Sinirden Ağlıyorum şu an !

HayaLcicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
25
5
38
Kırıkkale
Sevgili kaynım sağolsun çoluğunu çocuğunu topladı emrivaki bir sekilde çaya geldi...ben A.ö.f üniv. Okuyorum ilk dönemim finallere hazırlanıyorum ve sınavlara çok az bi zaman kaldı , kendi karısı da okuyo ayni sekilde onn da 3. Donemi su an coluk cocuk, esim ve kaynimin bagira bagira sohbetleri evde oyle bi curcuna var ki anlatamam arka odaya cekildim calişmaya çalısıyorum ne okuduğumu anlıyorum ne yazdığımı sevgili eltim de ayrıca tesekkur ediyorum attı cocuklarını buraya evde sessiz sessiz rahat rahat calışıyo suan bu nasıl bi saygısızlıktır yaa ben nasıl bi polyanna olmalıyım ki simdi bu durumu anlayisla karsilayacagim ... kusura bakmayın icimi dökebilecegim hickimsem yok o yuzden buraya yazdm.

Son düzenleme:
Sevgili kaynım sağolsun çoluğunu çocuğunu topladı emrivaki bir sekilde çaya geldi...ben A.ö.f üniv. Okuyorum ilk dönemim finallere hazırlanıyorum ve sınavlara çok az bi zaman kaldı , kendi karısı da okuyo ayni sekilde onn da 2. Donemi su an coluk cocuk, esim ve kaynimin bagira bagira sohbetleri evde oyle bi curcuna var ki anlatamam arka odaya cekildim calişmaya çalısıyorum ne okuduğumu anlıyorum ne yazdığımı sevgili eltim de ayrıca tesekkur ediyorum attı cocuklarını buraya evde sessiz sessiz rahat rahat calışıyo suan bu nasıl bi saygısızlıktır yaa ben nasıl bi polyanna olmalıyım ki simdi bu durumu anlayisla karsilayacagim ... kusura bakmayın icimi dökebilecegim hickimsem yok o yuzden buraya yazdm.
Sen de eltinin evine git,madem o çocuklarını senin evine gönderdi daha rahat ders çalışmak için,sen de onun yanına git ders çalış bizim evde gürültüden ders çalışamıyorum sen sessiz ortamı bulmuşsun ben de senin yanına geldim de.

Son düzenleme:
Sen de eltinin evine git,madem o çocuklarını senin evine gönderdi daha rahat ders çalışmak için,sen de onun yanına git ders çalış bizim evde gürültüden ders çalışamıyorum sen sessiz ortamı bulmuşsun ben de senin yanına geldim de.

Aynen katılıyorum. Lafını da sok rahatla.

Bunda ağlanacak ne var canım bu kadar rahatsiz olduysan eşine söyle parka filan gitsinler bizim hanım ders çalışsın rahatsız etmeyelim desin hatta giderken

En sinir olduğum durum. Eltin baya uyanıkmış gerçekten. Şimdi olmaz da onlar gidince eşinle konuşup uyarabilirsin bence canım.

Walla hazir icimi acmisken sunlari soylemek de istiyorum..
esimin ailesi cok degusik insanlar hepsi degil cok swvip saydigim deger verdim bi kac insan disinda genel olarak boyle saygisizlar genelde kendi cikarlarini dusunuyolar baska insanlari hic dusunmezler en basit bi ornek size az once daha bahsetigim misafir gelmeden once (kaynim) esim bana bizim oglani alip abimlere mi gitsem sen rahat rahat ders calisirsin cocuklar da orada oynar dedi bende ona soyle soyledim: bence gitme o kadin da ayni bnm gibi çalışıyodur muhtemelen rahatsiz olur sinavlardan sonra birlikte gideriz.
yaa artik siz anlayin ben insanlar hakkinda boyle seyler dusunurken etrafimdan da ayni seyi bulamadigim icin hirsimdan agliyorum iste bunda aglanacak ne var demeyin ltfen .Ayrica kayinbabam dunyanin en anlayissiz, en asık suratlı, en katı insani olarak yemin ediyorum oscar alır kendisi benim başım açik diye(yani tesettür giyinmiyorum diye) benden nefret ediyo onun tek acik gelini benim benimle birlikte 2 gelini daha var ikisi de tesetturlu ayrica 6 tane de kizi var butun kizlarida tesetturlu hatta uygun yasta olan torunları falan da iste vs. Vs. Neyse bu yuzden benden nefret ediyo toplum icinde beni hep hor goruyo igneleyici laflar soyluyo gercekten cok uzuluyorum sirf ona olan dolulugumdan zaten univ. Okumak istedim tahsilim yok diye calismiyorum elim para tutmuyo diye de asla begenmedi beni kenddinin butun kizlari okumus da para kazanjyolarmis komseye muhtac degillermis heryerde kizlarini anlatir durur her gittihi kapida kizlarini da bi gorseniz yemon ediyorum 1 tanesi disinda hicbiri 5 kurus etmez buldumcuk olmus insan tiplerinden...neyse yaa acildikca acildim cok doluyum gercekten :)

Herhangi bir aksiyona gerek yok bence, kimse evden gitmesin.
Konu sahibi olaya duygusal baktığın için konsantre olamıyorsun, sen şu anda gürültüden daha çok eltinin sessiz evde çalışıyor olmasına takmışsın.
Yalnızca birkaç saatliğine ordalar, sen güzel bir müzik aç, ve çalışabilmek için çocuklarını başkasının evine yollayarak hinlik yapan eltine nispet yaparcasına "ben asıl her koşulda çalışırım çalışmak istedikten sonra!! hah!!" şeklinde hırs yap. Göster herkese nasıl çalışılırmış, eltinden bile daha çok çalış öyle bir ortamda. Sınava girecek olan sensin, sttiret her şeyi, al kahveni, çatır çatır çalış.

Önce size hak vermiştim.sonra içinizi döküp olayı tesettüre getirince vazgeçtim konu hakkında yorum yapmaktan

bence de 2 elti bir araya gelip çalışın kocalarda çocuklara baksın.

yatılı kalmaya gelmediği sürece bence bir sorun yoktur.birkaç saat misafir gelmişler ve gidecekler.varsayın ki yemek molası,kendine zaman ayırma molası vermişsin kendine.birkaç saatliğine birşeycik olmaz.

Offf ne kadar hain bi eltin var.bigun aynisini sende ona yapmalisin mutlaka yoksa o yaptigi terbiyesizligin farkina varamaz.bi gece sende yolla sizinkileri mutlaka.allahtan esim tek cocuk ben hic gelemem eltidir gorumcedir valla yolar atarim hic taviz vermem :)

Ablacım iyi bir ders ver içini soğut o kadına karşı ettiğini çeksin ya ayıptır .

Back
X