• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir.

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Selam hanımlar iyi akşamlar. Sizle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Bende son bir buçuk senedir ortaya çıkan aşırı sinir hali var. Mesela biriyle kavga ettim değil mi eğer o kişi bana karşılık verirse fln çıldırıveriyorum. Gözüm kararıyor resmen. Ya da ne bileyim erkek arkadaşıma laf anlatamazdim buna fln çok fena olurdu kafam sinirden. Bağırır ya da bir yere vurursan rahatlıyorum. Ama bu da normal değil ki.. hastaneye gittim devlete antidepresan verdi resmen mal gibiydim bırakmak zorunda kaldım. . Bu durumdan hiç hoşnut değilim. Sinir harbiden sonra yorgun düşüyor bedenim adeta... bi de bazen gereğinden fazla gergin oluyorum insanların yürüyüşü bile fitil ediyor.. sastim artık ne yapmalıyım?

İlaçları kafanıza göre nasıl bırakırsınız.
Ya sinirinizi kontrol edemez hala gelirseniz.
İlaçların alışma süresi 1,2 hafta sonra o sersemlik hissi gider.
Dr un verdiği tedaviyi uygulayın.
Geçmiş olsun.

İlaçları kafanıza göre nasıl bırakırsınız.
Ya sinirinizi kontrol edemez hala gelirseniz.
İlaçların alışma süresi 1,2 hafta sonra o sersemlik hissi gider.
Dr un verdiği tedaviyi uygulayın.
Geçmiş olsun.
Kullanırdım ama kadın beni doğdu düzgün dinlemeden direkt yazdı ve gerçekten araştırdım ağır ilaçlar vermiş yani baya yalpaladim..

Terapi desteği alın.
İlaçlarınızın yan etkilerini doktorunuz ile paylaşın, biraz da deneme-yanılma bulunuyor kişiye göre doğru ilaçlar.
Nefes egzersizleri çalışın, yogaya gidebilirsiniz.
Spor, stres ve öfke kontrolü için bire birdir, bir fitness salonu ile görüşüp bilgi alabilirsiniz.
Uzak doğu savunma sporları ilginizi çekiyorsa başlayın, iyi gelecektir.
İnançlarınız nedir bilemem ancak manevi yönünüzü besleyecek okumalar yapabilirsiniz.

Selam hanımlar iyi akşamlar. Sizle bir derdimi paylaşmak istiyorum. Bende son bir buçuk senedir ortaya çıkan aşırı sinir hali var. Mesela biriyle kavga ettim değil mi eğer o kişi bana karşılık verirse fln çıldırıveriyorum. Gözüm kararıyor resmen. Ya da ne bileyim erkek arkadaşıma laf anlatamazdim buna fln çok fena olurdu kafam sinirden. Bağırır ya da bir yere vurursan rahatlıyorum. Ama bu da normal değil ki.. hastaneye gittim devlete antidepresan verdi resmen mal gibiydim bırakmak zorunda kaldım. . Bu durumdan hiç hoşnut değilim. Sinir harbiden sonra yorgun düşüyor bedenim adeta... bi de bazen gereğinden fazla gergin oluyorum insanların yürüyüşü bile fitil ediyor.. sastim artık ne yapmalıyım?

Canım git bir hastanede troit testi yaptır.Troid'te sinir yapar hemen depresyon sinir ilaçları almayın insanı iyi edecek diye hafızasını siliyor mal gibi yapıyor o ilaçlar...

Seni çoooook iyi anlıyorum aynıyız.
Laf anlamayan akıllı cahillere karşı benim de tepkim öyle oluyor.
Zarar vermek ama ciddi anlamda zarar vermek istiyorum,yanımda olsalar zaten zarar veririm,sonra uğraş.
Kaşım gözüm dönüyor ve o insan çok sevdiğim bile olsa o an itibariyle nefret ediyorum ve hemen tüm bağlarımı koparıyorum.Çünkü ciddi anlamda tiksiniyorum ve psikolojimi bozanlarla uğraşamam zira hiç iyi olmuyor bana sonuçları.Özür dileyince daha da nefret ediyorum.Hiç sevmem özür dileyen insanı.

Back
X