Sinirden kopma noktasi!!!

Ben davranisinizi haksiz buldum... Size sormamakla,kaale almamakla hata yapmislar evet ama belkide esinize sordular ve o size söylemiyor, hani bi planiniz varmi diye oda yok deyince hazirlik yapip gelmek istemisler... Evet yine evin hanimi olarak size sormalari gerekir ama eminim tavrinizi bildikleri icin esinize yazmislar... Hadi bunlarin hepsini gecelim, sonucta bi aile oldunuz artik, esinizde annesini ablasini atacak degil, gelmeyin istemiyorum yerine, abla bizim planimiz var simdi cikacaz firsat bulursak bi bes dakkada belki size ugrariz bi sorayim esime diyip daha nazik bi sekilde red etseydiniz bu kadar itici gelmiycekti cogu kisiye... Yani fevri davranis ve hareketlerinizle, hakliyken haksiz duruma düsüyorsunuz ve emin olun simdilik esinizin sesi cikmiyor gibi ama bi erkek böyle seylere cok dayanamaz... :KK14:

Ben bazi seyleri tolore ettigimi dusunuyorum ama evliligim sursun diyede kendime eziyet edemem onu acildimi boyle seylerin kolaysa topla ..

hadi onlar saygısızlık yapıp seni düşünmedi sende ki bu tavrı çözemedim açıkcası... fazla reaksiyon gösteriyorsun

Yorumları yarıya kadar anca okuyabildim. Ne kadar gereksiz bir Tribe bürünmüşsünüz. Siz kendinizi soğuk nevaliyim diye adlandirmışsınız zaten demekki eşinizin ailesi sizinle hiç konusamiyor ki eşinize diyor geliyoruz diye. Eğer siz onlarla sohbet edip iletişim kurabilseydiniz zaten sizinle iletişim kurulurdu.

Siz kendinizi böyle soğuk uzak tuttukca olan eşinize olacak. Siz tek çocuk oldugunuz için kardes ne kadar kıymetli ne kadar önemlidir bilemezsiniz ama keşke biraz empati yeteneğiniz olsa.

Çok Fevri bir insansiniz bunun zararı size dokunur çevrenizde kimse kalmaz. Bi kaç şey tolere etmekle hayatınız bitmez korkmayın.

Bende 5 aylık evliyim 1 hafta sonra eşimin doğum günü görümcem şimdiden benimle diyalog halinde. Kendisini çok sevdiğim söylenemez ama saygı duyuyorum eşimin kardeşi benim de kardesimdir. Planımı 2 doğum günü kutlaması şeklinde yaptım önce kalabalık sonra başbaşa böylelikle herkes mutlu olacak. Ama bunun yolu ılımlı olmaktan geçiyor.

Eşinize üzüldüm keşke evde boş boş oturmak yerine gerçekten bir plan yapsaydiniz ne de olsa evliyken geçireceğiniz ilk doğum günü

Canim annenin bir lafi var çok severim derki kizin kizimmmm ben ölüp giderim de bu huy sana huy değil der.onlar da ailesi bu kadar şeyden kiyameti kopariyosan senin sonunu hic hayir görmüyorum.nezaketle bi şeyler uydurursunuz disariya ciktik dersiniz olur biter.bu ne boyle allah askina yavaş yavaş....

Iki lafinizdan biri kendimi ezdirmem bunun sonu gelmez vs bilinçaltınizi nasıl kendimi ezdirmemeliyim diye doldurduysaniz artık.. buda tabi davranışa yansımış hiç normal değil bence haliniz..

Konunuza gelince zaten ilk doğum gününüzde boş boş evde oturuyorsunuz bi plan yok ablası düşünmüş plan yapmış hadi planimiz olsaydı diyorsunuz ama yok.. olasılık üzerinden olay cikarmissiniz yazık

Haklısın seninle bir olup bu planı yapmalıydı ama ben ne olursa olsun kıramazdım heralde..iyi etmişsin ne diyim

v

Yorumları yarıya kadar anca okuyabildim. Ne kadar gereksiz bir Tribe bürünmüşsünüz. Siz kendinizi soğuk nevaliyim diye adlandirmışsınız zaten demekki eşinizin ailesi sizinle hiç konusamiyor ki eşinize diyor geliyoruz diye. Eğer siz onlarla sohbet edip iletişim kurabilseydiniz zaten sizinle iletişim kurulurdu.

Siz kendinizi böyle soğuk uzak tuttukca olan eşinize olacak. Siz tek çocuk oldugunuz için kardes ne kadar kıymetli ne kadar önemlidir bilemezsiniz ama keşke biraz empati yeteneğiniz olsa.

Çok Fevri bir insansiniz bunun zararı size dokunur çevrenizde kimse kalmaz. Bi kaç şey tolere etmekle hayatınız bitmez korkmayın.

Bende 5 aylık evliyim 1 hafta sonra eşimin doğum günü görümcem şimdiden benimle diyalog halinde. Kendisini çok sevdiğim söylenemez ama saygı duyuyorum eşimin kardeşi benim de kardesimdir. Planımı 2 doğum günü kutlaması şeklinde yaptım önce kalabalık sonra başbaşa böylelikle herkes mutlu olacak. Ama bunun yolu ılımlı olmaktan geçiyor.

Eşinize üzüldüm keşke evde boş boş oturmak yerine gerçekten bir plan yapsaydiniz ne de olsa evliyken geçireceğiniz ilk doğum günü

Yani daha bugün açtığı konu ile bağlantı kurunca bu davranışını yadırgamamak lazım tamamen insanlardan kendini soyutlamış kimseye gitmiyor kimse de ona gelmiyor istemiyor eltim görümcem yakın gitmiyorum diyen kendisi zaten o konusunda da ve tek arkadaşı olmayan da yine kendisi. 5 aylık evlilkte tolare ettim fedakarlık yaptım diyor bu kadar kısa zamanda ne yani. İnsanlarda biliyor onu aramıyor. Böyle daha çok yalnız kalır insanlar dışlar ona sormaz yakınlık kurmaz çevres tarafından sevilmez ve en kötüsü de evliliği için bitecekse bitsin umrıumda değil diyebilmesi. Eşinin doğumgününde yaşattıkları hiç hoş değil kaldı ki tüm akşamını da burada geçirdi aileyi istemedi ama eşiyle de baş başa zaman geçirmedi siniriyle geceyi de mahvetti eşinin de tadını kaçırdı. Bir de kaynanamla oturdum ben diyor daha önce açtığı konularda hiç öyle birşey yok.

Çok abartılı bir tepki olmuş

aynı şeyi sizin ablanız yapsaydı yani sizin doğum gününüzde sürpriz hazırlık yapsaydı kırar mıydınız ?

Bugun esimin dogum gunu biz kutlamak istemedik evimizde basbasa oturuyoruz derken ablasi yazdi ,pasta yaptim, kurabiye yaptim abimleri bilmem kimleri toplayip gelicem esimde cevap veremedi ..

Hersene oyle kutluyorlarmiş ,bir yirtttim bende, sen evlendin ne demek oluyor toplanip gelmek belki ben baska plan yaptim soran bile olmadi emrivaki toplanip gelicekmiş insan bi der biyere cikcak miydiniz musait misiniz han mi burasi ya dedim kabul etmiyorum gelirlerse kendi kendinize kutlayin ... ve eger oyle birsey yaparsan seni asla affetmem dedim

Oda ablasina yok abla ben boyle iyiyim deyip kibarca redetti ablasida hala daha diretiyor istemediklerin varsa cagirmam filan diye esimde cevap yazmadi bi insan bu kadar mi laftan anlamaz ya 5 aylik evliyiz ne bu israr kendimi zor ko trol ediyorum suan bagirip birsey kirmamak icin daga taşa vurasim geldi kendimi..

bana sormayip kafasina gore plan yapacak ben neyim bostan korkulugu heralde
esim redetmese evi terk ederdim o kadar sinirliyim ben herkesin planina uymak zorundayim sanki !!! Yazma amacimda kendimi frenlemek bagirip cagirmamak sakinleşmekkk ... kalbim yerinden cikacak ya millete bak esim redttigi halde israrla devam ediyor gelirlerse cidden olay kiyamet yaraticam ..herkesinde bi siniri var ya
Gelemem ben boyle seylere -...--- okudugunuz icin tesekkurler

Çok mesaj var, okumaya çalıştım ama kaçırmış olabilirim
Gün içinde veya öncesinde eşinizin günlük konuşmalar sırasında ablasına veya annesine veya ailesinden birine
"bir planımız yok, evde olacağız, kutlama yapmayacağız" demediğine emin misiniz?

benim eşimin ailesi de özel günlerle çok ilgilidir
fakat bazen ben, bazen eşim laf arasında planımız olmadığını söylüyoruz, doğal günlük konuşma içinde
eğer bir planımız yoksa mutlaka sürpriz yapar birileri (ama ikimiz de hoşlanıyoruz bu durumdanHoppa)

v

Yani daha bugün açtığı konu ile bağlantı kurunca bu davranışını yadırgamamak lazım tamamen insanlardan kendini soyutlamış kimseye gitmiyor kimse de ona gelmiyor istemiyor eltim görümcem yakın gitmiyorum diyen kendisi zaten o konusunda da ve tek arkadaşı olmayan da yine kendisi. 5 aylık evlilkte tolare ettim fedakarlık yaptım diyor bu kadar kısa zamanda ne yani. İnsanlarda biliyor onu aramıyor. Böyle daha çok yalnız kalır insanlar dışlar ona sormaz yakınlık kurmaz çevres tarafından sevilmez ve en kötüsü de evliliği için bitecekse bitsin umrıumda değil diyebilmesi. Eşinin doğumgününde yaşattıkları hiç hoş değil kaldı ki tüm akşamını da burada geçirdi aileyi istemedi ama eşiyle de baş başa zaman geçirmedi siniriyle geceyi de mahvetti eşinin de tadını kaçırdı. Bir de kaynanamla oturdum ben diyor daha önce açtığı konularda hiç öyle birşey yok.
Ben konu sahibinin problemli bir aileden kaçmak için apar topar bir evlilik yaptığını ve kendi ailesindeki problemleri evliliğine yansıttığını düşünüyorum. Psikolojik analiz gibi oldu ama hissettiklerim bunlar. Bu agresif davranışlarının sebebini sorunlu aileye bağlıyorum.

Bu arada esin tabi evde oturalim diyecek. Hadi bana dogum gunu yapalim mi diyecek?
Senin dusunup guzel bir hazirlik yapman lazimdi.
Ilk dogumgunu ilk dogumgunu diye tutturuyorsun bi plan dahi yapmamissin.
Heralde senin dogumgunun olsa esine sen oturalim evde yea gerek yok desen o da tamam dese.
"Dusunmesi lazimdi. Ben soylemesem de anlamasi lazimdi "diye konu acardin burda.
Ilk dogumgununde esime ne surprizler hazirladim, hic de sorma geregi duymadim napalim dogumgununde diye.

Eşimin evli olarak ilk dogum günü için ben de plan yapmıstım, ama dugun ıcın memleketten gelen kayınvalıdemler olunca 2 kısılık planı ıptal ettım, ee kayınvalıdeler bız de olunca esımın buradaki tum akrabaları da eklenınce nasıl oldu bılmıyorum o gun kocaman bır dogum gunu partısıne donustu olay:) once dordumuz kutladık (eşim ben anne ve babası), sonra akrabalarla bızım evde, ardından herkes cekılınce gece 11 gıbı evden cıktık sabah 5 e kadar ıkımız eglendık, evet planlar ıptal olmustu belkı ama ıtıraf edıyorum bu durumu eğlenceye cevırmem eşimi cok mutlu ettı.
sonrasında ilk yılbasımız ıcın esım plan yapmısken, bu seferde benım annem kardesım ve esı saglık sorunu ıcın yanımıza gelmek zorunda kaldı ve esımde :''olsun hıc onemlı degıl'' dıyerek planı 5 kısılık hale cevırdı ve bu olay benı hem onure hem mutlu ettı.
demem o ki, ben o zaman pürüz çıkarsa idim eşime de yılbasında soz hakkı dogar ve benım hıc bırsey deme hakkım olmazdı.
Sıze hak verıyorum, elbette sorulmalıydı ama hayatınız boyunca boyle gıdecek degıl, herkes bırbırının huyunu suyunu ogrenıyor, ve ınsan ınsana her zaman gereklı.Umarın sorunsuz, mutlu orta yolu bulursunuz.

Son düzenleme:
Back
X