Sinirden çatlamak üzereyim..

Philotes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
92
1
86
Ankara
Aramızda 2 yaş fark olan yeğenimle(ablamın kızı) oturuyorduk, elime bi pastanenin kataloğu geçti, ona göz atıyordum ve sevdiğim bi tatlıyı gösterdim.. O da ayy ben hiç sevmem dedi, bütün ömrümüzü beraber geçirdik ve bulduğu yerde hiç affetmeyeceği bi tatlıdır, hatta benden daha çok sever.. Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum.. Tavuk yiyelim desek ay hiç sevmem, balık yiyelim desek hiç sevmem.. Alakası yok gayet sömürüyo yapılınca.. İnsan niye tutarsızca davranır böyle? Artık tahammül edemez hale geldim.. Aldığım 3 kuruşu kıskanır hale geldi.. Yeni giysiler aldığımda güle güle giy bile demez.. Bıktım artık.. Şu evde bi tane bile iyiliğimi isteyen yok, sözlüm olucak insan ise hayatımı daha da zorlaştırıyor. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.. Notlarım gayet iyi bana üniversite sınavına girme hakkını bile vermediler.. Hacettepe önlisansa gireceğime de inançları hiç yok. Umudumu kırılıyorlar sürekli.. Dgs düşündüğümden yeğenime bahsediyorum gülerek dinliyo beni. Kime sığınacağımı çok şaşırdım.

tatlım benim boşversene ne anlatıyorsun anlamayan insanlara..
sen sınava mı girmek istiyorsun git gir,kimseninde haberi olmak zorunda değil hayatını kimseye göre şekillendirme bundan 5 yıl sonra ayaklarının üzerinde duramadığında(onlar yüzünden) sana değil el uzatma derdini dahi dinlemez ugünden beter gülerler.
o kız sana öyle davranıyorsa her dediğine gülümse geç umursamaz davran sonra seyret onu o zaman sen daha çok güleceksin ona

Ben de aynen böyle düşünüyorum, başaramasam da elimden geleni fazlasıyla yapıcam.. Yaşadığım hayata göre mükemmel bi konumdayım şükürler olsun. Bu insanlara yenilmek istemiyorum hiç. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…