Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama kuzum, onceki mesajinizda ben soguk nevaleyim demissiniz.
Soguk nevale oldugunuzu onlar da biliyorsa baska arkadaslarinizla toplanma plani yapmadiginizi varsaymislardir.
Bir de hava soguk (en azindan benim oldugum yerde) kar kis derken disari cikmak yerine evde toplanalim diye dusunup arkadaslarini arayip organizasyon yapmis.
Bence ayip ediyorsunuz. Ablasi kardesi icin o kadar ugrasmis, insanlara telefon etmis. Siz neye bu kadar olay cikardiniz anlamadim? Zaten bir planiniz yokmus ki, ya bir planim olsaydi varsayimi uzerine kavga cikarmissiniz.
Ablaya da, esine de ayip ediyorsunuz, bence soyleyin gelsinler. Belki esiniz de dogumgununu guzelce partiyle kutlamak istiyor ama sinirli tavirlariniz yuzunden yok demek zorunda kalmis. Niye adama dogumgununu zehir ediyorsunuz?
Ben sizin bos yere atarlandiginizi dusunuyorum. Ne guzel insanlar esinizi dusunup onun ciin bir araya gelmek istiyorlar iste, ne var bunda? Saygisizlik diyerek abartmissiniz bence. Bir planiniz olsaydi , tamam guzelce planimiz var tesekkur ederiz diyip gecerdiniz ama bir planiniz da yokken bos yere adami dgunu partisinden mahrum birakiyorsunuz bence. Haydi bunu da gectim, bos yere ablasiyla tatsizlik olan bir dgunu gecirtiyorsunuz adama, yazik degil mi? Biraz sakinlesin bence, duvarlari yumruklar kivamda gordum sizi.
Nacizane fikrimdir, bana da atarlanmayin lutfen :)
Konu sahibesi soriyorum
Senin ablan dogum gununde arasa pasta yaptim kurabiye yaptim geliyorum dese ve esin istemese ne yaparfin
Allah askina cevap istiyorum...
Zaten evdesiniz bi surpriz hazirlamamissin sevimsiz bi dogum gunu, ablasi ve ailesini de kabul etmedin hic hareket yok, bari suratini asma adamin dogum gunu yazik yaniGelecegiz dedikten sonra esim hemen redetmedi iste cevap veremedi bi sure ablasina ne dese bilemedi filan o oyle yaptikca sinir kat sayip tavan yapti anca redetti guxellikle soyledigimde yapsaydi boyle olmazdi
Düşünsene senin doğum günün ve senin ablan sana pasta yapıyor bir kaç kişiyi arıyor o kadar hazırlık yapıyor sonra seni arıyor ....Eşin kıyamet koparıyor sen ablana gelme demek zorunda kalıyorsun zoruna gider üzülürsün çok mahçup olursun sonuçta herşeyi hazırlamışlar![]()
Ya yok ailesine bi garezim yok gelsinler kutlayalim ama bir sorun nezaketen musait misiniz bi plan var mi biz boyle dusunduk filan diye ama yok
Direk esime yaziyor toplanip geliyoruz diye boyle biseye tepkim buyuk oldu tabiki yok sayiyor resmen .. boyle seyi kabul edemem ya benimde varligimi kabul edecek dusunup hareket etsin yada yaptigi pastayi kendi ufleyecek bu kadar
Ablasi bana degil esime yaziyordu dogal olarak ben yanit vermedim esimi yonlendirmek zorunda kaldim dusun ben kimim ki bana soracaklar tavirlari resmen ... o yuzden deli oldum ben yokum sanki
Çok fevrisiniz.Ben kendimi fevri bilirdim ama sizinki cidden abartı...
5 aylık evliyiz,5 aylık evliyiz...Ne oluyor yani,sanki yeni evliler 7/24 faal...
Eşiniz hemen cevap vermemiş,belli ki hatrı kırılmış.
Yönetilmek değil bu,idare etmektir.
1-2 saat idareden kimse ölmezdi.
Ben tek cocuktum :)
aynen katılıyorum...Çok fevrisiniz.Ben kendimi fevri bilirdim ama sizinki cidden abartı...
5 aylık evliyiz,5 aylık evliyiz...Ne oluyor yani,sanki yeni evliler 7/24 faal...
Eşiniz hemen cevap vermemiş,belli ki hatrı kırılmış.
Yönetilmek değil bu,idare etmektir.
1-2 saat idareden kimse ölmezdi.
Ben acikcasi sunu dusundum, ablasi oglende planiniz olup olmadigini sorup, ogrenmis olabilir mi ? Olmadigini ogrenince belki supriz yapmak istemistir?
Yani hem ablasina, hem de arkadaslarina ayip ediyorsunuz su anda bence, belki de dgunu var diye insanlar hediye almislardir ? Bir de kurabiyeyle pastayla ugrasmis abla, uzulmesin ?
Zaten evdesiniz bi surpriz hazirlamamissin sevimsiz bi dogum gunu, ablasi ve ailesini de kabul etmedin hic hareket yok, bari suratini asma adamin dogum gunu yazik yani
Umrumda degil acikcasi bizim planimiz olup olmadigi ogrenecegi kimse yok zaten esimede sormamis beni zaten hic katmadi kafasina gore takiliyor ayipsa ayip banada ayip kendileri kutlasin simdi -.-
seni anlıyorum canım benim eş te seninki kafasından ama seninki ne güzel reddetmiş.benimki alır beni sürükleye sürükleye götürür neden kızdığımı anlamaz üstüne trip atardı.ayrıca bunun için ev filan terketmeyin.bi daha ısrar ederse gitmek için sizde annenizde kutlayın doğum gününü olsun bitsin.ilk başta sizin hoşnutsuzluğunuz üzere red etmesi size olan saygısından daha fazla üstüne gitmeyin evinizde baş başa basit şekilde kutlayın.yada dışarı çıkın.benimkinde bu bilinci oluşturamadık henüz.Bugun esimin dogum gunu biz kutlamak istemedik evimizde basbasa oturuyoruz derken ablasi yazdi ,pasta yaptim, kurabiye yaptim abimleri bilmem kimleri toplayip gelicem esimde cevap veremedi ..
Hersene oyle kutluyorlarmiş ,bir yirtttim bende, sen evlendin ne demek oluyor toplanip gelmek belki ben baska plan yaptim soran bile olmadi emrivaki toplanip gelicekmiş insan bi der biyere cikcak miydiniz musait misiniz han mi burasi ya dedim kabul etmiyorum gelirlerse kendi kendinize kutlayin ... ve eger oyle birsey yaparsan seni asla affetmem dedim
Oda ablasina yok abla ben boyle iyiyim deyip kibarca redetti ablasida hala daha diretiyor istemediklerin varsa cagirmam filan diye esimde cevap yazmadi bi insan bu kadar mi laftan anlamaz ya 5 aylik evliyiz ne bu israr kendimi zor ko trol ediyorum suan bagirip birsey kirmamak icin daga taşa vurasim geldi kendimi..
bana sormayip kafasina gore plan yapacak ben neyim bostan korkulugu heralde
esim redetmese evi terk ederdim o kadar sinirliyim ben herkesin planina uymak zorundayim sanki !!! Yazma amacimda kendimi frenlemek bagirip cagirmamak sakinleşmekkk ... kalbim yerinden cikacak ya millete bak esim redttigi halde israrla devam ediyor gelirlerse cidden olay kiyamet yaraticam ..herkesinde bi siniri var ya
Gelemem ben boyle seylere -...--- okudugunuz icin tesekkurler
Herkes bizi onemseyecek diye bir şey yok belki düşüncesizlik belki seni yok saymak...ama ne yapacaksin ki...herkes biz değil bizim gibi düşünceli hassas değil. Sen de ona gore davranirsin yeri gelir sen yok sayarsin. Bu kadar dert etme alti ustu eşinin ablasi yani...
Benim evime geliyorsa onemsememe luksu yok sevmiyorsada saygi gosterip soracaktı ben burda fasulyeden degilim gelseler 10 kat sinir olurdum niye tolore etmeye ugrasiyim
Herkes biz gibi olup dusunse zaten yeryüzünde kimsenin kimseyle sorunu olmazdi. Yeri geliyor esimiz anne babamiz bizi anlamiyor dusunemiyor. Boşver... Bu kadar onemsemek sana zarar..