Sinirden elim ayağım titriyor lütfen yardım :(

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
5.359
17.566
498
Daha öncede konu açmıştım.Bizim işimiz bilgisayar ve uydu sistemleri dükkanımızı her gün düzenli olarak tozunu alır ve yerleri silerim.Temizliğine çok dikkat ederim yemek kırıntısı dahi bulundurmam ama ne oldu ise oldu 2 aydır nadiren 1 kaç tane hamam böceği görüyordum nişanlıma dedim akşam oluyor ben bir surayı tekrar el atıyım da temizleyim sen çık dedim tamam dedi gitti.
Başladım temizliğe gayet güzel gidiyordu taki kaldırdığım müşterilerin üst üste koyduğum laptop çantasında yüzlerce yavru ve büyük hamam böcekleri..Şu anda sinirden ağlıyorum ilaçlamada yaptım daha önce iyi mi gelmedi acaba.. komşu esnafa sordum ne yapıyorsunuz dükkana pislik mi biriktiriyorsunuz dedi bende sinirlendim yok hacet gideriyoruz dedim..
Pis demesine mi kızayı böceklere mi kızayım çaresizliğime mi kızayım kime kızayım bilmiyorum..Ama onları bugün yok etmezsem içim rahat yatamam. Dükkanı derhal onlardan arındırmam lazım lütfen bir fikir verin bana

Of canim gecmis olsun ne kotu durum icim urperdi resmen bende cok kotu oluyorum hamam bocegi gorunce. Boyle bir suru gorsem hastanelik olurum kesin. Tekrardan daha etkili bir ilacla ilaclatin acilen. Bir de dukkanin bir yerinde cikiyorlardir belki iyce arastirin

İnanın ağlıyorum öyle bir kötü oldum ki ben bir tanesine tenezzül edemeyen bir insanım..
Gelebilecekleri tüm yolları düşünüyorum ama yok artık ara dere demeden kapatacağım İlaç varmı önereceğiniz bu aksam onu alayım hemen..

Müşterinin çantasından mı gelmiş.Of ben çok korkarım böcekten.Bu böcek kapsülleri falan var onlardan koysanız bir kaç yere.

Vallahi nerden geldi bilmiyorum ama bana gelmeseydi iyiydi çok fenayım valla

Tatlım hamamböcekleri bambaşka bir konu.
Profesyonel olarak ilaçlatman gerek, öyle acayip yaratıklar ki, dikkatsiz ilaçlama bırak öldürmeyi bağışıklık kazanmalarına sebep oluyor.
Şu dakika en fazla bulduklarını öldürebilirsin. Kimbilir nerelere yumurtladılar. Nişanlın ilaç alsın, bugün bulduklarınızı temizleyin. Sonra ilaçlama şirketleriyle görüşürsünüz olmazsa..
Yalnız Jily cesaretine hayran kaldım.
Ben komaya girerdim şüphesiz. O kadar hamamböceğini görünce alttan üsten giderdi valla.

Kabus gibi , gecmis olsun .
Nişanlınız eczaneden gelinceye kadar netten biraz araştırın isterseniz . Belki etkili birşeyler bulursunuz .

İlk tepkim ne oldu biliyormusunuz böyle içim hani anlatılmaz şekilde huylandı..Hatta ellerim hala titriyor..Vallahi cesaretime bende hayran kaldım bazen düşünüyordum rastlıyordum konuya baskalarında şaşırıyordum..Ama o an çok kötü şimdi teknik servis bölümüne giremiyorum korkuma gelsin hele bir çözüm bakacağız..Şirketi 3 hafta önce çağırdık aynı sorun komşu esnafta olmustu hazır gelince toplu olarak ilaçlattık ama çözüm olmadı kaynağı neredir diye düşünüyorum kara kara

Kabus gibi , gecmis olsun .
Nişanlınız eczaneden gelinceye kadar netten biraz araştırın isterseniz . Belki etkili birşeyler bulursunuz .

Bayağı bir ilaç söyleniyor okudum birileri tablet diyor diğerleri fısfıs bazıları elma zehiri zirai zehirler vs

Ben de Karşıyakadayım.benim de bir konum var böcekle ilgili allah kolaylık versin.Ben evde bir tane gördüm tabletlerden aldım bir daha görmedim

Bende karşıyakadanım canım aksoydan vallahi ömrüm çürüdü bunlardan sen hangi tabletten kullandın ? :

hamam böceği nemli kalmış yerleride sever..bilemedim neden olduğunu ama en keskin zehirleri deneyin. kapı girişlerinden varsa depo kısımlarındaki pencerelere kadar ilaçlansın..kolay gelsin..ha bi de iyiki fare değil o daha fena bence..

Eskiden bizim dükkan yemekçiymiş ve teknik servis bölümü mutfakmış acaba zamanında nem mi aldı ne oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…