Sinirden kafayı yiyebilirim

buselite

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
69
37
3
28
Selamlar.Bugün benim doğum günüm.Annem ve babam yaklaşık bir haftadır küs.Annem doğum günü vs. gibi günlerde çok hassas olur bu günlere çok önem verir.Bir kız iki erkek kardeşim var onların doğum günlerinde neredeyse suratımızı asmamızı bile istemez onlar üzülmesin diye.Geçen yıl doğum günümde doğum günümü sözlü olarak bile kutlamamıştı ayrıca bu da yetmezmiş gibi gece yarısına kadar tartışmıştık bas bas bağırmıştı bana da babam uyarmıştı onu.Bugün babam çıkalım dışarıya deyince de ben gelmiyorum diye tepki gösterdi.Babam mutlu olmamı istiyor da annem babama olan sinirini farkında olmadan benden çıkarıyor.Suratı beş karış asık.Babam da çıktı şimdi.Off offf ....Dinleyen herkese çok teşekkürler hakkınızı helal edin

Doğum günün kutlu olsun Buse
Umarım çok güzel bir yaşın olur
Annenle bu konuda karşılıklı konuştunuz mu

Dogum gunun kutlu olsun. :KK19:
Uzulme bu kadar, belki annenin senin bilmedigin cok uzuldugu birseyler vardir, o da senin mutlu olmani istiyordur elbette.

Nice mutlu yıllara;)
Sende keşke trip atmasaydın da ailecek dışarı da kutlasaydınız belki aralarındaki buzlar bi nebze çözülürdü..

Dogum gunun kutlu olsun. :KK19:
Uzulme bu kadar, belki annenin senin bilmedigin cok uzuldugu birseyler vardir, o da senin mutlu olmani istiyordur elbette.
Nice mutlu yıllara:KK66:
Sende keşke trip atmasaydın da ailecek dışarı da kutlasaydınız belki aralarındaki buzlar bi nebze çözülürdü..
Öncelikle çok teşekkür ederim.Her yıl tekrarlanınca bu durum artık iyi niyet arayamıyorum.Babam dışarı çıkalım dediğinde de dönüp annem gelirse gelirim dedim.O da direkt gelmiyorum ben diye çıkıştı.Hiç tartışmadan geçtim odama

Annende dertli sende bir birinize sarlın sinirlenin bence çok daha rahat geçer gün sen onu dinle o seni dinlesin annen sonuçta sevmiyo değil yaaaa

ıyı yaşlar buse :)
her gecen gun ve yılların bırbırınden daha guzel olsun

Ara babanı..Çıkın. birer kadeh de rakı için. Eglenip sohbet edip dönün eve

Hiç sevmem trip atan mutsuz anne.

10949079_713205805452478_1461931216_n.jpg

ıyı yaşlar buse :)
her gecen gun ve yılların bırbırınden daha guzel olsun
Ara babanı..Çıkın. birer kadeh de rakı için. Eglenip sohbet edip dönün eve

Hiç sevmem trip atan mutsuz anne.
Çok teşekkürler gerçekten çok duygulandım.Kadın 1 haftadır trip atıyor demiyor ki bari 1 gün güleyim mutlu edeyim kızımı.Asla unutmayacağım bunları

Siz yine de kizgin davranip fitil haline donen anne babayi fiseklemeyin olur mu, unutmasaniz da icinize atin, yanlarindan ayrilma zamaniniz geldiginde cok uzulursunuz. Allah sabir versin.

Selamlar.Bugün benim doğum günüm.Annem ve babam yaklaşık bir haftadır küs.Annem doğum günü vs. gibi günlerde çok hassas olur bu günlere çok önem verir.Bir kız iki erkek kardeşim var onların doğum günlerinde neredeyse suratımızı asmamızı bile istemez onlar üzülmesin diye.Geçen yıl doğum günümde doğum günümü sözlü olarak bile kutlamamıştı ayrıca bu da yetmezmiş gibi gece yarısına kadar tartışmıştık bas bas bağırmıştı bana da babam uyarmıştı onu.Bugün babam çıkalım dışarıya deyince de ben gelmiyorum diye tepki gösterdi.Babam mutlu olmamı istiyor da annem babama olan sinirini farkında olmadan benden çıkarıyor.Suratı beş karış asık.Babam da çıktı şimdi.Off offf ....Dinleyen herkese çok teşekkürler hakkınızı helal edin

Doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllar geçirmen dileğiyle:KK37: Annen sakinleşince üzüldüğünü dile getir .

Back
X