- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.566
- 498
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
ilaçma şirketinden yardım isteyin bence ..
İlaçladılar gittiler topluca esnaflar ilaçlattık.3 hafta önce.
Müşterinin çantasından mı gelmiş.Of ben çok korkarım böcekten.Bu böcek kapsülleri falan var onlardan koysanız bir kaç yere.
Eczaneden kimyasal bi ilac isteyin durumu anlatarak. En etkililerinden.
Tatlım hamamböcekleri bambaşka bir konu.
Profesyonel olarak ilaçlatman gerek, öyle acayip yaratıklar ki, dikkatsiz ilaçlama bırak öldürmeyi bağışıklık kazanmalarına sebep oluyor.
Şu dakika en fazla bulduklarını öldürebilirsin. Kimbilir nerelere yumurtladılar. Nişanlın ilaç alsın, bugün bulduklarınızı temizleyin. Sonra ilaçlama şirketleriyle görüşürsünüz olmazsa..
Yalnız Jily cesaretine hayran kaldım.
Ben komaya girerdim şüphesiz. O kadar hamamböceğini görünce alttan üsten giderdi valla.
Kabus gibi , gecmis olsun .
Nişanlınız eczaneden gelinceye kadar netten biraz araştırın isterseniz . Belki etkili birşeyler bulursunuz .
Ben de Karşıyakadayım.benim de bir konum var böcekle ilgili allah kolaylık versin.Ben evde bir tane gördüm tabletlerden aldım bir daha görmedimAynen kardeş izmirdeyim
Ben de Karşıyakadayım.benim de bir konum var böcekle ilgili allah kolaylık versin.Ben evde bir tane gördüm tabletlerden aldım bir daha görmedim
hamam böceği nemli kalmış yerleride sever..bilemedim neden olduğunu ama en keskin zehirleri deneyin. kapı girişlerinden varsa depo kısımlarındaki pencerelere kadar ilaçlansın..kolay gelsin..ha bi de iyiki fare değil o daha fena bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?