Çok mu üstüne gittin de coştu, hep mi böyle?kızlar
erkek arkadasımla bısey paylasamıyoruz hemen laf carptırır.imalar ya da kavga mı ıstıyosun gel edelım resmen bunu soyledı kavga mı ıstıyosun gel edelım
yanı ozur dıler kalp kırıldıysa ozur dıler ben boyle bılırım ama yok ne ıstıyosun tamam falan tarzı
ama ask mesk dedın mı sanırsın askından ölcek gebercek
kavga da bı kızdan daha fazla kaprıslı sınırden catladım eyvallahı yokmus gıbı
cekılmıyo adamı yıpratıyo hemen lafı ha tamam bıtsıne getırıyo ama asktan dedım ya sorsan gebercek olup bıtıyo .. dengesız ondan baska acıklaması yokHuysuz demek ki. Benm babam boyle kavga etmeye bayilir. Laf olsun da konussun yani. Dunyada boyle tip erkeklerde var tatlim
cosmadı :) ıyı alıstın bu lafa canım :)Çok mu üstüne gittin de coştu, hep mi böyle?
enıne boyuna hemdeAşkından geberecek ama kavgadan da geri kalmıyor tutkulu bir insan demek ki enlerde yaşıyor hislerini.
E sizde boyle bir adamla neden birliktesiniz ki hala? Mazoşist misiniz? Kendinize eziyet etmeyin,yol verin madem gitsin :)cekılmıyo adamı yıpratıyo hemen lafı ha tamam bıtsıne getırıyo ama asktan dedım ya sorsan gebercek olup bıtıyo .. dengesız ondan baska acıklaması yok
He ya valla sorma kelime hazinemi genişleteyim :) Sende çatır çatır et madem hem sende rahatlarsın:)cosmadı :) ıyı alıstın bu lafa canım :)
sorunlu mudur nedır anlamadım canım
Huysuz demek ki. Benm babam boyle kavga etmeye bayilir. Laf olsun da konussun yani. Dunyada boyle tip erkeklerde var tatlim
kavgamı ıstıyorsun gel dedıgın de yuruyeceksın söyle bı uzaklasacaksın ondan bakalım kım gelıyormuskızlar
erkek arkadasımla bısey paylasamıyoruz hemen laf carptırır.imalar ya da kavga mı ıstıyosun gel edelım resmen bunu soyledı kavga mı ıstıyosun gel edelım
yanı ozur dıler kalp kırıldıysa ozur dıler ben boyle bılırım ama yok ne ıstıyosun tamam falan tarzı
Benim anam anam garip anam gibi. Annemin yerinde olsam hic tahammül edenmezdim. Uyurken bogardim babamihatta bu tipte erkeklere katlanan kadınlarda var
senın benimle derdin nedostum heh sırf zenci oldugum için mi bunu yapıyorsunkavga mı istiyorsun ? kamooooonnnn
hahahaha aynı benBenim anam anam garip anam gibi. Annemin yerinde olsam hic tahammül edenmezdim. Uyurken bogardim babamiyada kezzap atardim yuzune ne bileyim yapardim bir sey
ne kadarlık bir ilşkikızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?