Sinirden kopma noktasi!!!

keskin sirke küpüne zararsın... çıkış noktanda haklısın ama keskinliğinle kendi kendini haksız duruma sokmuşsun ve yine kendi kendini gazlıyorsun . yapma, inan zarar gören sen olacaksın.
 
Tabiki herkes ister gelmeden önce yada bir plan yapmadan önce musaitmisiniz diye sorulmasını.. Ama sizde keşke büyüklük yapıp kabul edip eşinize de evi terk etme cümlelerinde bulunmayıp ; ben kabul ettim ama hiç hoş değil planınız varmı yokmu sormadılar birdakisine asla kabul etmem diyerek hem anlayışlı kadın olup hem de eşinizin doğum gününde tatsızlık olmazdı diye düşünüyorum
 
Hanımefendinin evliliği de hiç gözünde yok ki zaten asıl sorun orada kendisi o kadar bencil ki giderse gider, biterse biter evlilik esaret zaten oh rahat ederim özgür çekemem ben böyle şeyleri diyen birisi siz düşünün artık gerisini hiç evlilikte fedakarlık aileyle birarada olma eşini memnun etme gibi şeylerle alakası yok doğumgünü sürprizi diye birşey var tutturmuş haber vermediler diye her zaman haber vermeden geliyorlar sanki ama eşide bir susar iki susar madem bu kadar özgürlüğüne düşkündü neden evlend o zaman birde hanım içini boşaltmak için yazmış buraya yorumlar umrunda değilmiş olaya bak yaa kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor herhalde. Herkesin de bir sabrı var başbaşa doğumgünü geçirecekmişmiş iki saattir burada yazıyor başbaşası mı kaldı.
Basabasi kalmadigi icin buraya yaziyorum zaten .. hicbiseye tolore edemeyen biri degilim zamaninda kv ile yasadim evimde bana ait tek bir esya yoktu zor gunler gunler gecirdim ama herseyede fedakarlik diye diye kendimi batiramam ben siz yapin mutlu olun bende biyerden sonra işlemiyor aman yuvam dagilmasin diye canima yetti mi bitecekse biter surunecek miyim illa ?
 
' İtin hatrı olmaz sahibinin olur ' diye bir söz var . Boşuna dememişler . 5 aylık evlisiniz insan eşinin hatrına olsa bunca tantana cıkarcagına bi günlük keyfimiz kaçmasın der ılımlı olur . hemen esmiş gürlemişsiniz . kusura bakmayın ama Allah daha büyük dert vermesin böyle bu kadar küçük şeyleri böyle büyütürseniz umarım evliliğiniz daha büyük sorunlarla sınanmaz .
 
Tabiki herkes ister gelmeden önce yada bir plan yapmadan önce musaitmisiniz diye sorulmasını.. Ama sizde keşke büyüklük yapıp kabul edip eşinize de evi terk etme cümlelerinde bulunmayıp ; ben kabul ettim ama hiç hoş değil planınız varmı yokmu sormadılar birdakisine asla kabul etmem diyerek hem anlayışlı kadın olup hem de eşinizin doğum gününde tatsızlık olmazdı diye düşünüyorum
Oyle bi cumlede bulunmadim aklimdan gecti
 
Tabiki herkes ister gelmeden önce yada bir plan yapmadan önce musaitmisiniz diye sorulmasını.. Ama sizde keşke büyüklük yapıp kabul edip eşinize de evi terk etme cümlelerinde bulunmayıp ; ben kabul ettim ama hiç hoş değil planınız varmı yokmu sormadılar birdakisine asla kabul etmem diyerek hem anlayışlı kadın olup hem de eşinizin doğum gününde tatsızlık olmazdı diye düşünüyorum
Güldüm istemsizce. Evli misiniz? Evliyseniz bu taktiğin işe yaramadığını bir kere verilen tavizin hep verilmesi gerekeceğini yaşayarak öğrenmiş olmanız gerekirdi:)
Ya da sadece bende mi böyle bilmiyorum. Konu sahibi net sınırlarını belirlemiş ve ben çok imrendim, fazla tepki vermiş ama önemli değil. Herkes durması gereken yeri bilecektir.
 
Belkide evlilik sevgi insani degilimdir bilmiyorum karakterim boyle hayatim boyuncada boyle oldu beni taniyarak secti ne olup olmadigimi iyi bilir esim hatta sen sevme benim ki bize yeter derdi hep o nasil biseyse ben yinede seviyorum ama herseyede tamam diyerek ben mutlu olamiyorum sizin ki guzelmis mutlulugunuz daim olsun
Teşekkür ederim inşallah.
Ama benim kuzende eskiden sizin gibiydi. Çok çektirdi eşine de ailesine de. O da çok özgür çok bağımsızdı kendi öz teyzesini evden kovacak kadar asabiydi. Şimdi anne oldu, bana dedi kayınvalideme boş yere çektirdim, iyi dayanmış kocam da ona da çok şirretleştim, inşallah bir gün oğlumdan görmem eşi böyle olmaz diyor.
Yani belli bir noktadan sonra değişeceksin mutlaka. Şimdiki günlerini ilerde kötü hatırlamayın. İlişkinize de yazık değil mi. İlerde pişman olacağın şeyler yapma.
 
Mademdi yaptiginizin bu kadar arkasindasiniz ohhhh iyi yaptim hakliyim havasindasinizda buradaki konu acma amaciniz ne pohpohlanmakmi istiyorsunuz aferimmm ohhh iyi yapmişsin
Ayrica ilk dogum günü beraber olucazz diye iki kardeşi birbirine düşürmüşsünüz gidinde beraber olun kaç saattir konu takibindesiniz:KK12:

Pohpohlayiniz demiyorum icim doldu yazdim karsi fikirlerede cikismiyorum kendimce aciklama yapiyorum şu hariç "bize sorulmadi dedigim halde" sormustur sormustur deyip yorum yapan uyeler var :D sanki yanimdalar gibi o artik isin fantazisi kaliyor
 
Yine seni ariyormus kayinvaliden.
Benim kac sene oldu, beni cagiracagi zaman , bana gelecegi ve hatta evime misafir getirecegii zaman bile esimi arar hala.
kendi gelecegi ya da.misafir glecegi zaman disinda da guzelce reddettiririm esime.
artik alisti o da bana sormadan bile isi vardir vs deyip kapatiyor telefonu.
Geçen gün kayınvalidem bizde oturuyoruz eşine döndü buzlukta kurufasulyeniz var mı yoksa vereyim dedi :KK53: Adam ne bilsin. Sen anlatınca aklıma geldi. :KK70:
 
Bu insanların tabi ki varlığını kabul etmesi lazım ama yolun yol değil, şimdiye kadarki davranışların işe yaramamış, taktik değiştir. Sana yapılmış bir şey yok burada olayları da bu kadar kişisel algılama senin doğumgünündü de ağzına pasta sokmaya falan çalışmıyorlar şu anda.

Bir araya geldiğinizde laf arasında genel konuşulurken söylersin, başbaşa beraber geçirmek istiyoruz özel günleri zaten yeni evliyiz :) diye, onlar da ayy doru derler, "ne yeni evlisi be kardeşimi benden çalamazsın!!" tavrıyla mı karşılaştın o zaman sen de pençelerini hazırlarsın. Alttan alta yapmak zor olandır bu arada, herkes yapamaz. Eşinin bugün onları reddetmesi de kolay yol, kimsenin evine ben de biz geldiik diye dalmam. Ama herkesin benim gibi düşünmeyeceğini biliyorum ondan ne yaptım, evi uzak tuttum herkese her zaman bekliyoruz diye bol keseden sallıyorum :) Olur da gelmek isterlerse tabi ki başımın üstünde yerleri var ama kalkıp gelebiliyorlar mı, hayır. Yakın olsaydık ne yapardım? aynısını, iki defa tamam dersem 3. de mutlaka bahane bulurdum ki kafayı yemeyeyim. Bunu da sürekli yapardım ki insanlar bana dengesiz demesinler, ay yoğunsun ya :KK43: desinler.

Gorumceyle birebir iletisimim simdiye kadar hiç olamadi ki neara yalniz kalicamda konusucam gelmis oturmuslara ayy haber verseydiniz baride demek ne kadar ise yarar bilmiyorum hoş bu tavrimla engelledim bisekilde ama cok yeri yiktim iste baska yol bulmaliyim haklisin ama zamannda zaten kvnn evinde yasadim esyam yoktu vs issizlik vardi cok zor zamanlar gecirdim bi nefes almak istiyorum bi insanlar rahat biraksin diyirum
 
İki kardesten buyuk olan abla dusunceli olsa kardesinin evliligine saygısı olsa konu sahibini aileden biri gibi gorup beraber organize ederdi herseyi.
Resmen biz seni tanımayız demek istemiş, acık ve net. Ayrıca bunu kabul etseydin baska tavizleride vermek zorunda kalacaktın.
 
Gorumceyle birebir iletisimim simdiye kadar hiç olamadi ki neara yalniz kalicamda konusucam gelmis oturmuslara ayy haber verseydiniz baride demek ne kadar ise yarar bilmiyorum hoş bu tavrimla engelledim bisekilde ama cok yeri yiktim iste baska yol bulmaliyim haklisin ama zamannda zaten kvnn evinde yasadim esyam yoktu vs issizlik vardi cok zor zamanlar gecirdim bi nefes almak istiyorum bi insanlar rahat biraksin diyirum

Bahsettiklerinden haberim olmasa neden yorum yazmaya kasayım allasen? Banane ki der bencil bencil başka konuya geçerim:KK19:
 
Basabasi kalmadigi icin buraya yaziyorum zaten .. hicbiseye tolore edemeyen biri degilim zamaninda kv ile yasadim evimde bana ait tek bir esya yoktu z or gunler gunler gecirdim ama herseyede fedakarlik diye diye kendimi batiramam ben siz yapin mutlu olun bende biyerden sonra işlemiyor aman yuvam dagilmasin diye canima yetti mi bitecekse biter surunecek miyim illa ?

He he tabii siz kaynananızla yaşadınz öyle mi daha 5 aylık evlisin alt tarafı ya bu kadarcık zamanda artık dolacak kadar ne fedakarlığı yaptın acaba benim yiğenim 5 ay önce evlendi nasıl geçti anlamadım ay 5 ayda ne çok şey yaşamışsınız tabi çok çektirdiler size yazık size acaba sizde kaynanaya görümceye laf söyletecek göz var mı. Eşiniz isteyerek reddetmişti hani, hani ablasının hata yaptğını o da biliyordu peki neden bozuldu o zaman kim olsa üzülür ablasının istenmemesine böylr daha mı iyi oldu başbaşa kutlucaz derken daha da kötü yaptınız ne d.günü bıraktınızne birşey pysa gelselerdi 1 saat durup giderlerdi sizi kimsenin yok saydığı yok ama demek ki huyunuzu biliyorlar sizi aramıyorlar adı üstünde sürpriz kapıya dayanmamışlar ki sormuşlar hatta istemediğiniz birileri varsa çağırmayız demişler. 5 ayda bu raddeye geldiniz yani karşılıkı fedakarlık yapmak bir akşam bir iki saat aileyle beraber d.günü kutlamak size göre evliliğin bitme nedeni olabiliyor ne kadar kolay diyorsunuz biterse biter diye kolay mı yuva kurmak eşiniz sizi savunuyor ama siz eşinizi umursamıyorsunuz bile yazık eşinize.
 
Siz burda dertleşmek yada fikir almak için konu açmamışsınız. Yaptığınıza herkes burda ; aferin çok iyi yapmışsın, bence çok haklısın,mutlaka doğru olanı yapmışsın demelerini duymak için açmışsın. Hiç görüşlere açık değilsiniz insanları tersleyip atacaksaydınız keşke buraya konu açmasaydınız. Çünkü burada herkes fikirlerini görüşlerini sizin için yazıyor yardımcı olmak için azarlanmak için değil ;)
 
Back
X