• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirden kızardım

"hanımefendi" deyin sanki yabancı biriymiş gibi, ondan soğuduğunuzu anlasın.:KK53:yok yok belki ters teper, iyice bir şey zanneder kendini:KK53: kendini beğenmiş şey.ben böyle saçma sapan şeyler için insanları kıran insanlardan nefret ediyorum, sizin yerinizde olsam çok gerekmedikçe görüşmem bile.

"hanımefendi" deyin sanki yabancı biriymiş gibi, ondan soğuduğunuzu anlasın.:KK53:yok yok belki ters teper, iyice bir şey zanneder kendini:KK53: kendini beğenmiş şey.ben böyle saçma sapan şeyler için insanları kıran insanlardan nefret ediyorum, sizin yerinizde olsam çok gerekmedikçe görüşmem bile.
bende çok az görüşmeyi düşünüyorum artık ayıp edilmiş hissediyorum kendime

kızlar şu an eltmdeyim bu gün ayıp mi ettim diye üzüldüğüm. benden 3 yaş büyükmüş.ben başta kaynim gibi 7-8 yaş var sanıyodum yenge diye hitap ediyordum.3 yaş olunca adıyla hitap ettim.evlerine gittik baş başa kalır kalmaz bana neden adımla hitap ediyosn ben mi küçüldüm sen mi büyüdün dedi şok oldum bende önceden yaş farkı çok sanıyodm bu yüzden dedim. yol olarakta yaş olarakta büyüğüm dedi bende benim için sorun yok kafaya takıyosan bu kadar yenge derim sorun yok dedim ama sinir oldum çıktım mutfaktan. siz olsanız ne yapardiniz??
Allah allah ben eltıme yenge dıycm buyuk olsun kucuk olsunısmıyle hıtap edefım kıDıgına gore kndnı szden daha ustun sanıyor ona gore

Ben olsam bi daha muhatap bike olmazdimm..hitap edecek ortamdan kacinirdim ..en kotu hisst derdim ayipsa ayip.o kimde bana laf sokacak

kızlar şu an eltmdeyim bu gün ayıp mi ettim diye üzüldüğüm. benden 3 yaş büyükmüş.ben başta kaynim gibi 7-8 yaş var sanıyodum yenge diye hitap ediyordum.3 yaş olunca adıyla hitap ettim.evlerine gittik baş başa kalır kalmaz bana neden adımla hitap ediyosn ben mi küçüldüm sen mi büyüdün dedi şok oldum bende önceden yaş farkı çok sanıyodm bu yüzden dedim. yol olarakta yaş olarakta büyüğüm dedi bende benim için sorun yok kafaya takıyosan bu kadar yenge derim sorun yok dedim ama sinir oldum çıktım mutfaktan. siz olsanız ne yapardiniz??

Gorgusuz işte takmaaaaa :KK14:

Dayımın eşine ben Yenge demiyorum mesela..
Hiçte sorun olmadı..
Benden 5 yaş büyük ..
Hiç sorun yaşamadık..

Ben kendimden 3 yaş küçük eltim bana yenge dese bozulurdum senin eltin antika bir tip herhalde..:KK49:

Demek zorunda değilsin fakat birden derken değiştirmen garip olmuş oda tuhafına gitmiş demek ki.

Benim eltim benden 6 yaş büyük hiç yenge demedim ,görümcem 14 yaş büyük ona abla diyorum

kardeşimin eşi benden 2 yaş küçük bana abla diyor ilk başlarda çok yadırgamıştım bu durumu ama şimdi alıştım nasıl istiyorsa

öyle hitap etsin insanlar sorun edilecek birşey değil.

Eşimin abisinin gelini eşime amca diye hitap eder bana da ismimle:KK45: Hiç anlam veremiyorum hadi eşime abi dese de bana ismimle seslense anlayacağım da ona amca bana x:KK12: Aramızda da 10 yaş var üstelik ama görüntü olarak aynı gibiyiz ondan mı acaba diye de düşünmüyo değilim yine de yaptığı saygısızlık bana göre ama senin eltin abartmış 3 yaş için hiyerarşi savaşına girmiş
he bir de eltine yenge demek zorunda değilsin:KK14:

Eltine garezin mi var bu arada, dünde kadını kahvaltıya çağırıp, uyumuştun kalkmamıştın :)

Eltine garezin mi var bu arada, dünde kadını kahvaltıya çağırıp, uyumuştun kalkmamıştın :)
niye garezim olsun canım.telefonu isteyerek mi açmadım dedim uyuyakaldım 5 dk sonra ayılınca hemen aradim zaten. akşam çok ayıp etti artık merhaba merhaba.

ne kadar saçma salak bir muhabbet olmuş ya ne bu askerlikmi kıdemli yani mecbur yenge diyeceksin ben eltimden nerdeyse 10 yaş büyüğüm ama bana ismimle hitap eder ve çok mutluyum demekki beni akran olarak görüyor bende benden 3 yaş büyük eltime ismiyle hitap ederim arkadaş gibiyiz..

Back
X