sinirden cümle kuramıyorummmmmm :@

tamam annen hata etmiş olabilir söylememekte sana ..
Ama asla nişanlına ve ailesine ; aileni kötü bildirme :19:
eskimedik bez,dönmedik yüz olmaz.. Koca buluunur,ama aile aslaa .. :20:

bugün annem, teyzem, babaannem, anneannem toplanmışlar. Kayınvalidemi çağırmışlar, oturmaya. Braz hoş beşten sonra konumuza gelelim demişler. Kayınvalideme yok düğünün tüm masraflarını siz karşılayın, kim ne takacak, bilmem ne bilmem ne. Onlarında durumu yok sadece mobilya ve beyaz eşyayı karşılayabilecekler kadında böyle demiş o öyle dedikçe üstüne gitmişler. karşılayın da karşılayın diye o kadar sinirliyim ki aileme sonuçta oturmaya diye çağırıp bu konuları konuşmanın ne anlamı var. ben duymayım diye de tembihlemişler. niişanlım anlattı bana da söyleme dedi, anneminde teyzemle yazışmasını okudum merveye anlatmadık daha bilmem ne yazmışlar.

arkamdan iş çevirmelerine çok sinirliyim napmalıyım bi akıl verin

Canım ne desen haklısın bu çok kötü olmuş.ama annenle teyzeni filan da kırma yaşlı sonuçta onlar.üzülürler..düzgünce geç karşılarına konuş canım

iyi bari, kız babam onuda almadı mezara götürecek paraları..:27::27::27::27:

:))) kefenin cebi yok da ne para delisi olduklarını yeni yeni anlıyorum normalde bir kere bile aramadılar kadını babamda babasını bile aramadılar onlar arar hep hal hatır için ilk aradıklarında yaptıklarıyla bravo dedirttiler valla

:))) kefenin cebi yok da ne para delisi olduklarını yeni yeni anlıyorum normalde bir kere bile aramadılar kadını babamda babasını bile aramadılar onlar arar hep hal hatır için ilk aradıklarında yaptıklarıyla bravo dedirttiler valla

hayattaki en zor tecrübelerinden birini yaşıyorsun,bu evlilik öncesi stresli bir dönem,sakin ol iki tarafıda idare etmeye çalış:49:

ay geçse şu 4 ay 28 günde huzura ersem ben yaa

kendime de çok kızıyorum ama içim acıyo

canım şu konunu okudum,nişanlının babasıda az değilmiş yani,delikanlı oğlu evlenmeden ne alsam kaardırmı diye düşünmüş anlamadım..
bir an önce evleninde şu aile zincirlerini kırın..evlendikten sonra yine para isterlermiki oğullarından..

bugün annem, teyzem, babaannem, anneannem toplanmışlar. Kayınvalidemi çağırmışlar, oturmaya. Braz hoş beşten sonra konumuza gelelim demişler. Kayınvalideme yok düğünün tüm masraflarını siz karşılayın, kim ne takacak, bilmem ne bilmem ne. Onlarında durumu yok sadece mobilya ve beyaz eşyayı karşılayabilecekler kadında böyle demiş o öyle dedikçe üstüne gitmişler. karşılayın da karşılayın diye o kadar sinirliyim ki aileme sonuçta oturmaya diye çağırıp bu konuları konuşmanın ne anlamı var. ben duymayım diye de tembihlemişler. niişanlım anlattı bana da söyleme dedi, anneminde teyzemle yazışmasını okudum merveye anlatmadık daha bilmem ne yazmışlar.

Canim sasirdim valla yazdiklarini okuyunca bence ailenin sakin üzme onlar hep senin iyiliğini isterler hele sen evlennnnnnnn hele gör bak alim bu seferde buraya kayinvalidenin yanlislarini yazar sin ben sana soyleyim güzelim bak daha neler neler yaşayacak sin gelin olduk tan sonra bu sefer eşinin taraf inin yaptiklari zoruna gider neyse canim şimdiden hayirli uğurlu olsun evliliğin kaç yasindasin canim

kendime de çok kızıyorum ama içim acıyo

canım şu konunu okudum,nişanlının babasıda az değilmiş yani,delikanlı oğlu evlenmeden ne alsam kaardırmı diye düşünmüş anlamadım..
bir an önce evleninde şu aile zincirlerini kırın..evlendikten sonra yine para isterlermiki oğullarından..

ay sorma bende dert bir değil ki ... yok canım kesinlikle istemiyorum dedim maddi yönden destek çıkmanı nişanlımda anlayışla karşılad hallettik o konuyu derken al bizimkiler çıktı şimdi bunu da hallederiz başkası çıkar böyle bizde bi an önce halledelim bari de önümüzdeki maçlara bakalım :1:

ay sorma bende dert bir değil ki ... yok canım kesinlikle istemiyorum dedim maddi yönden destek çıkmanı nişanlımda anlayışla karşılad hallettik o konuyu derken al bizimkiler çıktı şimdi bunu da hallederiz başkası çıkar böyle bizde bi an önce halledelim bari de önümüzdeki maçlara bakalım :1:

o konun pek hoşuma gitmedi canım..inşallah iyi günler görürsünüz..

Çok merak ettim tarzınızda rahatsız edici şeyler vardı.
Bir konunuzu okudum. Düğünsalonuyla ilgil
Kayınpederiniz hakkındaki düşünceleriniz, nişanlınıza söyledikleriniz falan..
Sizin yaptıklarınızdan farkı yok ailenizin.
Üstelik sizin kadar hadsizce de değil.
Yaptıklarınızın hepsi tek tek gelebilir evlendikten sonra karşınıza.
Üstelik arkanızda da kalbi kırık insanlar bırakıyorsunuz.
Eliniz mahkum olacak onların yaptığı sevmediğiniz davranışlara katlanmaya..
Siz zannediyorsunuz ki nişanlınız hep arkanızda sizi pohpohlayacak..

kendini bu kadar doldurmana gerek yok...
tabiki konuşulacak böyle şeyler...
sizinkilerin üstüne gitmesi hoş olmamış sadece...
evlendikten sonra "keşke bıraksaydım isteselerdi" dersin....

Sanki ailenden değil de düşmanından bahsediyorsun.
Konu ve yorumları hayret içinde okudum.
Evet ailenin o kadar kayınvalidenin üzerine gitmesi hoş olmamış.
Ama önceki konuna göre senin yaptıklarının da ailenden aşağı kalır yanı yok.

Ben de evlenme hazırlığı dönemlerinde karşı taraftan bir şey istenmesini hoş karşılamıyorum.
Herkes kendine yakışanı yapacak nasıl olsa.
Bu konuda haklısınız desem de..
Asla anlayamam bu aşırı asabi tavrınızı.
O beğenmediğiniz anneniz ve diğer aile efradı kendisi için değil, sizin için bir şeyler yapmaya çalışmış.
Kendilerinin ne karı var ki?
Yaptıkları şeyler iyidir ya da kötüdür ama sizi düşünerek yapıldı.
Ne bileyim yaa üzemem ben ailemi böyle..

Çok merak ettim tarzınızda rahatsız edici şeyler vardı.
Bir konunuzu okudum. Düğünsalonuyla ilgil
Kayınpederiniz hakkındaki düşünceleriniz, nişanlınıza söyledikleriniz falan..
Sizin yaptıklarınızdan farkı yok ailenizin.
Üstelik sizin kadar hadsizce de değil.
Yaptıklarınızın hepsi tek tek gelebilir evlendikten sonra karşınıza.
Üstelik arkanızda da kalbi kırık insanlar bırakıyorsunuz.
Eliniz mahkum olacak onların yaptığı sevmediğiniz davranışlara katlanmaya..
Siz zannediyorsunuz ki nişanlınız hep arkanızda sizi pohpohlayacak..

Aa evet sizin yorumunuzdan sonra baktım da hatırladım.
Onda da yazmıştım.
Çok çabuk yakıp yıkan, gönül hatır bilmeyen birine benziyor arkadaş.
Üzüldüm.

valla diğer konularınızı okumadım herşeyden bağımsız yazıyorum...evlilik işini resmen ticarete döküp daha evlenmeden, karşıdaki ailenin maddi durumuna bakmaksızın, bana ne takacaksınız , herşeyin en pahalısı olsun zihniyetin de olup üstüne bir de yapmak zorudalar diyenleri okuyup okuyup şok olduktan sonra, sizin bu tavrınızı takdir ettim...

gerçekten nişanlınızın ailesinin durumunu anlayıp yapabilecekleri kadarıyla yetinebiliyor ve onları şıkıştıranlara kızabiliyorsanız (aileniz bile olsa) size helal olsun..

cok afedersin canım ama annen ve teyzen sana resmen satın alınacak bir mal muamelesi yapmıslar bunlar cok ayıp seyler...
bence sen kayınvalidene git konus, olayın senın bilgin dısında oldugunu, senin asla böyle taleplerin olmadıgını soyle..
cunku emin ol evlendikten sonra esinin akrabaları tarafından cok konusulur bu mevzu..

Back
X