• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
Her seye sinir oluyorum hamilelik boyunca hep sinir vardi ne olacak boyle bilmiyorum buyuk ihtimalle hamilelikten sonrada devam edicek SIMDI AGLIYORUM.
Birde cocuklugumda yasadigim seyler aklima geliyo surekli ASAGLIK komleksi var. Gecen gun bir akrabimiza gittik onlae sakayla karsik laf vurdu diye beynime dolayip duruyorum kac gundur BENIM AKRABAM bu arada.

En cok da bu sinir yuzunde bebegime zarar verdigimi düşünüyorum. Vicdanim sizliyor

Maddi olarak suan imkanim yok ama bu gidisle o olacak dogumdan sonra maddi olarak imkanim olurmu. Devlet hastanesi deme cogu dayiyo ilaci onada ben istemiyorim.
Bn ozele gitttim ana bir kre gidebildim cnku doktor vefat etti akciger kanseriydi bn gittigimde zaten kemoterapi aliyordu o gittigim zaman bir ilac verdi bna Allah razi olsun nur icinde yatsin insallah o adam olmasa benim halim ne olurdu bilmem

En cok da bu sinir yuzunde bebegime zarar verdigimi düşünüyorum. Vicdanim sizliyor
Gercekten bir yardim al bnde sinir falan kalmadi kendi ihtiyaclarndan biraz kis onun yerine bir doktora git ayrica emzirmesende olur bnce sinirin yuzunden evladina zarar verecegine verimli bir anne ol dha iyi derim ben

Eminim konu sahibi anlamistr dogumdan sonra kullan dmek istedgmi anlamadysada sizn araclgnzla soylems olaym da yanls anlasilmasn
Zaten hamilelik ve emzirme doneminde ilac kullanilmiyacagini biliyorum. Ama bu sinirimide bir turlu zapdedemiyorum. Hamileligimin basindan beri var insallah bebegim etkilenmemistir. Durup dururken masaya vuruyorum bu durum esime de yansiyor

Back
X