• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirden çatlamak uzereyim...

betulzeynep

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
81
5
16
Elazığ
Hayirli mübarek cuma vakti sevgili komsum beni kahve içmeye cagirdi yakinda tasinacagim diye de muhabbettinden hoslanmadigim her firsatta bana laf sokan nispet yapan evden giriş cikislarimizda camda beliren komşuna gideyim dedim. Gitmez olaydim yine hemen lafini soktu bana...
Ya Allah askina kime ne benim balkonumun temizliğinden evimin temizliğinden onlari ne ilgilendirir ne curetle bana laf sokar. Giderayak kimseyle kotu olmak istemiyorum ama bu kadari yeter artik sustum sustum tadimiz kacmasin diye. Kalmis surda 15 günüm bu ne hadsizlik ya. Kendini temizliğe adamis diye bana laf söylemeye ne hakki var.

"Bu arada lafi da yedim ben" dedim. Yok falan dedi "yo yo baya baya yedim" dedim. Ben cikisamam insanlara sinir küpü olur yine de laf söyleyemem çünkü karsimdakinin cirkinlesecegi seviyeyi kaldiramam.

size tam olarak ne dediki?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen tasinacaksin diye alt kat da ben de çok uzuluyoruz inşallah tayininiz olmaz olursa da balkonlari yolda bir yikayan pasakli biri gelir. Bi ara yikamistin hali silkelemeye kiyamiyordum simdi ohh rahatim dedi...

Ne yazık ki senin saygisizca cevap vermicegini bilmediği için bu şekilde soyluyodur bence umursamamaya calismalisin kimileri böyle benim de başıma çok geliyo sinir bozucu ama :)

Ne yazık ki senin saygisizca cevap vermicegini bildiği için bu şekilde soyluyodur bence umursamamaya calismalisin kimileri böyle benim de başıma çok geliyo sinir bozucu ama :)

toplumda malesef oluyor böyle tipler ama boşver onlar hayatı ıskalayan insanlar

Back
X