Sinirden güluyorum :d

bayan nihayet

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
2.945
31.111
508
Iyi aksamlar KK'nin guzel uyeleri.

Benimki bir dert degil cok sukur ama icimde anlatma istegi olustu, basliyorum, buyrunuz..

Guzel gözlu sevdıcegim ve annecigi ile bi sabah kahvalti edecektik. Sevdicegimi gerekli kahvalti malzemesi icin markete yolladim. Buyuk saypa a101 tarzi olanlar. Orda bi kasiyer kiz, laf arasi urunleri okuturken olusan bi hatada 'yakisiklilgindan hata oldu kasaa' tarzi bi laf etmis sevdicegime. Benimki de bir sey dememis tabi gelip bana soyledi. Cok kiskanc oldugumdan ilk an kuplere bindim, bidaha olmaz nasilsa diye aldirmadim. Sonra o markete beraber gittigimizde kiz bizi gordu el ele. Nekadae guzelsin gibi iltifatlar etti. Bu sebeple Sevdicegime karsi yanlis bisey dusunmemistir diyerek aldiris etmedim iyiye yordum gunahini da almayayim dedim. Sevgilim tek basina veya annesiyle ne zaman gtse oraya bi muhabbet cabasinda kiz. Kasiyer kizin arkadaslari, sevdigimin annesi icin bu kadin kim dediklerinde , kaynanam diye cevap verdi bu kiz. Ama benimle karsilastiginda falan sevgilisi oldugunu anlatip duruyor. Yer miyim ben artik? Canimdan ote yarime goz koymus takik yahu!!! Dedim ya kiskanclik zirve bende, guvensizlik degil ama gelemem boyle seylere. Sevgilime de dedim gitme bidaha bu markete falan.gitmiyor.
Anlatasim geldi yorumunuz varsa dinlerim, sert yargili yorum yapmayiniz lutfen :) sevgiler..

İş dışı gereksiz ve rahatsız edici diyaloglara giriyor diye şikayette bulunun. Sinir oldum ya, şizofrenik kasiyer eksikti zaten

Hanı kasiyer kvdeniz için benim kvdemi demiş ya onu nerden ogrendiniz
Onun dışında biri benim kocam hakkında boyle laflar edecek.kiblenmek istemiyorum.herkez anladı sanirim

Kizi gidip sikayet edecek veya ona haytduru hoytdoro cemkirecek yapida insan degilim. Bu bir.
BIr ikincisi sevgilim gayet adam gibi duruyor, her nasil uslu duran bir hanimefendiye yavsayan adamlar oluyosa adam gibi duranlara yavsayan kadinlar da olabiliyor demek ki.
Bir ucuncusu ise, kaynanam dedigini kendim duydum ama kiz beni gormemisti. Yorumlariniz icin tesekkur ederim

Ne bileyim, cikiyor böyle densizler.
Bazen istedigin kadar saga sola bakma illa ki bir kere bu tip insana denk geliyor insan.
Ha esime yan gözle bakani vururum. Yaa ne yaparim hic tahmin edemiyorum.. zor bir durum benim icin.
Bir keresinde veli bir akraba ben yokken fotografini cekmis kizimla ,topluca bir yerdeydik ama ben olmadan kocamin niye fotografini cekiyorsun. Sonra ögrendim bana atti fotografini ama o da evli, ben kimsenin kocasina istedigi kadar yakin olalim ailecek gidip fotografini cekeyim demem.
Iste aylar sonra bir sekilde cikti ortaya, nasil sinirlendim anlatamam.
Benim gözümde dünya yakisiklidir esim, kimse fotografini cekemez.
Bak benim de icim doluymus.
Yaaa o da beni sakinir ben de onu. Ama kiskanclik yüzünden daha kavga bile etmedik bakinca cok rahatiz ama böyle bir durum gercekten zor yaa.
Seviyorum uleeen!

Inanin ben olam hic sallamam ne sevgilimi ne kizi isterse desin isterse konussun yani kasi tarafi onemsedkce daha da guven verilir her zaman kendimizi onemserim bana gelip dedigi zaman aa ne guzel senide begenen varmis bak sevin der gecerim sizin gibiyapmak erkege guven verir ve daha fazla girisimde bulunabilir o yuzden relaks birakin su akar yolunu bulur

Salak kasiyer kız ! Bu kadar Ucuz olma yahu
Ucuzları almıyorlar. Keşke gelse de okusa
Siz markete gittiğinizde çaktırmadan laf sokun.
Ucuz kızları erkekler almıyormuş diye

Çok özgüvensiz olduğunuzu düşündüm. Kusura bakmayın. Olabilir, başkaları beğenebilir sevgilinizi. Neden bu kadar sorun ettiniz? Kasiyer kızı şikayet etmek falan, hoş şeyler değil bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…