Sinirden gülmeme engel olamıyorum

Ozlac

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2024
589
762
23
35
Merhaba hanımlar. Eşime kızgın olduğumda gelip benimle konuşmak istediğinde gülesim geliyor. O zaman da tepkim anlaşılmıyor. Gülmek istemiyorum, aklıma beni neden kızdırdığını getirmeye çalışıyorum ama yok olmuyor. Çok kızıyorum kendime, ağlıyorum sonra kendi kendime. Ne yapmalıyım, tavsiyeye ihtiyacım var

Merhaba hanımlar. Eşime kızgın olduğumda gelip benimle konuşmak istediğinde gülesim geliyor. O zaman da tepkim anlaşılmıyor. Gülmek istemiyorum, aklıma beni neden kızdırdığını getirmeye çalışıyorum ama yok olmuyor. Çok kızıyorum kendime, ağlıyorum sonra kendi kendime. Ne yapmalıyım, tavsiyeye ihtiyacım var
Sinirden gülüyor olabilir misiniz?

Allah başka dert vermesin:D gerçek kaos yaşasan sıfatında mimik oynamaz bence
Demek ki çok da takılmalık konu değil gülerek anlat olsun ne var bunda illa çat pat asık surat ile mi iletişim ciddiyet kurulur.

Ay o bende de var,büyük kavgalardan sonra bile konuşsam gülesim geliyor

Ay sagolun beni guldurdunuz :) Ben esime sinirliyken evin icinde catik kasla gezerim. Yururken bile sert sert yururum, sinirli oldugumu belli ederim. Size ozendim. Keske ben de sizin gibi olabilsem :)

Ay sagolun beni guldurdunuz :) Ben esime sinirliyken evin icinde catik kasla gezerim. Yururken bile sert sert yururum, sinirli oldugumu belli ederim. Size ozendim. Keske ben de sizin gibi olabilsem :)
Apartmanda yaşıyorsanız ayaklarınızı yere vurarak yürümeyin lütfen. Güm güm ses gidiyor çünkü alt kata ve alt kattaki insanlar deprem sesi sanıp kısa süreli bir korku yaşayabiliyorlar depremzedelerse.

Apartmanda yaşıyorsanız ayaklarınızı yere vurarak yürümeyin lütfen. Güm güm ses gidiyor çünkü alt kata ve alt kattaki insanlar deprem sesi sanıp kısa süreli bir korku yaşayabiliyorlar depremzedelerse.
Mustakil evde yasiyorum. Sandalyeyi cekerken de kaldirarak cekmem mesela. Gecen arkadasimin evinde de aynisini yaptigimi farkettim. Ay napiyorum oldum. Yani haklisiniz.

Kolay affeden yumuşak kalpli birsiniz demek ki. Sorunlari uzatmaktansa böyle olmak daha iyi sanki

bu sebeple esimle evlendiğimizden beri kavga edemedik ağız tadıyla. telefonda çok iyiyiz bir görrr. laf sokmalar, şikayetler, acı ve gözyaşı.. yanyana gelince tamamen farklı kişileriz 😂

Allahım işte karakterler ne kadar farklı. Benide böyle ciddi bir durumda gülünmesi sinir krizine sokuyor. Ne komik geliyor ki tam olarak orayı bile anlayamadım

Ciddi mevzu olsa gülmezsiniz bence. Demek ki mevzu o kadar ciddi değil, güldükten sonra oturup hoşunuza gitmediği şeyleri konuşabilirsiniz, sürekli küs kalacak değilsiniz sonuçta.
Ciddi sinirlendiğim olaylar aslında. Sonrasındaki da kendi gülmeme takıldığım için konuşasın gelmiyor

Allah başka dert vermesin:KK70: gerçek kaos yaşasan sıfatında mimik oynamaz bence
Demek ki çok da takılmalık konu değil gülerek anlat olsun ne var bunda illa çat pat asık surat ile mi iletişim ciddiyet kurulur.
Saçma sapan da gülmezsin ama yaaaa 😂 azıcık ciddiyetle konuşmak istiyorum, eşim çok şükür anlayışlıdır ama salak salak yüzüme bakıyor o da o anlarda. Bu salak napıyor diyordur içinden 🥲

Ay bu biz eşimde bende aynıyız. O yüzden bazen telefonda saydırasım geliyor. Birbirimizi görünce bi gülesimiz geliyor ve konu dağılıp kavga kapanıyor.😂
Genel olarak olumlu bir durum ama bu hayat kısa hep gülelim 🌸
Ben de mesajda kavga etmeyi tercih ediyorum 😂 Yani olayın uzamadan bitmesi iyi ama içimde patlıyor bu sefer . Tepkimi veremedim gibi düşünüyorum. Gülüyorsa çok da kızmamıştır diyordur o da 🤕

bu sebeple esimle evlendiğimizden beri kavga edemedik ağız tadıyla. telefonda çok iyiyiz bir görrr. laf sokmalar, şikayetler, acı ve gözyaşı.. yanyana gelince tamamen farklı kişileriz 😂
Eşim iletişime benden daha açık biri, yüz yüze konuşmak ister her şeyi. Ama ben batırıyorum. Doğru düzgün tepki veremiyorum

Cemil olabilir mi Cemil ? 🤣
Bu bende de oluyor ama o an sinirliyim sonra konuşalım diyip orayı terketmeye çalışıyorum arkamdan gelirse tuvalete giriyorum 🤣🤣 kendime gelip öyle devam ediyorum konuşmaya … ama çok ciddi konularsa böyle olmuyorum

Allahım işte karakterler ne kadar farklı. Benide böyle ciddi bir durumda gülünmesi sinir krizine sokuyor. Ne komik geliyor ki tam olarak orayı bile anlayamadım
Eşim de sinirleniyor, olayı anlamak için yanıma geliyor sakince ama yüzüme baktığında gülmeye başlıyorum 🥲 Ama aslında kızmak , sitem etmek istiyorum. Garibim, dengesiz bu kız diyordur içinden 🤕

Back
X