Sinirden çatlıyorum... Yorumlarınızı bekliyorum

Arpaciselin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
8
0
1
35
Kayınvali dem bize geldi haberlerde çalışan annelerle ilgili bir haber çıkmış onu söyledi bana bende ama ne güzel oğluma kardeş yapabiliriz dedim. 5 dk sonra eşim işten geldi içeri girince aynı haberi kayınvali dem ona da söyledi eliyle git işine der gibi yaptı eşim şok oldum ne gereği var dedi yani. Gururum o kadar kırıldı ki anlatamam. Bundan sonra yüz yıl yalvarsa yine de yapmam. Zaten kendine bunu söyleyince yapmayalım tamm dedi.kendimi aşağılanmış hissediyorum.kayınvalidem hiç bir şey demedi. Hangisine yanayım.

Kısacası eşim annesinin yanında çocuk istemediğini ima etti. Halbuki annesi memleketten gelmeden önce 2. Çocuğu yapalım demişti

Evet ama annesi gelmeden istiyordu onun yanında neden beni küçük düşürdü gururumu kırdı anlamadım

Sinirle yapalım demedi ki. Çok istiyordu. Annesi bizde 10 gündür neden böyle yaptı offff. Bende çocuk yapmak için ölmüyorum ama birden davranış değiştirmesi beni küçük düşürmesi

Bana normal geldi tepkisi, annesinin böyle şey demesi abes zaten, utanmıştır ona tepki vermiştir. Size değil.
"Oooo öyle mii hemen yapalım çocuğu" diyecek hali yoktu.
Hem istemiyorsa da ne var bunda? Neden küçük düşesiniz ki? Biz kadınlar çocuk istemediğimizde eşlerimiz istediğinde küçük mü düşüyorlar? Çocuk iki kişilik bir karardır. Hem belki şu an için istemiyor olabilir. İlerde değişebilir. Ya da siz istemeyeceksiniz belki ilerde.

Sinirle yapalım demedi ki. Çok istiyordu. Annesi bizde 10 gündür neden böyle yaptı offff. Bende çocuk yapmak için ölmüyorum ama birden davranış değiştirmesi beni küçük düşürmesi

annesinin 10 gündür sizde olmasından sıkılmış olabilir mi artık,sanki çocuk için değil de annesine tepki vermiş gibi geldi.

Kayınvali dem bize geldi haberlerde çalışan annelerle ilgili bir haber çıkmış onu söyledi bana bende ama ne güzel oğluma kardeş yapabiliriz dedim. 5 dk sonra eşim işten geldi içeri girince aynı haberi kayınvali dem ona da söyledi eliyle git işine der gibi yaptı eşim şok oldum ne gereği var dedi yani. Gururum o kadar kırıldı ki anlatamam. Bundan sonra yüz yıl yalvarsa yine de yapmam. Zaten kendine bunu söyleyince yapmayalım tamm dedi.kendimi aşağılanmış hissediyorum.kayınvalidem hiç bir şey demedi. Hangisine yanayım.

Ama eşiniz, annesinin size de aynı şeyi söylediğini ve sizin de sevinip ikinci çocuğu yapabiliriz dediğinizi bilmiyormuş ki. Keşke şakayla karışık "Ben de biraz önce sevinip böyle böyle demiştim. Sen böyle deyince kırıldım vallahi" deseydiniz. O sırada belki kurtarmak için bir şeyler deme şansı olabilirdi.

Sonradan yapmayalım tamam demesi de yakın zamanda istemediği için olabilir. Bu normal. Şu an hazır hissetmiyor olabilir. Bundan dolayı kızmayın bence.

Kayınvalideniz de ne diyeceğinizi bilememiştir belki. Bir şey dese ve eşiniz ters cevap verse daha kötü de olabilirdi. Siz de ne diyeceğinizi bilememişsiniz. O da bilememiştir. Normalde nasıl bir insan bilmiyorum ama konu kapanıp gitsin istemiştir belki.

Ben eşim bu tepkiyi erince nasıl yani sen istemiyor muydun çocuk dedim. Bundan sonra sen istesen de ben istemem dedimdedim. Hiç ses çıkarmadı

Ben anlayamadım sizi bir türlü.
Eşim her yerde çocuk isteğini dile getirdiğinde 'kendi kendine yap o zaman ben istemiyorum' diyordum.
Hiç onu küçük düşürdüğümü düşünmedim ya da o amaçla yapmadım.
Eşiniz o tavrı size göstermiş olsa bile, çocuk meselesini cinsel çekicilik kıvamına taşıyarak kavram kargaşası yaşıyorsunuz bence.
Adam size 'seni arzulamıyorum' dememiş ki gururunuz kırılsın.
Çocuk istemediğini annesine beyan etmiş, sonra da size.
Ne var bunda?

Belki haberi beğenmedi öyle yaptı.Siz zaten cevabı vermişsiniz.

Abartıyorsunuz bence.bozulmuş olabilirsiniz ama şok olacak, gururu kırılmış veya küçük düşürülmüş hissedecek bir şey yok ortada.siz nasıl çocuk istediğinizi söylüyorsanız o da istemediğini söyleyebilir.

El hareketini gayri ihtiyari yapmıştır,belki eşinizin canı sıkkındı dışardan geldi diyorsunuz
Eve gelir gelmez annesinin böyle bir şey söylemesine o anda sinirlenmiştir
Bence alınganlık yapmışsınız

Back
X