Sinirden elim ayağım titriyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dış görünüş her yerde önemlidir :) daha doğrusu görüntünüzün verdiği elektrik. insanlarla iç içe çalışırız hangi sektörde olsak, tabi ki fotoğrafı görmek izlenim yaratır ve önemlidir. ki bence en önemlisi de o kişinin kendine güveninin göstergesidir.
Sanırım siz en basit kan aldırırken deneyimli vır hemşire yerine yeni mezun açık güzel deneyimsiz bir hemşire istiyorsunuz

Konu kapanmadan şunu da söyleyim fotoğraf konusunda yazan arkadaşlara umarım bir gün dış görünüşüne aldandiginiz acik kapali diye ayırdığınız bir doktorun hemşirenin hatasına maruz kalmazsınız :)
ben bununla ilgili bişey söylemedim açıkçası. cv yazmanın kuralları vardır. ciddi bir yerde işe girmek istiyorsanız bunlara uymalısınız.
yada madem koymadınız o zaman çağırdılar ama kapalı olduğumu görünce istemediler deme hakkınız yok. foto olsa belki hiç çağırmayacaklardı.
bakış açınız yanlış ve mağdur edebyatına girdiniz.

Cok uzucu gercekten. Ben kapali degilim ama kapali surda calisamaz kapalip sunu yapamaz suraya gidemez filan laflarina cok sinirleniyorum. Ben nasil mini etegimle calisabiliorsam pekala basi kapali biri de calisabilmeli...
En az kapalılar kadar maalesef açıklar da çok fazla psikolojik şiddete maruz kalıyor :( insanlar saygı duymayı bilmiyor çünkü haklısınız

ben bununla ilgili bişey söylemedim açıkçası. cv yazmanın kuralları vardır. ciddi bir yerde işe girmek istiyorsanız bunlara uymalısınız.
yada madem koymadınız o zaman çağırdılar ama kapalı olduğumu görünce istemediler deme hakkınız yok. foto olsa belki hiç çağırmayacaklardı.
bakış açınız yanlış ve mağdur edebyatına girdiniz.
Magdur olduğumu düşünüyorum belki bunun edebiyatını yapıyorum şu an ama kapalı oldugumu telefonda söylediğimi yazdım herneyse teşekkür ederim yorumunuz için
Kalbinizdeki güzelliklerle karşılaşırsınız umarım

Sanırım siz en basit kan aldırırken deneyimli vır hemşire yerine yeni mezun açık güzel deneyimsiz bir hemşire istiyorsunuz
ben öyle bişey söylemedim. benim babam doktor, emin olun istanbulun çoğu hastanesinde çok hemşire ve ebe gördüm.
ben cv yazmanın kurallarından dem vurdum.
ama siz mağduriyetinizi bu şlekilde bize yıkacaksanız buyrun yıkın.

bir cv yazmayı bilmeyip, foto yokken çağırıldım görünce vazgeçtiler diyip olay yaratıyorsunuz. fotonuz olsa aramayacaklardı siz de hayal kırıklığı yaşamayacaktınız.

bence bunu bir de böyle düşünün.

Magdur olduğumu düşünüyorum belki bunun edebiyatını yapıyorum şu an ama kapalı oldugumu telefonda söylediğimi yazdım herneyse teşekkür ederim yorumunuz için
Kalbinizdeki güzelliklerle karşılaşırsınız umarım
ben çok şükür karşılaştım. ama siz bu suçlayıcı üslubunuz ve daha bir cv bile yazamayan halinizle pek bişey bulamazsınız.

ben öyle bişey söylemedim. benim babam doktor, emin olun istanbulun çoğu hastanesinde çok hemşire ve ebe gördüm.
ben cv yazmanın kurallarından dem vurdum.
ama siz mağduriyetinizi bu şlekilde bize yıkacaksanız buyrun yıkın.

bir cv yazmayı bilmeyip, foto yokken çağırıldım görünce vazgeçtiler diyip olay yaratıyorsunuz. fotonuz olsa aramayacaklardı siz de hayal kırıklığı yaşamayacaktınız.

bence bunu bir de böyle düşünün.
Çok haklısınız binlerce iş ilanı sitesi var ve fotoğraf koymak istemedim bilgi birikimime güvendim açık kapalı ayrımı yapacakları aklıma gelseydi mutlaka koyardım yada cvmde belirtirdim (siz sormadan söyleyin sosyal medya hesaplarım da yok yani heryere fotoğraf paylaşıp cvye gelince koymadım gibi bir mesele de yok)

ben çok şükür karşılaştım. ama siz bu suçlayıcı üslubunuz ve daha bir cv bile yazamayan halinizle pek bişey bulamazsınız.
Yorumunuz için teşekkür ederim en yakın zamanda cv yazmayı öğrenicem

Belki konum kapanacak ama içimi bir an için de olsa dökmek istiyorum
Yine bir iş başvurusu hüsranla sonuçlandı neden mı çünkü kapalıyım
Cvmi görüyorlar beğenip arıyorlar ama kapalı oldugumu öğrenince eğer başını açarsan sizinle çalışmak istiyoruz diyorlar boneyi bile kabul etmiyorlar
10 dk önce yine bir hastaneden geri dönüş aldım herşey iyi güzel yarın görüşmeye gidicem dedim boş yere yorulmayım
_yanlış anlamazsanız bir sey sormak istiyorum daha önceki iş başvurularım da bu konu yüzünden olumsuz yanıt aldım kapalıyım ama hastanede boneyle çalışabilirim en kötü ihtimalle dedim
_hmm biz kapalı personel calistirmiyoruz bone de istemiyoruz ama esarbinizi çıkarırsanız sizinle çalışmak isteriz
???????
Ve bu hastanenin hasta profili %70 kapalı ya
Ne diyebilirim ki 1980ler 1990lar yeniden yaşanıyor resmen
Profil fotoğrafınız niye acik saçlı peki , ne yalan soyleyeyim hiç inandırıcı gelmedi konunuz bu devirde öyle yer kalmadi artık, üstelik kaç tane yer demişsiniz hadi bir takıntılı almıyor deseniz neyse ama sanki biraz provone yapiyorsunuz

Profil fotoğrafı benim yada herhangi bir insanın değil the person does not exist isimli bir sitenin bu sitedeki fotoğraflar dünyadaki tüm profil fotoğraflarının yazılımla çekilmesiyle ortaya çıkan yani aslında hiç olmayan bir insanın fotoğrafı:) biraz fazla uzun oldu ama kısaca böyle yani ben kendi profilimi koymuyorsam herhangi bir insanın da fotoğrafını kullanmadım yani
Ne gereksiz bilgi verdim değil mi

K Kezmola Amacınız Üzüm yemek mi? Bağcıyı dövmek mi?
Eleştirinizi doğru buluyorum.
Tıpkı Lise son sınıfta bir dersanenin bursunu kazandığım halde açık olduğum için beni kabul etmemeleri gibi :)
Lakin CV de resim koymadığınız sürece bu eli ayağı titretirsiniz siz.
Kiiiii ben CV sinde resim olmayan insanları görüşmeye bile çağırmam.

Çok haklısınız binlerce iş ilanı sitesi var ve fotoğraf koymak istemedim bilgi birikimime güvendim açık kapalı ayrımı yapacakları aklıma gelseydi mutlaka koyardım yada cvmde belirtirdim (siz sormadan söyleyin sosyal medya hesaplarım da yok yani heryere fotoğraf paylaşıp cvye gelince koymadım gibi bir mesele de yok)
yahu sosyal medya hesabı şahsidir, cv şahsi birşey olamaz. insanlar sizi görüp deneyiminizi öğrensin ve sizinle ilgili fikir edinsin diye var.
bana ne sosyal medyanızdan.
isteyen çıplak fotosunu koyar istemeyen sadece çiçek böcek.

neyse bu konu benim için "inan değil sana kastım, cahille sohbeti kestim" noktasına geldi.

size başarılar. inşallah cv ile ilgili benzer yorum yazanları dikkate alır ve birşeyler öğrenirsiniz.

Tıpkı Lise son sınıfta bir dersanenin bursunu kazandığım halde açık olduğum için beni kabul etmemeleri gibi :)
aynen, direkt o cv yan tarafa atılır, içerik bile okunmaz.

ahah beni de bir dershane, erkek öğrenci ağırlıklı bir şube olduğundan "kızlar geç anlıyor bu yüzden bu şube de daha çok başarılı erkek öğrencileri topluyoruz" demişti.

sonra okuduğum anadolu lisesi'nden not ortalamamı öğrenince 2 hafta aralıksız aramışlardı gel diye djfksdjfklsdlfsdkl

yahu sosyal medya hesabı şahsidir, cv şahsi birşey olamaz. insanlar sizi görüp deneyiminizi öğrensin ve sizinle ilgili fikir edinsin diye var.
bana ne sosyal medyanızdan.
isteyen çıplak fotosunu koyar istemeyen sadece çiçek böcek.

neyse bu konu benim için "inan değil sana kastım, cahille sohbeti kestim" noktasına geldi.

size başarılar. inşallah cv ile ilgili benzer yorum yazanları dikkate alır ve birşeyler öğrenirsiniz.
Teşekkür ederim dediğim gibi fotoğraf koymamam benim hatam fotoğraf koymadığım için başvurularım gorulmesetdi geri dönüş almasaydım hatamı anlardım sanırım cvme güvendim

Inandırıcı degıl kusura bakmayın

Eh yani, bone'ye hayir diyorlar. Ki "acik" insanlarda bone takar. Bu hijiyenik bir mecburiyet.
Bu devirde kimse böyle topa girmez, hemde acik acik.
Hastane sanki bilmiyor sosyal medyanin gücünü.

Gercekten öyle birsey olsa, hadi yaz hastane adini twitterde, eksi'de. Dava ac.
Hele bu siyasi konjektürde, böyle birsey olmasi imkansiz.

Teşekkür ederim dediğim gibi fotoğraf koymamam benim hatam fotoğraf koymadığım için başvurularım gorulmesetdi geri dönüş almasaydım hatamı anlardım sanırım cvme güvendim

Amacı boyumdan büyük laflar etmek değil,
Ama CV lerdeki resimler bizlere ön izlenime sahip olmamızı sağlıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X