Sinirden çıldırıyorum bakar mısınız?

Yok bence öyle dememiş. Öyle olsa dediginiz gibi azalır derdi.
Hem zaten bir kişiyle evlenirsin.kacinci evliliğin olursa olsun. Istediğin kişi olduktan sonra benni b aşka bir kişide istese aynı bin kişi istese aynı.zaten bu yaşta beni istemeyen o " genç " yaşlarda da beni istemeyecekti.
Bir de bu ülkede hiç mi genç adam yok ta genç kadınlar bunlara sıralanıyor.
Karpuzlu araba Karpuzlu araba manor tepkim sana değil 😉
Tanidik uye çıktı ,hic eski konularina girmeyim ama arkadas pek saglikli degil ruhsal acidan 🙆

Teşhisi koyduğunuz için çok teşekkür ederim doktor hanım.👍 Evet hayatımda çok kötü şeyler yaşadım . Terapilerde gördüm. Inşallah kimse yaşadıklarımı yaşamaz.
Yok artik budami sen allahini seversen artik bir nick uzerinde dur ben artık yetisemiyorum yahu 😱

Buda bedduanin kibar versiyonu degilmi ?

Teşhisi koyduğunuz için çok teşekkür ederim doktor hanım.👍 Evet hayatımda çok kötü şeyler yaşadım . Terapilerde gördüm. Inşallah kimse yaşadıklarımı yaşamaz.
O üye sizden bahsetmedi. Konu sahibi olan üyeden bahsetti. Çünkü fatma nickli konu sahibi buraya sık sık farklı kullanıcı isimleriyle gelip konular açıp duruyor 😊

Size bir şey demedi kimse yani, ufak bi yanlış anlaşılma olmuş 😊

O üye sizden bahsetmedi. Konu sahibi olan üyeden bahsetti. Çünkü fatma nickli konu sahibi buraya sık sık farklı kullanıcı isimleriyle gelip konular açıp duruyor 😊

Size bir şey demedi kimse yani, ufak bi yanlış anlaşılma olmuş 😊
Kendisi ayni kisi bence otrera fatma ozturk 😬

Neden ozaman o uyeymis gibi konuştunuz korkuttunuz yahu 🤣 bende diyorum ne tehsisi koymusum.o sandim sizi
Korkmadım.yalniz gerçekten çok üzüldüm. Ben nereden bileyim.her gün girsem bile bütün forumu takip edemem ki baya oldu girmeyeli .üzüldüm. çünkü forumda anlattığım olaylarda ölümlerden döndüm. Allah düşmanlarıma bile vermesin.

Korkmadım.yalniz gerçekten çok üzüldüm. Ben nereden bileyim.her gün girsem bile bütün forumu takip edemem ki baya oldu girmeyeli .üzüldüm. çünkü forumda anlattığım olaylarda ölümlerden döndüm. Allah düşmanlarıma bile vermesin.
Siz korktunuz demedim ben korktum demek istedim.ne yasadiniz bilmiyorum ama umarim feraha erersiniz

Neden ozaman o uyeymis gibi konuştunuz korkuttunuz yahu 🤣 bende diyorum ne tehsisi koymusum.o sandim sizi
Korkmadım.yalniz gerçekten çok üzüldüm. Ben nereden bileyim.her gün girsem bile bütün forumu takip edemem ki baya oldu girmeyeli .üzüldüm. çünkü forumda anlattığım olaylarda ölümlerden döndüm. Allah düşmanlarıma bile ver
Siz korktunuz demedim ben korktum demek istedim.ne yasadiniz bilmiyorum ama umarim feraha erersiniz
Çok sağolun 💙

Back
X