• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirden agliyorum!!!!

hayır canımm. yaşamazdım tabiki bende.
ben şunu dedim yani ilk başta sana söylese belki sen olmaz der ayrılırdın. ama 3 yıl sonra bunu söylüyor. emeklerinize yazık.

aslinda bastan soylemisti.bende ilk basta olabilir dedim.ama ondan sonra hayir ayri istedigimi, gerektiginde ziyaret edecegimizi, surekli olarak s2 sene boyunca soyledim.sonra kabul etti.ama son zamanlarda tekrar tutturdu 'ben annemden ayrilmam seviyorsan dedimi yaparsin' diye

aslinda bastan soylemisti.bende ilk basta olabilir dedim.ama ondan sonra hayir ayri istedigimi, gerektiginde ziyaret edecegimizi, surekli olarak s2 sene boyunca soyledim.sonra kabul etti.ama son zamanlarda tekrar tutturdu 'ben annemden ayrilmam seviyorsan dedimi yaparsin' diye

anladım canım. bende benzer bir durumdayım aslında. ailesiyle yaşamak değil de bizim konumuz babasının istediği şehirde yaşamak.
bende istemediğimi söylüyorum kesinlikle. ama sonradan bindirirse ne yaparım bende bilmiyorum.
sen de tavrını belli etmişsin canım. belkide yutturururum nasılsa beni seviyor diye düşünüyordur.

Son düzenleme:
O sevgilinin kendine güveni yokmuş anasının eteğine yapışmış ham olgunlaşması gerek

anladım canım. bende benzer bir durumdayım aslında. ailesiyle yaşamak değil de bizim konumuz babasının istediği şehirde yaşamak.
bende istemediğimi söylüyorum kesinlikle. ama sonradan bindirirse ne yaparım bende bilmiyorum.
sen de tavrını belli etmişsin canım. belkide yutturururum nasılsa beni seviyor diye düşünüyordur.

evet tek seven ben degilim ,o da seviyorsa yapardi istegimi.ama sevmiyormus.siz ayri sehirdemi oturmak istiyorsunuz?neden babasinin istedigi sehiri istemiyorsun?

boşver üzülme,annesi bahane demekki istememiş evlenmek.
daha iyisi çıkacaktır karsına illaki zaman en iyi ilaç canım

hepimiz benzer dertlerden muzdaribiz sanırım... anlamıyorum ki nasıl bir kafayla düşünüyor bu erkekler.. ne desem bilmiyorum cnm.. gecen hafta biz de benzer şeylerden tartıştık baya... ayrıldık dedik.. ama 1 gün dayanabildik ayrı kalmaya... şimdilik her şey yolunda gibi ama nerde yaşanacağı konusu her açıldığında kavga ediyoruz.. elbette ayrılmak istemiyorum ama bu şekilde de nereye kadar gider onu da bilmiyorum :(
Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimizin gölüne göre versin inşallah..

evet tek seven ben degilim ,o da seviyorsa yapardi istegimi.ama sevmiyormus.siz ayri sehirdemi oturmak istiyorsunuz?neden babasinin istedigi sehiri istemiyorsun?

canım bizim sorunumuzda; babasının bizi yönetmek istemesi.
ama ben izmirde yaşamak istediğimi defalarca söyledim. memur olsa neysee. ama bir zorunluluğu yok bence.
babasıda küçük bir ilçeye gitmemizi istiyor. benim sözlümde bana sormadan babasına tamam demiş. ama ben direticem.

canım annesıyle oturmak ıstedıgınden degıdır ,
eger ayrı bır eve cıkmaya maddı ımkanları el vermıyorsa
o yuzden aıleyle bırlıkte oturmayı tercıh etmıs olabılır .

hepimiz benzer dertlerden muzdaribiz sanırım... anlamıyorum ki nasıl bir kafayla düşünüyor bu erkekler.. ne desem bilmiyorum cnm.. gecen hafta biz de benzer şeylerden tartıştık baya... ayrıldık dedik.. ama 1 gün dayanabildik ayrı kalmaya... şimdilik her şey yolunda gibi ama nerde yaşanacağı konusu her açıldığında kavga ediyoruz.. elbette ayrılmak istemiyorum ama bu şekilde de nereye kadar gider onu da bilmiyorum :(
Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimizin gölüne göre versin inşallah..

amin canim sagol.seninkide mi annesiyle yasamak istiyor?ya anlamalari lazim genc kiziz kendi evimizi kafamiza gore cekip cevirmek isteriz.

canım annesıyle oturmak ıstedıgınden degıdır ,
eger ayrı bır eve cıkmaya maddı ımkanları el vermıyorsa
o yuzden aıleyle bırlıkte oturmayı tercıh etmıs olabılır .

maddi durumu olmasa anlardim,ama olmasina ragmen istememesi beni cileden cikariyor.

maddi durumu olmasa anlardim,ama olmasina ragmen istememesi beni cileden cikariyor.

maddı ımkanı olmasa bır sure sıkarsın dısını bırlıkte oturursun .
bırlıkte calsırsınız ayrı eve gecersınız .
ama adamın durumu olup da ayrı eve cıkmaması olduka ılgınc bır durum .
aslın da soyle bır durum da olabılır cnm .
bızım yan apartmanımız aıle apartmanı .4 kardes ust uste oturuyor.
en asagıda anne baba kalıyor.her yenı gelın kayınvalıdeyle bırlıkte kalıyor .
geceden geceye evıne gecıyor .bu durum gelınden yenı gelıne gecıyor anlayacagın:1:
boyle gelenekleri olanlar hala var .amac kayınvalıdeye hızmet etmek.
mesela bız de aile apartmanın da oturuyoruz ama ,bız de boyle bırsey yok .
hepımızın kapısı bacası ayrıdır.
ama ablam da boyle bır aileye gelın gıtmıstı .6 yıl kayınvalıde ıle oturdu .
kendı evınede yatmadan yatmaya gecıyordu .

Son düzenleme:
canım bizim sorunumuzda; babasının bizi yönetmek istemesi.
ama ben izmirde yaşamak istediğimi defalarca söyledim. memur olsa neysee. ama bir zorunluluğu yok bence.
babasıda küçük bir ilçeye gitmemizi istiyor. benim sözlümde bana sormadan babasına tamam demiş. ama ben direticem.

Cidden ya bu erkekler niye ailelerinin sozunden cikamiyor.aslinda iyi bisey ama bazen cok kotu oluyor.

maddı ımkanı olmasa bır sure sıkarsın dısını bırlıkte oturursun .
bırlıkte calsırsınız ayrı eve gecersınız .
ama adamın durumu olup da ayrı eve cıkmaması olduka ılgınc bır durum .
aslın da soyle bır durum da olabılır cnm .
bızım yan apartmanımız aıle apartmanı .4 kardes ust uste oturuyor.
en asagıda anne baba kalıyor.her yenı gelın kayınvalıdeyle bırlıkte kalıyor .
geceden geceye evıne gecıyor .bu durum gelınden yenı gelıne gecıyor anlayacagın:1:
boyle gelenekleri olanlar hala var .amac kayınvalıdeye hızmet etmek.
mesela bız de aile apartmanın da oturuyoruz ama ,bız de boyle bırsey yok .
hepımızın kapısı bacası ayrıdır.
ama ablam da boyle bır aileye gelın gıtmıstı .6 yıl kayınvalıde ıle oturdu .
kendı evınede yatmadan yatmaya gecıyordu .

ben okadar caresiz kaldimki dedim artik tamam ayni apartmanda olur ama yok illa annesinin yani.anneside baskici hakkimi helal etmem illa beraber oturcagiz diye.

Back
X