Sinirden çatlayacam!

• Konu Sahibi Konu Sahibi su00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hergun de gezecek deglsinya ayda 1 2 yakn mesafe icin 20 30 tl tutar en fazla herneyse disari cikamiyorm gbi yazdgni okuustum ondan o yonde yazdim da kizma ama biraz diksin sanki parol zararsiz diyorlar dis agrisi cekmek hamile bedeninde bi iskence yani acik degilsij soylenenlere ne diyelim ki Allah yardmcn olsun

Diklik açıklık değil. Sen diyosun diye ilaç içecek değilim. Su anki butcemi de biliyorum. Dışarı çıkmıyorum demiyorum. Çıkıyorum zaten. Ben dışarı çıksam da ağlamak için sebepbuluyorum. Hormonlardan kaynaklı diye düşünüyorum. Buraya da dışarı nasil cikabilirim diye yazmadım. Hamileligi böyle gecen var mi yazdimm. Arabayla bi yerr giderken bile ağladım yani. Bence sen kendi dedigine aaa cok iyi fikir hemen yapmaliyim nasil da salagim dusunememiism denmesini bekliyosun. Onaylanma problemin var galiba

Kızlar 23+6 haftalık hamileyim. Hamilelik bölümüne değil buraya yazma sebebim burda daha cok anne olmuş insan vardır. Ordakiler hep hamile.Her şeye aşırı sinirleniyorum. Sadece sinirlensem iyi ağlama krizlerine giriyorum. Birinin bir şeyine alındıysam kaldıramıyorum gözlerim sisene kadar ağlıyorum kendimi kasıyorum. Bebeğim için aşırı vicdan azabi çekiyorum ama tutamıyorum kendimi. Yürüyüş yasak olduğu için tek başıma dışarı çıkamıyorum. Eşimin işlerinden dolayı 23 gündür adam akıllı dışarı çıkamıyorum. Işe gitmeden önce birilerine bıraktığı oldu beni ama evden eve gittim açık havada oturmayı falan çok özledim. Eve tikilmamim da etkisi var sanırım. Hamileliğinde böyle olup bebeğinde problem çıkan var mi merak ediyorum. Bebeğim sinirli huysuz veya başka hastaliklara sahip olur diye çok korkuyorum benim bu hallerim yüzünden 😢 acaba ben ağlarken ne hissediyor korkuyor mu öyle merak ediyorum ki😢
Yok öyle birşey. Benim de hamileliğimde yaşamadığım üzüntü stres yoktu .Maşallah çevrem çok güzel destek oldu ! Sanırım hamile kadınları üzmek artık moda oldu .Neyse konuya döneyim çocuğum gayet uysal sorunu bir çocuk. Bana da oye dediler de ben de inandım. Ama arkadaşım yok öylee birşey. Tecrübeyle sabit:)

Yok öyle birşey. Benim de hamileliğimde yaşamadığım üzüntü stres yoktu .Maşallah çevrem çok güzel destek oldu ! Sanırım hamile kadınları üzmek artık moda oldu .Neyse konuya döneyim çocuğum gayet uysal sorunu bir çocuk. Bana da oye dediler de ben de inandım. Ama arkadaşım yok öylee birşey. Tecrübeyle sabit:)

Ahhh işte aradığım mesajj. Evet etkiliyo mesajina da razıyım ama niye dışarı cikmiyosun yürüyüş yap beynine oksijen gitsin falan. Hem de ne moda hamileleri üzmek. Kimseden isitmedigimi bu dönemde işittim. Inşallah benim bebişim de uysal sağlıklı olur tek dileğim

Sana niye disari cikmiyosn demedim sen kendin acik havada oturmayi ozledim yazmistin evden eve gittim hep diye bende bi cafeye bi sevdgn arkadsnla gitsen degsklk olur belki diye oneride bulundum harbiden sinirliyim diye acikca yazan kisisin smdi sinirleniyosn diye de bisey diyemeyecgm cevap verecegm bisey yok ama sahsima yok onaylanma problemn var heralde demen yanlis oldu az bucuk senle ilgilenip oneride bulunmak icin ugrastm . Kirici olmaya gerek yoktu herneyse iyigeceler

Kızlar 23+6 haftalık hamileyim. Hamilelik bölümüne değil buraya yazma sebebim burda daha cok anne olmuş insan vardır. Ordakiler hep hamile.Her şeye aşırı sinirleniyorum. Sadece sinirlensem iyi ağlama krizlerine giriyorum. Birinin bir şeyine alındıysam kaldıramıyorum gözlerim sisene kadar ağlıyorum kendimi kasıyorum. Bebeğim için aşırı vicdan azabi çekiyorum ama tutamıyorum kendimi. Yürüyüş yasak olduğu için tek başıma dışarı çıkamıyorum. Eşimin işlerinden dolayı 23 gündür adam akıllı dışarı çıkamıyorum. Işe gitmeden önce birilerine bıraktığı oldu beni ama evden eve gittim açık havada oturmayı falan çok özledim. Eve tikilmamim da etkisi var sanırım. Hamileliğinde böyle olup bebeğinde problem çıkan var mi merak ediyorum. Bebeğim sinirli huysuz veya başka hastaliklara sahip olur diye çok korkuyorum benim bu hallerim yüzünden 😢 acaba ben ağlarken ne hissediyor korkuyor mu öyle merak ediyorum ki😢
Bak canım, bensenin moralini bozmak istemem. Ama dikkat et. Stres bence özelllikle de son aylarda bebeği çok etkiler. Basta bende sorun yoktu olur olmaz her seyi kafama taktım. Burda bile bir sürü konu açtım. Olanbebeğime oldu. Gelişim geriliği var. Şımdı yorgunluk, stres hepsi yasak.

benım hamılelıgım cok zor streslı aglamalı gectı
cocugumda oyle dogdu valla :D alakası var mı bılmıyorum ama

benım suan kı aklım olsa hamılelıgımın de tadını cıkarırdım lohusalıgımında herseyın tadını cıkarırdım bız kendımız kendımıze dert edıyoruz bırazda aslında
bosvermek bıraz gamsız rahat olmak lazım bosssveerrıınn :)
pencereden baktıgınızda kıyamet mı kopuyor aman kopsuuunn tadını cıkarın gercekten :)

Gülüm bir doktora gidip demir değerlerine baktır. Demir eksikliği hamilelikte çabuk olabiliyor ve sinir, depresyon belirtilerine de sebeb verebilir. Bende o kadar sinirliydim ki. En ufak olayda patlıyordu.. Demir serumla geçti şükür

Inanılmaz sakin bir gebelik geçirdim. İlk 4 ay yattım, riskten. Kalan 5 ay sıkıldım, gezdim, örgü ördüm annemle takıldım falan. Hayatımın en sakin ve sıkıcı 9 ayıydı. Sıfır stres, sıfır kavga, sakinlik ve dinginlik. Sonuç; inanılmaz hareketli, dik başlı, inatçı, dediğim dedik bir bebe :D Bence pek alakası yok. Rahat ol, bir de bunu dert etme kendine.

Bak canım, bensenin moralini bozmak istemem. Ama dikkat et. Stres bence özelllikle de son aylarda bebeği çok etkiler. Basta bende sorun yoktu olur olmaz her seyi kafama taktım. Burda bile bir sürü konu açtım. Olanbebeğime oldu. Gelişim geriliği var. Şımdı yorgunluk, stres hepsi yasak.
Geçmiş olsun canım. Dikkat etmeye çalışıyorum ama sonra bi bakıyorum moralimi bozan bi takım düşüncesiz davranislari içimde buyutup ağlama krizine girmişim. Rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah

Inanılmaz sakin bir gebelik geçirdim. İlk 4 ay yattım, riskten. Kalan 5 ay sıkıldım, gezdim, örgü ördüm annemle takıldım falan. Hayatımın en sakin ve sıkıcı 9 ayıydı. Sıfır stres, sıfır kavga, sakinlik ve dinginlik. Sonuç; inanılmaz hareketli, dik başlı, inatçı, dediğim dedik bir bebe :KK70: Bence pek alakası yok. Rahat ol, bir de bunu dert etme kendine.

🤗🤗 inşallah etkilemiyodur canm

Gülüm bir doktora gidip demir değerlerine baktır. Demir eksikliği hamilelikte çabuk olabiliyor ve sinir, depresyon belirtilerine de sebeb verebilir. Bende o kadar sinirliydim ki. En ufak olayda patlıyordu.. Demir serumla geçti şükür

Aa ilk defa duyuyorum yarın aşıya gidecektim ona da baktirayim bari

Geçmiş olsun canım. Dikkat etmeye çalışıyorum ama sonra bi bakıyorum moralimi bozan bi takım düşüncesiz davranislari içimde buyutup ağlama krizine girmişim. Rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah
Aminn canım sen de sağlıkla al bebeğini inşaallah. Senden ve bebişinden daha değerli kimse yok bunu düşün. Inşaallah huzurlu gecer bundan sonrası

Bebeğinizin cinsiyeti kız mı? ; Ben kızıma hamileyken herşeye ağlıyor, kızıyor, bağırıyordum; östrojen hormonu fazlası bana iyi gelmemişti doğum yapınca üç ay sonra düzene girdim 🤭

Benim hamilelikte aşırı sorunlu yorgun ağlamalı geçti şuan o ağladığım şeyleri hatırlamıyorum mesela bazen esime soruyorum anlatıyor niye o kadar üzülmüssem diyorum 😀 ben örgü örüyordum kitap okuyordum filmler sıkıyordu bir süre sonra. Geçen kış bende hamileydim. Çok sinirli stresli geçti ama oğlum çok sakin çok güleryüzlü bir bebek oldu gece uykularında hic sıkıntı yasamadım on aylık oldu neredeyse. Yani öyle kolik mutsuz olur vs diye korkma olursada senin yüzünden değil bunu bil ve tadını cıkar lütfen cok özleniyor hamilelik :)

Sizin gitmiyor galiba beyninize oksijen. Yürüyüş yasak dedi doktor dedim. Ben hamileyim gerginim sinirliyim diyorum yazdığiniz üsluba bakın. Hamile kalmadınız ya da cocuksunuz galiba
Bilmem mesajımı görmediniz mi ? Görmemişim olarak düzelttim hemen arkasından :KK66: allah acısını göstermesin 8 aylık bebeğim var :KK66:
Siz de hayırlısı ile alın bebeğinizi kucağınıza 😉
+ bu hamilelerdeki ‘gerginim tribi’ni de bi ben yapamadım herhalde 😒

İzlemediysen Supernatural’a başla, oğlun olacaksa bana dua edersin. Kızsa da bebeğin gözünüz gönlünüz bayram eder.

Camı açın. Önüne oturun çay için. Dünyanın derdini siz çekmiyorsunuz bunu düşünün

Sonuçta ilaç vermeyecek. Sorunlarımı konuşacak insanlar var etrafımda. En başta eşim var. Bendeki sorun geçer de bebeğime bir şey olmasa:KK43:
Profesyonel bir terapistler konuşmayı eşinle konuşmaya eş mi tutuyorsun...ben şok ben iptal.. bence depresyonda olabilirsiniz terapist de genel anlamda hayata ve olaylara bakış açınızı değiştirir. ilaçlar bunu yapamıyor maalesef. 1 yıl terapiste gittim bir ara her hafta gittiğim bile oldu çok daha sakin bir insan oldum. Şu an 22 haftalık hamileyim ihtiyaç duyarsam tekrar giderim terapiste verdiğim para da helal olsun valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X