• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden kafayi yicem :-(

Sekiz aylık bir ilişkim var.Erkek arkadaşım aşırı ilgisiz ve benden bekliyo herşeyi.Ben aramayınca yazmayınca da benden şüpheleniyo.Hep facede whatspda takılıyomuşum.Dün arladaşiyla foçaya gitti bana söylemedi.Bugun araba alıcak faceden duydum.Yani napim nasıl duzelcek bilmiyorum. Çok Sinir oldum aglicam sinirden.Aradim bugun kizcaktim.Galerideyim araba alicam aricam seni dedi.Bende aramasam aldatiyo muamelesi goruyorum napicam ben :-(
Üzgünüm ama ilgisizse çok peşinde koşturuyo olmalısın buda o kaçan sen kovalayan ben bunları çok önceden yaşamıştım ilgisizleştim beni suçlayıncada sanane sen gezerken bana haber vermezken iyi diyordum tersliyordum whatsapp fln girmiyodum onun ağzına laf vermiyordum çok zıtlaştım sonunda bitti ama ezilmedim valla hiçte çekemem böyle erkek tipleriyle çıkanın işi zor ..

Üzgünüm ama ilgisizse çok peşinde koşturuyo olmalısın buda o kaçan sen kovalayan ben bunları çok önceden yaşamıştım ilgisizleştim beni suçlayıncada sanane sen gezerken bana haber vermezken iyi diyordum tersliyordum whatsapp fln girmiyodum onun ağzına laf vermiyordum çok zıtlaştım sonunda bitti ama ezilmedim valla hiçte çekemem böyle erkek tipleriyle çıkanın işi zor ..

Canim amaa ben faceye onu takip etmek icin giriyom canim.eger kapatirsam hic actirmaz ki.o diyoki ben 25yasindayim kimseye hesap vermem ben erkegim diyo.sen kizsin haber vericen diyo.Mesela bugun ben yazdim baska yazmam.yarin da ararim ancak o kadar.hep ben hep ben olmuyo ki
Ya inanmıyorum sana. Bu adam sana böyle cümleler kuruyo ve sen hala buna prim mi veriyosun. Ne demek ya ben erkeğim hesap veremem sen kızsın hesap vermelisin. Bu ne ya... çok sinir oldum şuan. Cehalettt

Ya sen cok mu cirkinsin?? Boyle hilkat garibesi gibi bisey misin? Ya da annen baban hirsiz ugursuz katil mi? Eger cevabin hayirsa, o zaman psikolojik sorunlarin mi var? İlkokul mezunu kendini kaf daginda ve dev aynasinda goren, issiz gucsuz ve daha kotusu bu durumda iken bile araba almaya kalkacak kadar umarsiz, ha bir de ustune imam nikahiyla evlenip cocuk yapmis ve o kadinla daha sonra ayni evin icinde bir araya gelmis bir adama kendini nasil mecbur hissediyorsun aklim almiyor gercekten. Ben 32 yasinda evlendim, bana da diyolardi evde kalcaksin ve hatta kaldin diye ama simdi kocami gorduklerinde kendilerinin okul biter bitmez yangindan mal kacirir gibi evlendikleri adamlari begenmiyorlar eminim. Demem o ki evde kalirim diye kendini bos gezenin bos kalfasi birine mecbur hissediyorsan bence psikolojik yardim almalisin.

Back
X