yaparim bilmiyorum.
Insallah canim benim.Ne olduğunu bilmiyorum önceki sayfalarda da yazdın mı görmedim ama geçmiş geçmişte kaldı diyorlar da kalmıyor değil mi maalesef ? İnşallah bu durumu atlatırsın bebeğinle yeni bir sayfa açarsın.
Birde yazamadim aslinda yok saymaya calissanda cocuklugunda yasadiklarin bilinc altina isliyor annem babam destek cikmaya calissada cocuklugunda yasadigin o aile ici sorunlar huzursuzlar istw boyle karsina cikiyor cocuklugumda baba akrabalari tarafindan surekli elestirildim surekli buna magruz kaldim 19 20 yasina kadar hatta nisanlinana kadar ilk once annem gozunu acti. Sonra babam fark etti. Tavir koydular simdi iyiyim yani.Ne olduğunu bilmiyorum önceki sayfalarda da yazdın mı görmedim ama geçmiş geçmişte kaldı diyorlar da kalmıyor değil mi maalesef ? İnşallah bu durumu atlatırsın bebeğinle yeni bir sayfa açarsın.
Zaten o akrabaların bazıları düşmandan daha beter kimin yok ki öyle akrabası heves kıran,sindiren,küçümseyen ee tabi küçüklükten gelince öz güven kırılıyor.İyi olmana sevindim sen inşallah çocuğunu çok güçlü yetiştir ki öyle akrabalara boyun eğmesin.Birde yazamadim aslinda yok saymaya calissanda cocuklugunda yasadiklarin bilinc altina isliyor annem babam destek cikmaya calissada cocuklugunda yasadigin o aile ici sorunlar huzursuzlar istw boyle karsina cikiyor cocuklugumda baba akrabalari tarafindan surekli elestirildim surekli buna magruz kaldim 19 20 yasina kadar hatta nisanlinana kadar ilk once annem gozunu acti. Sonra babam fark etti. Tavir koydular simdi iyiyim yani.
Sizin doktorunuz kimdi?Bn ozele gitttim ana bir kre gidebildim cnku doktor vefat etti akciger kanseriydi bn gittigimde zaten kemoterapi aliyordu o gittigim zaman bir ilac verdi bna Allah razi olsun nur icinde yatsin insallah o adam olmasa benim halim ne olurdu bilmem
Biliyomusun sagol boyle demen beni cok iyi hissetirdi.Bebeğiniz doğup büyümeye başladığında kendinizi o kadar güçlü hissedeceksiniz ki, annelik insanı panter gibi yapıyor vallahi. Bebeğinizi düşünün doğuma kadar yani hayal kurun, yapacaklarınızı düşünün.. Arkanıza bakmayın, insanların patavatsızlıkları yüzünden kendinize hayatı zehir etmek ne kadar anlamsız değil mi?
Insallah canim zaten en buyuk.amacin onu guclu yetistirmek.Zaten o akrabaların bazıları düşmandan daha beter kimin yok ki öyle akrabası heves kıran,sindiren,küçümseyen ee tabi küçüklükten gelince öz güven kırılıyor.İyi olmana sevindim sen inşallah çocuğunu çok güçlü yetiştir ki öyle akrabalara boyun eğmesin.
Ben de çocuklardan önce sizin gibi çok takardım ve çok da hassasım. Biraz da sessizdim aman onu kırmayayım, aman yanlış anlaşılmayayım şeklinde. Çocuktan sonra resmen içime yeni bir ruh girdi..Biliyomusun sagol boyle demen beni cok iyi hissetirdi.
Adi aklimda degil ama samsunda ozel muayenehnsi vardi ben bir kre gidebildim zaten iki ay snra kontrol vermsti aradk vefat ettgni ogrendik ilacimi hc degstrmedim baska bir doktorada gitme ihtiyaci duymadm nur icnde yatsin insallahSizin doktorunuz kimdi?
hamilelikten. sakin ol. derin nefes al. içinden 10 kadar say. su iç.Her seye sinir oluyorum hamilelik boyunca hep sinir vardi ne olacak boyle bilmiyorum buyuk ihtimalle hamilelikten sonrada devam edicek SIMDI AGLIYORUM.
Birde cocuklugumda yasadigim seyler aklima geliyo surekli ASAGLIK komleksi var. Gecen gun bir akrabimiza gittik onlae sakayla karsik laf vurdu diye beynime dolayip duruyorum kac gundur BENIM AKRABAM bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?