Merak bile etmedi belki ortak atkadaşları var ve ismi önerilerde çıkınca o da tıkladı hooop abartmış oldu belki...
Başka ciddi sorununuz yoksa kafanıza bile takmayın bence..
Daha dün kocamın (ki 6sene sevgililik dönemimiz var 5yıla yakındırda evliyiz) eski sevgilisi ile (lise dershane döneminden) avm'de karşılaştık eşimle merhabalaştı, eşim beni karım diye tanıttı, kadın hatta senin oğlun mu bu boncuk diyerek oğlumu sevdi!! Maşallah falan çok tatlı anneyede benziyor ama dedi. (daha önceden yıllar önce görümcem göstermişti uzaktan hatunu tanıyordum ya da siması ezberime geçmiş diyeyim)
Sonra kadının kızı ile kocası geldi,eşimde kızına maşallah falan dedi, hoşçakalın deyip uzaklaştık..
Eşim benim o kadının kim olduğunu bilmediğimi sanarak biliyormusun o benim eski manitamdı dedi!
Biliyorum dedim.şaşırdı, senden korkulur valla balım dedi.O kadar.ne uzattım ne kısalttım konuyu orada kapattım.
Kocama güveniyorum ama en çok kendime güveniyorum.
Kaldı ki eşimle hiç tanışmadığımız bir dönem, nerden baksan 15 sene önce.neyin tribini atıp afedersiniz eşeğin aklına karpuz kabuğu düşüreyim! Yani durduk yerde..ne gerek var huzurumuzu bozmaya, oğlumuz için mis gibi alışverişimizi yaptık döndük evimize.
Şaraplı şiirli mum ışıpında cumartesi gecemizi geçirdik.
Kapımın dışındaki hiç kimseye huzurumuzu bozduramam!!!! Kimse kusura bakmasın