Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben uzak duracağımda, onlar uzak durmuyorlar.. 2-3 ayda bi gelip 4-6 hafta kalıyorlar bizde...
Tatlı dille diyorum zaten ama sabrım kalmadı artık, bir gün patlaklık vereceğim bu gidişle..
Carşamba gününü iple cekiyorum vallaha... Ama bunlara belli olmuyorki bakarsın 1 ay sonra yine gelirler
ah canım yaa çok üzüldüm ama varya baştan yüz vermicen küfür öğretmekte neymiş herşeyden önemlidir çocuğum biliyormusun çocuğum için nerdeyse butün yakınlarımla kavga etmişimdir şimdi 5 yaşında halada babane dede sevmez aman sevmesinde zaten babanelikmi yaptı sanki sende onlara surat as doğru dürüst hizmet etme bak bir daha geliyolarmı.benim kaynana geldimi 2 gece sonra kaçıyor valla çekemem öyle kaynana dır dırı falan.
ah canım yaa çok üzüldüm ama varya baştan yüz vermicen küfür öğretmekte neymiş herşeyden önemlidir çocuğum biliyormusun çocuğum için nerdeyse butün yakınlarımla kavga etmişimdir şimdi 5 yaşında halada babane dede sevmez aman sevmesinde zaten babanelikmi yaptı sanki sende onlara surat as doğru dürüst hizmet etme bak bir daha geliyolarmı.benim kaynana geldimi 2 gece sonra kaçıyor valla çekemem öyle kaynana dır dırı falan.
Mrhba kizlr.burdaki her kes gibi benim de derdim esimin ailesi ,kv-em. kadin acayip kiskanc her seyi kiskaniyo hep gozu ustumde sanli bi acigimi yakalamaya calisiyor gibi.kisda kaloreferleri yok diye gelip bizde kaliyolar,hadi tamam sobayla isinmasinlar sonucta oglunun evi diiye ses etmiyorum ama artik havalar isindi yaz geliyo yine gitmek istemiyor kadin.birde bunu acik acik gitmiyorum demiyor bin tane yalan soyluyor her kes sanki buna yalvarmali.kadinin yalanlari cildirtiyo beni.bana da kul kedisi muamelesi yapiyor benim rahatligim kadina batiyor. zaten bos oturmayi seven biri diyilim a
a ....derdi ev.ogullarina bir ev verdiler simdi de "al gule gule otur"demek iclerinden gelmiyor kiskancligindan catliyor kadin.kendi evleri de iyi;ahat genis biz oraya gocelim ben burayi istemiyorum diyorum esim istemiyor.(gerci bu kadin o zamanda rahat vermez,yok eski komsulari ozledim,yok o yok bu zirt pirt rahatsiz edecek)o kadar biriktirdim ki birini koyup digerine geciyorum.bebegim yeni dogdugunda. isleri uzerime yikip kendi gitti kizinin yanina. kp ve kb e ben bakiyordum.yok oglene yemek yap; sabah erken kalk onlari ise yolcu et camasirini yika bulacigini yika bi yandan da bebek.babAm bukasik makinesi aldi ama onu kullanmama izin vermedi,yok fazla elektrik harcar hic monte etdirmedi bile;ailemin gelip girmesine izin yok.neyse cok uzun oldu sadece anlatmak ve fikirlerinizi almak istedim.nilcim sen de uzme kendini akarina birak su akar yolunu bulur.sen kendini gerdikce isler sarpa sariyo
r.