- 8 Ekim 2016
- 268
- 43
- 98
- Konu Sahibi Nikimibulamadim
-
Söyle yaptim geçis.yani kapatiyorsun diye olmadik laflar soyleniyor arkanizdan buda dedikoduya giriyor.Pufur pufur essin isteyenlerle yer degistirin.
Klimadan dedikoduya nasil gecis yaptiniz anlamadim.
Söyle yaptim geçis.yani kapatiyorsun diye olmadik laflar soyleniyor arkanizdan buda dedikoduya giriyor.
Bu sorun yillardir cözülemedigi icin geriliyorumKlima için mi ağlayacaksınız? Yok artık
Anlamadiysaniz kapatip gecseydinizSinirden aglanacak bir durum varda benmi konuyu anlamadim.diye düsünürken sinir oldum.
yer değiştirinIs yerinde klima sorunu var. Ben ve bikac arkadasim klimadan dolayi cok sorun yasiyoruz.tepemde fanli sekilde aciyorlar.bisey giysemde ediyor.biraz medeni olup ortak kararda acip kapamayi dusunsekte donusumlu olarak surekli acik pufur pufur essin istiyorlar. Artik ne dusunecegimi nasil bir tavir almam gerektigin bilemiyorum.kendi dogrulari dogru farkli dusunen insan degil gibi davrsnip dedikodu ceviriyorlar.sizce napiyim sinirden agliyorum.
Ben bu yuzden kolumu sakatladim 2 aydan fazla ise gidemedim ve tesaduf eseri iyilestim artik umudum kalmamisti. Sonra yer degistirdim ve klimayi degistirdik birde biz firinin uzerindeyiz cok sicak oluyordu ama vurdugu icin kolum sakatlandi resmen kaslarim iltihaplandi. Lutfen net olun actikca kapatin sagliktan onemli degil[/QUOTE
Is yerinde klima sorunu var. Ben ve bikac arkadasim klimadan dolayi cok sorun yasiyoruz.tepemde fanli sekilde aciyorlar.bisey giysemde ediyor.biraz medeni olup ortak kararda acip kapamayi dusunsekte donusumlu olarak surekli acik pufur pufur essin istiyorlar. Artik ne dusunecegimi nasil bir tavir almam gerektigin bilemiyorum.kendi dogrulari dogru farkli dusunen insan degil gibi davrsnip dedikodu ceviriyorlar.sizce napiyim sinirden agliyorum.
Ay ne komikacaba bizim iş yerindeki durmadan kapatan kadın mısın diye düşündüm ama bizim fancoiller tavanda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?